Boogie Board 8.5" čierny

Zobraziť katalóg
Boogie Board 8.5" čierny
4,4 43 hodnotení
Digitálny zápisník na kreslenie a písanie, reflexný LCD, stylus
Kód:  BB001a Produktové číslo:  BBOr8.5Bl
Boogie Board 8.5" čierny Predaj skončil

Boogie Board 8.5" čierny

Boogie Board je jednoduchý čiernobiely tablet, ktorý nahradí váš poznámkový blok, papieriky na chladničke či štítky nalepené na monitore. Ide o ideálne zariadenie na písanie poznámok, kreslenie, vytváranie náčrtkov a myšlienkových máp. Čiernobiely displej je skvele čitateľný aj na priamom slnku a ponúka dostatočný priestor pre všetky vyššie zmieňované činnosti. Navyše je citlivý na tlak, takže nie je problém vytvoriť napríklad rôzne hrubé čiary. Na displej je možné písať pomocou dodávaného stylusu (špeciálneho dotykového pera) či iného predmetu, nie je však citlivý na dotyk ľudského prsta či zápästia. Veľkou výhodou je tiež nízka hmotnosť, úplne zanedbateľná hrúbka a veľká odolnosť prístroja, vďaka ktorej je možné ho bez obáv požičať aj deťom.

Boogie Board

Praktický zápisník

Obsah displeja možno ľahko zmazať stlačením jedného tlačidla a môžete začať znova. Napájanie zaisťuje vstavaná batéria, ktorá by mala vydržať niekoľko rokov, pretože jediným momentom, kedy dochádza k odberu energie, je mazanie displeja. K zariadeniu je možné dokúpiť aj puzdro a praktické dosky na pripevnenie na chladničku, kde môže poslúžiť na zanechávanie odkazov ďalším členom domácnosti. Boogie Board ocenia aj používatelia, ktorí počítačom príliš neholdujú, pretože jeho obsluha je mimoriadne jednoduchá a intuitívna.

Funkcie a vlastnosti

  • Jednoduchý čiernobiely tablet
  • Nahrádza poznámkový blok
  • Dlhá životnosť batérie
  • Ľahký a odolný
  • Jednoduché ovládanie
Stylus

Parametre a špecifikácia:

Displej:
Čiernobiely reflexný displej s rozmermi 183 x 125 mm

Napájanie:
Vstavaná batéria (životnosť niekoľko rokov)

Rozmery:
223 x 142 x 4 mm

Hmotnosť:
118 g

Dodávané príslušenstvo:
Stylus
Dokumentácia a používateľský manuál

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Boogie Board 8.5" černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Boogie Board 8,5 "schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Boogie Board 8,5 "schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Boogie Board 8.5 "fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií