Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Galaxy A55 | A35 5G

BOOKEEN Cover Cybook Muse Orange

Zobraziť katalóg
BOOKEEN Cover Cybook Muse Orange
Puzdro na čítačku kníh – pre Bookeen Cybook Muse, Muse Light, Muse HD, Muse Frontlight, Muse Essential
Kód:  MD033g55 Produktové číslo:  COVERCFT-OE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOOKEEN Cover Cybook Muse Orange Predaj skončil

BOOKEEN Cover Cybook Muse Orange

Každá klasická kniha je chránená pevnými doskami, ktoré jej poskytujú dostatok bezpečia pred ničivými vplyvmi. Prečo by to nemalo byť rovnako aj pri elektronických knihách v čítačke Cybook Ocean? Vďaka pevnému puzdru od spoločnosti BOOKEEN bude zaistená maximálna ochrana vašich kníh a čítanej literatúry.

Puzdro oranžovej farby dokonale obopne zariadenie, ktoré bude uložené ako v bavlnke. Pevná zadná strana z plastu sa dá spoľahlivo pripevniť na čítačku. Predná vyklápacia hrana zo syntetickej kože je vystužená tak, aby chránila displej pred poškodením, fragmentáciou alebo nepríjemným škrabancom. Predná hrana môže byť otočená o celých 360 stupňov dozadu. Príjemným zistením bude určite fakt, že sa puzdro neprichycuje pomocou pásikov alebo iných rušivých elementov. Samotný obal vyzerá skvele a evokuje prémiový dojem z výrobku.

Kľúčové vlastnosti

  • Prémiový vzhľad ochranného puzdra
  • Jednoduché pripevnenie na čítačku kníh
  • Predná strana zo syntetickej kože
  • Pevná zadná hrana z plastu
  • Ochrana pred akýmkoľvek poškodením

Kompatibilné:
Bookeen Cybook Muse/Essential/Frontlight

Farba:
Oranžová

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Oranžová Hotovo!
Typ
Pevné puzdro Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Farba

Farba
Oranžová Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Pevné puzdro Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOOKEEN Cover Cybook Muse Orange Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOOKEEN Cover Cybook Muse Orange. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOOKEEN Cover Cybook Muse Orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOOKEEN Cover Cybook Muse Orange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOOKEEN Cover Cybook Muse Orange.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií