Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BOSCH BBH6P25

Zobraziť katalóg
BOSCH BBH6P25
Tyčový vysávač – Athlet, Lithium-iónová batéria, AllFloor HighPower kefa, čas prevádzky 60min., SenzorControl, 3 úrovne výkonu, farba: hnedá
Kód:  BOSTV101 Produktové číslo:  BBH6P25 Stránky výrobcu

BOSCH BBH6P25

S tyčovým aku vysávačom Athlet značky Bosch v hnedom vyhotovení, s HighPower kefou na všetky druhy podláh, upracete vďaka prevádzke bez šnúry celý dom, auto či iné miesta, kde by vás inak obmedzovala neprítomnosť zásuvky. Vysávač Athlet má umývateľný filter a zásobník na prach s objemom 0,9 l, ktorý po použití jednoducho vyprázdnite. Výhodou je LED signalizácia, ktorá vás upozorní na znečistenie filtra. Vysávač si môžete prispôsobiť vďaka 3 stupňom vysávania. 1. stupeň využijete na bežné, ľahšie čistenie pri maximálnej dobe prevádzky, 2. stupeň na hlbšie vysávanie pri strednej dobe prevádzky a 3. stupeň na upratovanie hrubého znečistenia pri kratšej prevádzke. Dlhú prevádzkovú dobu 60 minút zabezpečia dobíjacie batérie s vysokým výkonom a dlhou životnosťou. Doba nabíjania vám zaberie len 3 hodiny na 80 % nabitie vysávača alebo 6 hodín na 100 % nabitie.

Kľúčové vlastnosti Tyčového vysávača Athlet Bosch hnedý

  • Moderný tyčový vysávač, s ktorým upracete kdekoľvek, vďaka prevádzke bez šnúry
  • Umývateľný filter a zásobník na prach s objemom 0,9 l
  • Vysávač má praktickú výbavu na dokonalé upratovanie rohov a čalúnenia
  • Upratovanie si môžete prispôsobiť vďaka 3 stupňom vysávania
  • Špeciálna HighPower kefa zabezpečí naozaj výkonné vysávanie

Praktický tyčový vysávač Athlet s príslušenstvom

Dlhšie upratovanie si môžete spríjemniť praktickým pásom cez rameno, ktorý je možné k vysávaču pripojiť. Ďalej vám bude k dispozícii klipový adaptér s hadicou a špeciálne hubice vhodné na upratovanie rohov, špár a čalúnenia. Výhodou je tiež SenzorControl, ktorý monitoruje výkon vysávača, a tým zaisťuje optimálny sací výkon a znižuje potrebu vášho úsilia pri upratovaní.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice
Plast Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
25 cm Hotovo!
Výška
116 cm Hotovo!
Hĺbka
18,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,4 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám otázku stran nabíjení tohoto vysavače. Je vhodné mít vysavač v nabíjecím režimu po celou dobu nečinnosti, tj. mezi jednotlivými cykly vysávání nebo je potřeba napájecí adaptér odpojit poté, co signalizace hlásí plně nabito? Můj předchozí vysavač (Bosch BBH MOVE3) měl v návodu, že pokud vysávací cykly nejsou od sebe déle než 14 dní, tak je na místě ponechat vysavač po celou dobu v nabíječce, v opačném případě odpojit. V návodu pro tento vysavač jsem nic podobného (tj. zda nebo po jaké době odpojovat/ponechat nabíječku) nenašel. Předem moc děkuji za vyjádření. Petřík

Diskusia a poradňa k BOSCH BBH6P25
Príslušenstvo pre BOSCH BBH6P25 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH BBH6P25. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Staubsauger mit Akku BOSCH BBH6P25. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Staubsauger mit Akku BOSCH BBH6P25. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH BBH6P25.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií