Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

BONE Bike Tie Pre Blue

Zobraziť katalóg
BONE Bike Tie Pre Blue
4,5 10 hodnotení
Držiak na mobil na bicykel, pre mobilný telefón 4" – 6"
Kód:  BON107a Produktové číslo:  BK17001-B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BONE Bike Tie Pre Blue

Skvelý dizajn a premyslené detaily má univerzálny držiak BONE Bike Tie Pro Blue na telefóny s displejom s veľkosťou 4" až 6 ". Zaistí spoľahlivé a bezpečné prichytenie telefónu nielen na riadidlá bicykla alebo nákupný vozík, ale napríklad aj na detský kočík. Telefón si prichytíte do polohy pre pohodlnú navigáciu či natáčanie akčných videí počas jazdy. Jednoduché pripevnenie nezaberie viac než pár sekúnd a zvládne ho aj malé dieťa. Je vyrobený z mäkkého ekologického silikónu, takže dobre odoláva nečistotám a je veľmi ľahko umývateľný.

Kľúčové vlastnosti držiaka na mobilný telefón BONE Bike Tie Pro Blue na bicykel

  • Univerzálny držiak na bicykel pre telefóny s displejom s veľkosťou 4" až 6 "
  • Perfektne sa hodí na riadidlá bicyklov rôznych veľkostí alebo detský kočík
  • Spoľahlivé prichytenie telefónu, jednoduché pripevnenie aj odstránenie
  • Vyrobené z poddajného ekologického silikónu
  • Možnosť prichytenia na riadidlá i predstavec
  • Jednoduchá údržba
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,potřebuju držák na Evolveo StrongPhone G8,je tento vhodný.Děkuji.

Dobrý den, mám HTC One M9 nebude překážet držák softwarovým tlačítkům?

Dobrý den, mám telefon 1+ , 6". potřebuji připevnit na horské kolo, často rychlá jízda ve sjezdech přes velké kameny, kořeny, hodně uskákaná. vzít raději Bon Bike power nebo Finn2 ?

Zdravím, odporúčili by ste BONE Bike Tie Pro alebo skôr Finn 2 na Huawei P8 Lite ? (5 palcov). Ďakujem

Dobrý den, mám telefon Samsung Galaxy Core Prime LTE o rozměrech 131 x 68,1 x 8,8 mm. Rozměry (130x65x40mm), které uvádíte u držáku, udávají doporučený rozměr telefonu nebo vnější rozměry držáku? Můžu tento držák zakoupit pro výše uvedený telefon, když šířka přesahuje rozměr o 3mm a výška o 1mm? Děkuji za odpověď Irena Čížková

Diskusia a poradňa k BONE Bike Tie Pre Blue
Príslušenstvo pre BONE Bike Tie Pre Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BONE Bike Tie Pro Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BONE Bike Tie Pro Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BONE Bike Tie Pro Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BONE Bike Tie Pro Blue.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií