AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bosch BCH6ATH25

Zobraziť katalóg
Bosch BCH6ATH25
Tyčový vysávač tyčový, nádoba na prach 0,9 l, 3 úrovne výkonu, technológia SensorBagless, EasyClean systém, LED displej, AllFloor HighPower kefa, doba nabíjania 6 hod., doba prevádzky 60 min
Kód:  EAD1433j Produktové číslo:  BCH6ATH25 Stránky výrobcu

Bosch BCH6ATH25

Snáď každá žena ocení maximálnu kompaktnosť a ľahkú manipuláciu s týmto prístrojom od spoločnosti Bosch. Zariadenie vás iste poteší jedinečnou možnosťou vysávania až po dobu 60 minút bez nutnosti pripojenia do elektrickej siete prostredníctvom kábla. Vďaka Bosch lítium-iónovej technológii získate akumulátory s maximálnou odolnosťou a výkonom pri minimálnej potrebe nabíjania. Prístroj je plne nabitý za 6 hodín, v prípade rýchleho nabíjania dostanete zariadenie s 80 percentami energie iba za tri hodiny.

Technológia AllFloor zaistí bezchybné a veľmi šetrné vysávanie všetkých druhov podláh bez problému a jediného škrabanca na vysávanej ploche. Prístroj je možné nastaviť až na tri možné výkonové úrovne. Podľa vašej potreby si môžete zvoliť úroveň, ktorá bude šetriť energiu alebo sa postará o maximálnu saciu silu.

V rukoväti môžete nájsť zásobník prachu s objemom až 0,9 litra. Zásobník možno veľmi ľahko vybrať z prístroja a vyčistiť. Hygienický filter sa postará o úplné čistenie vyfukovaného vzduchu. Vďaka tomu budete vy a vaše okolie chránené pred baktériami. Inteligentný LED displej vás upozorní, či je nutné zapnúť filtračné čistenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Dizajnový a veľmi kompaktný prístroj
  • Veľmi ľahké vysávanie ťažko prístupných miest
  • Možno využiť aj bez pripojenia do siete
  • Zásobník na prach s objemom 0,9 litra
  • LED displej napovie kedy, zapnúť filtráciu vzduchu

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice
Plast Hotovo!

Typ vysávača

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8 cm Hotovo!
Výška
20,4 cm Hotovo!
Hĺbka
12 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaký je rozdíl mezi tímto vysavačem a verzí Bosch BBH52550? Děkuji

Diskusia a poradňa k Bosch BCH6ATH25
Príslušenstvo pre Bosch BCH6ATH25 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH BCH6ATH25. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch BCH6ATH25. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch BCH6ATH25. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch BCH6ATH25.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií