Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

BML GameGod Phalanx

Zobraziť katalóg
BML GameGod Phalanx
4,5 8 hodnotení
Herné slúchadlá okolo uší, so sklápacím mikrofónom, kompatibilné s PC, rozsah 20 Hz–20000 Hz, citlivosť 100 dB/mW, menič 40 mm, pripojenie: 3.5 mm Jack, podpora zariadení Apple a podpora zariadení Android, ovládanie hlasitosti, uzatvorená konštrukcia, kábel 2.4 m,
Kód:  BML003c Produktové číslo:  BMLGGPHA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BML GameGod Phalanx

BML GameGod Phalanx

Basy aj výšky bez skreslenia

BML GameGod Phalanx

Kábel dlhý 2,4 metra

Nízka váha zaistí pohodlie

BML GameGod Phalanx

Flexibilný mikrofón bez skreslenia


Lacné herné slúchadlá? BML GameGod Phalanx

Hľadáte slúchadlá, ktoré dostatočne uspokoja všetky vaše požiadavky, ale ich cena neprekročí strednú triedu? Potom sú práve pre vás vhodné BML GameGod Phalanx. Tieto herné slúchadlá ponúkajú maximálny komfort aj pri niekoľkohodinovom hraní hier, komunikácii s priateľmi alebo klasickom počúvaní hudby. Výrobca uvádza, že skvele izolujú okolitý ruch, takže sa môžete 100 % sústrediť len na hranie a nič vás nebude rozptyľovať. Všetko je skryté pod čiernou konštrukciu, ktorá zo slúchadiel robí naozaj pekný dizajnérsky doplnok.


BML GameGod Phalanx

Pohodlie je to, čo hráč potrebuje

BML sa postaralo o to, aby naozaj každý z hráčov mal možnosť zažiť maximálny komfort. Ten je zaručený nastaviteľným mostom, ktorý je spoločne s mušľami kvalitne čalúnený.


Skvelá komunikácia s BML slúchadlami

Predstavte si, že vás čaká dlhý deň plný hrania hier alebo nejaká náročná práca. Je dokázané, že ľudia sú produktívnejší práve pri počúvaní kvalitnej hudby. Zlepšite svoje výkony vďaka BML GameGod Phalanx ako pri hraní hier, tak pri pracovných záležitostiach. O kvalitu zvuku a dostatočný výkon sa starajú dva 40 mm meniče so širokým frekvenčným rozsahom až 20 kHz.

BML GameGod Phalanx

BML GameGod Phalanx

Hlavné vlastnosti BML GameGod Phalanx

  • Skvelý elegantný dizajn, ktorý si zamilujete
  • Kompaktné rozmery, ktoré zaručujú nízku hmotnosť a pohodlné používanie
  • Vďaka uzavretej konštrukcii a dokonalej izolácii ponúkajú maximálnu izoláciu okolitého ruchu
  • Silné basy, vyrovnané stredy a čisté výšky vám zaručia maximálny zážitok z akejkoľvek hry

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PC Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mám příliš vysoké basy, lze to nějak upravit?

Diskusia a poradňa k BML GameGod Phalanx
Príslušenstvo pre BML GameGod Phalanx Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BML GameGod Phalanx. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BML GameGod Phalanx. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BML GameGod Phalanx. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BML GameGod Phalanx.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií