AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Bo-Camp Cookware set Elegance Compact 3 Stainless steel

Zobraziť katalóg
Bo-Camp Cookware set Elegance Compact 3 Stainless steel
Kempingový riad – materiál: nerezová oceľ, počet kusov v sade: 3, typ riadu v sade: hrniec, možnosť použitia neostrého kovového náčinia a vhodné do umývačky
Kód:  BCPa77 Produktové číslo:  8712013009315
Bo-Camp Cookware set Elegance Compact 3 Stainless steel Predaj skončil

Bo-Camp Cookware set Elegance Compact 3 Stainless steel

Riad Bo-Camp Cookware set Elegance Compact 3 Stainless steel využijete pri kempovaní, stanovaní a pri ďalších typoch outdoorových výprav. Luxusná trojdielna súprava obsahuje tri hrnce s objemom 1,25, 3 a 6 l, ktoré sú vybavené pokrievkami. Riad je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a doplnený o sklopné rukoväti, ktoré sú odolné proti teplu. Vďaka možnosti sklopenia rukovätí ušetríte miesto pri prevážaní i skladovaní. Hrnce pritom môžete používať na plynovom, keramickom i elektrickom variči. S pomocou Bo-Camp Cookware set Elegance Compact 3 Stainless steel si tak budete môcť pripraviť lahodné pokrmy aj na vašich výletoch a výpravách.


Kľúčové vlastnosti kempingového riadu Bo-Camp Cookware set Elegance Compact 3 Stainless steel

  • Luxusná trojdielna kempingová súprava skladajúca sa z veľkého, stredného a malého antikorového hrnca a pokrievok
  • Objemy hrncov sú 1,25 l, 3 l a 6 l
  • Riad Bo-Camp je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele
  • Užší priemer a vyššia výška hrncov sú vhodné na varenie na kempingových varičoch, aby došlo k maximálnemu využitiu tepla z variča a úspore priestoru
  • Rukoväti môžete ľahko sklopiť a súpravu zložiť do malého kompaktného celku vhodného na skladovanie aj transport
  • Rukoväti sú navyše žiaruvzdorné
  • Môžete používať na plynovom, keramickom i elektrickom variči
  • Možnosť používania neostrého kovového náčinia
  • Súpúrava riadu Bo-Camp Cookware set Elegance Compact 3 Stainless steel je vhodná aj na umývanie v umývačke

Bo-Camp – značka turistického vybavenia, ktorá vie, čo robí

Holandská značka Bo-Camp sa zameriava na outdoorové vybavenie navrhnuté samotnými dobrodruhmi, ktorí dobre vedia, ako to pri kempovaní chodí. Vízia, ktorú sa snaží Bo-Camp nasledovať, je rovnaké pohodlie ako doma, nech ste kdekoľvek na cestách, či výlete do prírody. Pre Bo-Camp je dôležitá kvalita a neustále zlepšovanie existujúcich produktov, ďalej ľahké skladovanie výrobkov a napriek tomu maximálne pohodlie cestovateľov. Pod značkou Bo-Camp nájdete širokú škálu vybavenia, z ktorého si budete môcť vyberať presne podľa predstáv vašej plánovanej dovolenky. Chcete luxusné kempingové stoličky, pohodlný spací vak, alebo kompaktnú súpravu riadu? U Bo-Camp si vyberiete od cestovného nábytku cez stravovacie súpravy až po vybavenie na stanovanie.



Varenie v prírode? S antikorovým riadom Bo-Camp je to možné.

Ak vyrážate na dovolenku s rodinou, či na výlet s priateľmi, súprava 3 ks kempingových hrncov Bo-Camp Cookware set Elegance Compact 3 Stainless steel sa vám pri vašom dobrodružstve určite zíde. Ide o súpravu troch hrncov rôznych veľkostí vybavených pokrievkou, vyrobených z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Vďaka tomuto odolnému materiálu je toto kuchynské náčinie veľmi pevné a pritom ľahké. Navyše budete môcť cestovné hrnce používať v kombinácii s elektrickými, plynovými, alebo aj keramickými sporákmi.

Skladacie rukoväti pre maximálnu kompaktnosť kempingového riadu Bo-Camp Cookware set Elegance Compact 3 Stainless steel

Hovoríte si, ako je možné brať so sebou na výlet takú kuchynskú výbavu a napriek tomu ísť „na ľahko“? Okrem toho, že nehrdzavejúca oceľ, z ktorej sú kempingové hrnce Bo-Camp Cookware set Elegance Compact 3 Stainless steel vyrobené je veľmi ľahká, k ich jednoduchému uskladneniu prispievajú aj sklopné rukoväti. Tie vás potešia svojou tepelnou odolnosťou, takže o ne pri varení nemusíte mať obavy a zároveň sa dajú sklopiť, a tak ušetria až 40 % miesta. S týmito skladacími držadlami zároveň dokážete vložiť všetky hrnce do seba, až vznikne kompaktná cestovná súprava Bo-Camp Cookware set Elegance Compact 3 Stainless steel, s ideálnymi rozmermi na transport, či skladovanie.

Súprava Bo-Camp Cookware set Elegance Compact 3 Stainless steel obsahuje:

  • 1× veľký hrniec s objemom 6 l (priemer 20 cm, výška 19 cm)
  • 1× stredný hrniec s objemom 3 l (priemer 16 cm, výška 15 cm)
  • 1× menší hrniec s objemom 1,25 l (priemer 12 cm, výška 11 cm)
  • + pokrievky


Parametre a špecifikácia

Obsah sady
Hrniec Hotovo!
Materiál riadu
Nerezová oceľ Hotovo!
Počet kusov v súprave
3 Hotovo!
Funkcie
Možnosť použitia neostrého kovového náčinia, Vhodné do umývačky Hotovo!

Vlastnosti

Obsah sady
Hrniec Hotovo!
Materiál riadu
Nerezová oceľ Hotovo!
Počet kusov v súprave
3 Hotovo!
Funkcie
Možnosť použitia neostrého kovového náčinia, Vhodné do umývačky Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pokrievky pri tomto produkte sú prosím z ocele (nepriehľadné) alebo zo skla? Na fotografiách k produktu vidno aj oceľové pokrievky ale aj sklenené.

Diskusia a poradňa k Bo-Camp Cookware set Elegance Compact 3 Stainless steel
Príslušenstvo pre Bo-Camp Cookware set Elegance Compact 3 Stainless steel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bo-Camp Cookware set Elegance Compact 3 Stainless steel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bo-Camp Cookware set Elegance Compact 3 Stainless steel.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií