Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Boneco P500

Zobraziť katalóg
Boneco P500
Čistička vzduchu výkon 300 m3/hod, príkon 30 W, odporúčaná veľkosť miestnosti 28 m2, maximálna hlučnosť 60 dB(A), minimálna hlučnosť 31 dB(A), filter: hepa, senzor kvality ovzdušia, časovač, regulácia výkonu, diaľkové ovládanie, displej, nočný režim a automatický režim
Kód:  BONCV500 Produktové číslo:  P500

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Boneco P500

Čistička vzduchu BONECO healthy Air vytvorí príjemnejší vzduch pre chorých aj alergikov. Tento pohotový prenosný parťák je perfektný do bytu aj kancelárie s rozmerom do 28 m2. O perfektnej spoľahlivosti a efektivite najviac vypovedá vzduchový výkon – táto čistička vzduchu zvládne odfiltrovať dokonca až 300 m3/hod. Ťažiskovou filtračnou časťou Boneco P500 je HEPA filter vzduchových častíc, ktorý krásne vie pohltiť až 99 % baktérií, prachu aj iných alergénov.

Zásadné prednosti čističky vzduchu Boneco P500

  • Boneco P500 je odporúčaná pre veľkosť miestnosti 28 m2
  • HEPA filter zachytáva maximálne množstvo všetkých baktérií a alergénov
  • Funkcie čističky vzduchu BONECO healthy Air: senzor kvality ovzdušia, časovač, regulácia výkonu, diaľkové ovládanie, displej, nočný režim a automatický režim
  • Maximálna hlučnosť 60 dB(A), minimálna hlučnosť 31 dB(A)
  • Výkon čistenia 300 m3/hod

Prednosti čističky vzduchu Boneco P500

Táto senzitívna čistička Boneco P500 má vizuálny indikátor, pomocou ktorého spozná, aký je momentálny stav ovzdušia, a podľa tohto nasnímania potom rozhodne, či prišiel ten správny okamih ovzdušie v interiéri vylepšiť a vyčistiť. Čistička vzduchu je doplnená tiež časovačom, s ktorého pomocou si v súlade s vašimi potrebami jednoducho navolíte dobu prevádzky spotrebiča. Výkon je možné pohodlne zmeniť (znižovať aj zvyšovať) a takto ekonomicky upravovať nielen spotrebu energie, ale tiež mieru hluku. Na chod Boneco P500 počas nočných hodín môžete prepnúť na vítaný nočný režim, pri ktorom čistička pracuje tichúčko a vy môžete v kľude spať. Zároveň k tomu všetkému je vyrobená s automatickým chodom, ktorý na základe stavu vzduchu v miestnosti operatívne nastaví silu výkonu. Prevádzku čističky vzduchu si môžete pohodlne regulovať za pomoci premysleného diaľkového ovládača.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Príkon
30 W Hotovo!
Vzduchový výkon
300 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
28 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
60 dB(A) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie

Funkcie
Automatický režim, Časovač, Nočný režim, Regulácia výkonu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Nie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Boneco P500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Boneco P500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Boneco P500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Boneco P500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Boneco P500.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií