Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BML Safe Eye360

Zobraziť katalóg
BML Safe Eye360
4,3 8 hodnotení
IP kamera vnútorná s rozlíšením 1280 × 720 px, so zorným uhlom 360°, nočné videnie,, slot na MicroSD kartu max. 64 GB, aplikácia pre Android a iOS, napájanie Power over Ethernet
Kód:  BML017a Produktové číslo:  BMLSFE360 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BML Safe Eye360

IP kamera BML Safe Eye360 HD

Parádne ostrý HD obraz

IP kamera BML Safe Eye360 HD

WiFi pripojenie

IP kamera BML Safe Eye360 HD

Pohyb okolo osi

IP kamera BML Safe Eye360 HD

Mobilné aplikácie


IP kamera BML Safe Eye360 HD s ovládaním pohybu

Hľadáte lacnú, ale funkciami nadupanú IP kameru? Máme pre vás univerzálne riešenie od spoločnosti BML. Okrem obrazového snímača s HD rozlíšením je súčasťou kamery aj podpora bezdrôtovej technológie WiFi a tiež možnosť pripojiť kameru priamo sieťovým káblom. Výsadou modelu Safe Eye360 HD je navyše možnosť vzdialeného ovládania pohľadu.


IP kamera BML Safe Eye360 HD

Kamera plná funkcií

Samotná kamera je vybavená celým radom zaujímavých a hlavne praktických funkcií, medzi ktorými nechýba mikrofón, reproduktor, infračervené LED diódy pre nočné videnie, slot pre microSD či schopnosť detekovať pohyb.


Inteligentné nahrávanie

Záznamy môžete nahrávať automaticky podľa nastaveného časového plánu alebo len pri detekcii pohybu, čo vám ušetrí dosť voľného miesta. Veľkou zaujímavosťou je funkcia Pre-recording, ktorá zachytí aj niekoľko sekúnd pred detekciou pohybu. 

IP kamera BML Safe Eye360 HD

IP kamera BML Safe Eye360 HD

Ideálne nastavenie uhla pohľadu

Kamera sa vďaka pohyblivému objektívu môže otáčať horizontálne aj vertikálne okolo celej svojej osi. Pohyby môžete jednoducho ovládať diaľkovo pomocou inteligentného telefónu. Pohľady možno tiež nakonfigurovať tak, aby sa kamera automaticky pohybovala podľa uložených pozícií a zameriavala sa tak na jednotlivé dôležité miesta v sledovanej oblasti.


Vysoká kvalita záznamu aj v noci

Väčšina IP kamier má problém so snímaním obrazu pri horších svetelných podmienkach. Jedenásť infračervených diód spoločne s detektorom svetla dohliadne až na koniec miestnosti aj v tej najtemnejšej noci.


IP kamera BML Safe Eye360 HD

Hlavné vlastnosti BML Safe Eye360 HD

  • Záznam obrazu až v HD rozlíšení.
  • Monitorovanie na diaľku cez mobilné zariadenia vrátane ovládania pohybu kamery.
  • Nočný režim s infračervenými LED a svetelným senzorom.
  • Zabudovaný mikrofón a reproduktor.
  • Okamžité upozornenie na vaše mobilné zariadenie.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Použitie
Vnútorná Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Zorný uhol
360 ° Hotovo!
Rozhraní
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot, WiFi Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vnútorná Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Zorný uhol
360 ° Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot, WiFi Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
64 GB Hotovo!

Rozmery

Šírka
111 mm Hotovo!
Výška
128 mm Hotovo!
Hĺbka
126 mm Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky bezpečnostné kamery s nahrávaním na SD kartu
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi
» Všetky vnútorné IP kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Umožňuje, prosím, táto kamera predávať zábery z kamery do mobilu na akúkoľvek vzdialenosť, alebo je to niečím obmedzené ? Díky za odpoveď !

Dobrý deň, keďže táto kamera má aj repraky aj mikrofón, dalo by sa cez mobilnú aplikáciu poslať "hlasovku" "nechceným ľuďom"? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď

Dobrý den. Umí kamera fungovat hlavou dolů? Otočí se obraz o 180 stupňů ?

dobrý den,prosím má kamera český návod,postup jak jí nainstalovat a propojit s telefonem.Děkuju pěkný den :-)

dobry den, kamera funguje pres wifi. takze je mozne se na ni oripojit i na vzdaleny pristup z jineho statu? dekuji

Dobry den, chcem sa pripojit cez ftp a pise mi aplikacia "you have made no revision" ako dokazaem pripojit kameru na ftp server?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat. Zkouším se ke kameře připojit. Postup je mi jasný, ale píše mi to , že potřebuji síť 5G. Ted si nejsem jistý jak je to s touto technologii jak u operátorů tak u mobilních telefonů. Děkuji

Jak otevřu na PC záznam videa uložený na kartě? Soubor je ve tvaru např. - 02.00.00_S.av !!! V mobilní aplikaci to lze přehrát, ale potřeboval bych záznamy sledovat a spravovat i na PC! Kartu se záznamy vytáhnu z kamery, napojím na PC, překopíruji na HDD, a to je tak vše co s tím mohu udělat! Nevím jak to přehrát? Poradí mi někdo rozumně, bez zbytečného odkazu na stránky výrobce, kde stejně nic není? Děkuji. Honza

Dobrý den, na zařízení nikde nevidím kód, který je potřeba při instalaci aplikace. Dle návodu by měl být umístěn pod ID. Tam není... Můžete mi, prosím, poradit? Děkuji.

Budu potřebovat napájecí kabel o délce 4-5 metrů! Máte k tomu něco na doporučení? Pokud chci kameru umístit doprostřed místnosti na strop, tak se jaksi zapomělo, že na stropě se zásuvky nedělají a kabel o délce něco málo přes metr od zásuvky u podlahy nedosáhne ani do poloviny stěny! Děkuji za odpověď všem co mají nějakou rozumnou odpověď! Ti co ji nemají, ať se radějí nevyjadřují! Děkuji!

12
Diskusia a poradňa k BML Safe Eye360
Príslušenstvo pre BML Safe Eye360 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BML Safe Eye360. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BML Safe Eye360. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BML Safe Eye360. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BML Safe Eye360.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií