AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

BOSCH BBH3ZOO25 Flexxo ProAnimal 2 v 1

Zobraziť katalóg
BOSCH BBH3ZOO25 Flexxo ProAnimal 2 v 1
4,8 4 hodnotení
Tyčový vysávač – Li-Ion batéria 25.2V, AllFloor HighPower kefa, doba prevádzky: 55min, integrované príslušenstvo, farba: červená
Kód:  BSHVT025 Produktové číslo:  BBH3ZOO25 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH BBH3ZOO25 Flexxo ProAnimal 2 v 1 Predaj skončil

BOSCH BBH3ZOO25 Flexxo ProAnimal 2 v 1

Tyčový aku vysávač BOSCH BBH3ZOO25 Flexxo ProAnimal 2 v 1 sa skvele hodí na upratovanie celého bytu či domu. Vďaka funkcii 2 v 1 môžete pracovať ako s tyčovým, tak aj s ručným vysávačom, s ktorým sa bez najmenších problémov dostanete aj na ťažšie dostupné miesta. Tyčový vysávač BOSCH BBH3ZOO25 Flexxo ProAnimal 2 v 1 je dokonalý na vysávanie hrubých a jemných nečistôt zo všetkých typov tvrdých podláh a kobercov s nízkym vlasom. Jeho hlavnou prednosťou je schopnosť bezpracne upratať chlpy po vašich domácich zvieratkách. V balení vysávača nájdete aj umývateľný filter. Prach a iné nečistoty sa ukladajú do nádoby, ktorú budete môcť po vysávaní vyniesť do koša. 

Zásadné vlastnosti tyčového aku vysávača BOSCH BBH3ZOO25 Flexxo ProAnimal 2 v 1

  • Doba prevádzky: 55 min, doba nabíjania: 5 h 
  • Li-Ion batéria 
  • Vhodný na upratovanie chlpov domácich maznáčikov 
  • Čistenie vzduchu cez umývateľný filter 
  • Súčasťou balenia je hubica na čalúnenie a štrbinová hubica 

Pribalené príslušenstvo k tyčovému vysávaču BOSCH BBH3ZOO25 Flexxo ProAnimal 2 v 1

Aby bolo upratovanie skutočne efektívne, tyčový aku vysávač BOSCH BBH3ZOO25 Flexxo ProAnimal 2 v 1 ponúka okrem základného vybavenia aj rad užitočných pomôcok. Najobľúbenejším doplnkom sa stala štrbinová hubica, s ktorou sa bez ťažkostí dostanete za nábytok. Chlpy domácich maznáčikov aj ďalšie nečistoty z čalúneného nábytku bez ťažkostí odstránite nasadením hubice na čalúnenie a poťahy.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH BBH3ZOO25 Flexxo ProAnimal 2 v 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH BBH3ZOO25 Flexxo ProAnimal 2v1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH BBH3ZOO25 Flexxo ProAnimal 2in1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH BBH3ZOO25 Flexxo ProAnimal 2in1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH BBH3ZOO25 Flexxo ProAnimal 2in1.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií