Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOOKEEN CYBOOK OPUS

Zobraziť katalóg
BOOKEEN CYBOOK OPUS
Elektronická čítačka kníh - ebook reader, 5" displej s elektronickým inkoustem, baterie 1000mAh Li-Po (otočení 8000 stran), interné paměť 1GB, desky + 250 knih
Kód:  MD033o Produktové číslo:  CYBOOK OPUS

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOOKEEN CYBOOK OPUS

Elegantné čítačka elektronických kníh, ktorá sa môže pochváliť displejom vyrobeným E-Ink technológií, dlhou výdržou a príjemnými rozmermi a hmotnosťou. Čiernobiely displej s uhlopriečkou päť palcov má rozlíšenie 600 x 800 bodov a je vyrobený tzv E-Ink technológií. Jej výhodou je veľmi nízka spotreba a šetrnosť voči očiam i pri dlhodobom čítaní, ktoré sa skutočne podobá čítania klasickej knihy. Výhodou je tiež vstavaný senzor, ktorý automaticky orientuje zobrazenie na displeji podľa toho, ako držíte čítačku (zvisle alebo vodorovne). Prístroj v súčasnosti podporuje zobrazovanie formátov PDF, ePUB, HTML, TXT, JPG, GIF PNG - samozrejmosťou je zobrazenie slovenských znakov. Súbory je možné ukladať do vnútornej pamäte s kapacitou 1 GB alebo na pamäťové karty microSDHC.Napájanie prístroj obstaráva Li-Polymer akumulátor s kapacitou 1000 mAh, ktorá vystačí na zobrazenie 8 000 strán textu (energiu odoberá prepísanie obsahu displeja, teda otočenie stránky, ak je displej překreslený, nemá žiadnu spotrebu). Pre nabíjanie a nahrávanie nových kníh sa využívania miniUSB port. Súčasťou balenia je aj približne 250 elektronických kníh od známych autorov svetovej literatúry.

Parametre a špecifikácie:

Displej:
Typ: E-Ink
Uhlopriečka: 5 "(76 x 101 mm)
Rozlíšenie: 800 x 600 bodov
Odtiene sivej: 4

Operačný systém:
Linux 2.6

Procesor:
Samsung ARM, 400 MHz

Pamäť:
32 MB RAM, 1 GB pamäte pre užívateľa
Slot pre pamäťové karty microSDHC

Podporované formáty:
PDF, ePUB, HTML, TXT, JPG, GIF, PNG

Napájanie:
Li-Polymer akumulátor s kapacitou 1000 mAh
Výdrž pre otočenie 8000 strán textu (2 týždne)

Rozhranie:
miniUSB (nabíjanie a nahrávanie kníh)

Rozmery:
151 x 108 x 10 mm

Hmotnosť:
150 g

Dodávané príslušenstvo:
Púzdro, USB kábel
Súčasťou balenia je 250 kníh nahratých vo vnútornej pamäte alebo na priloženej SD karte

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOOKEEN CYBOOK OPUS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOOKEEN CYBOOK OPUS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOOKEEN CYBOOK OPUS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOOKEEN CYBOOK OPUS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOOKEEN CYBOOK OPUS.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií