AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bosch AutoCook Pro MUC88B68DE

Zobraziť katalóg
Bosch AutoCook Pro MUC88B68DE
Multifunkčný hrniec – príkon 1200W, kapacita 5l, odložený štart 12h, 50 aut. programov, funkcia vyprážania, varenia, uchovávanie teploty, farba čierna – metalická
Kód:  BOSAC577 Produktové číslo:  4242002935577 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch AutoCook Pro MUC88B68DE

Multifunkčný hrniec Bosch AutoCook Pro MUC88B68DE spoľahlivo nahradí veľa hrncov, panvíc aj samotný sporák. Je to skutočne všestranný pomocník – zvládne varenie, smaženie, fritovanie, dusenie a tiež obľúbené varenie v pare. Disponuje výkonom 1 200 W a až 50 automatickými programami, ktoré dovedú jedlo k dokonalosti. Je vybavený veľkou nelepivou nádobou s kapacitou 5 l, vďaka tomu je vhodný na prípravu jedla pre celú rodinu. Gazdinky určite poteší možnosť umývania v umývačke riadu. Užite si prípravu jedla časovo úsporným spôsobom s multifunkčným hrncom Bosch.


Kľúčové vlastnosti multifunkčného hrnca Bosch AutoCook Pro MUC88B68DE

  • Kapacita 5 l – dostatok pre celú rodinu
  • Funkcia odložený štart až o 12 hodín
  • Príkon 1 200 W
  • V metalickej čiernej farbe
  • Päťdesiat prednastavených automatických programov
  • Možnosť ukladania vlastných receptov
  • Dodávané príslušenstvo – parná vložka, fritovací kôš a špachtľa
  • Vybavený praktickou rukoväťou
  • Detská ochrana na vonkajšej strane proti popáleniu
Multifunkčný hrniec Bosch AutoCook Pro MUC88B68DE

Uľahčite si prípravu jedla s Bosch

Pre optimálnu prípravu všetkých zložiek jedla je multifunkčný hrniec Bosch vybavený nastavením tlaku pary. Rýchlu prípravu jedla zaručuje indukčná technológia s rýchlym zahriatím. Nastavenie teploty prebieha po 5 °C krokoch. Bosch AutoCook Pro MUC88B68DE umožňuje okrem automatických programov manuálne nastavenie času a teploty. Vlastné obľúbené recepty je navyše možné ukladať do pamäte hrnca, uloží sa nastavený čas a teplota. Hrniec je vybavený aj funkciou odloženého štartu až o 12 hodín. Medzi dodávané príslušenstvo patrí dvojvrstvová parná vložka, fritovací kôš a špachtľa.



Skvelé spracovanie

Multifunkčný hrniec Bosch AutoCook Pro má až prekvapivo jednoduchú údržbu. Všetko príslušenstvo sa môže pohodlne umývať v umývačke riadu. Hlavná misa je vybavená teflónovým povrchom pre dokonalý prenos tepla. Časti, ktoré sú na hrnci vyrobené z plastu a prichádzajú do kontaktu s potravinami, sú kompletne bez BPA. Z bezpečnostných funkcií je dôležité spomenúť automatické vypnutie po skončení programu. Myslelo sa aj na deti – pri varení sa vonkajšia strana hrnca udržiava pri izbovej teplote, nemusíte sa tak báť popálenia. Vďaka praktickej rukoväti je aj otváranie hrnca úplne bezpečné.


Parametre a špecifikácia

Typ
Multifunkčný hrniec Hotovo!
Objem
5 l Hotovo!
Príkon
1 200 W Hotovo!
Počet programov
50 Hotovo!

Typ

Typ
Multifunkčný hrniec Hotovo!

Objem

Objem
5 l Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 200 W Hotovo!

Počet programov

Počet programov
50 Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. V jakém jazyce je tento přístroj? Němčina? Opravdu nejde nastavit alespoň angličtina? Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat, jestli se dá zvolit (vybrat) jiný jazyk? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Bosch AutoCook Pro MUC88B68DE
Príslušenstvo pre Bosch AutoCook Pro MUC88B68DE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH AutoCook Pro MUC88B68DE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch AutoCook Pro MUC88B68DE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch AutoCook Pro MUC88B68DE.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií