Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bosch BGB45331 SCH

Zobraziť katalóg
Bosch BGB45331 SCH
5 1 hodnotení
Vreckový vysávač 650W, sáčok 5l, HEPA filter, PowerProtect systém, Air Flow systém, hlučnosť 70dB, elektronická regulácia sacej sily, ukazovateľ výmeny filtračného vrecka, teleskopická rúrka
Kód:  EAD1432l Produktové číslo:  BGB45331SCH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch BGB45331 SCH

Tento vreckový vysávač ponúka mimoriadne silný výkon v praktickom formáte pre rýchle a ľahké vysávanie. Pýši sa novú QuattroPower technológií zaisťujúce vynikajúce výsledky vysávanie s veľmi nízkou spotrebou elektrickej energie. Teda šetrí vaše financie a životné prostredie. Prekvapí vás tiež svojou nízkou hlučnosťou, o ktorú sa stará systém SilenceSound s niekoľkovrstvovým tlmením hluku. Jeho výkon si ľahko nastavíte vďaka elektronickej regulácii.

Skvelý pomocník


Je vhodný pre väčšinu typov kobercov a podláh. Zaručuje stabilný silný dlhotrvajúci výkon aj pri zaplnenia vrecka vďaka systému PowerProtect. Vrecká sú navyše samotesniaci a nie je potrebné ich tak často meniť. SilentClean Premium je extrémne tichá hubica s kovovou doskou a vysokým výkonom vysávania. S vysávačom Bosch BGB45331 ProSilence bude upratovanie domácnosti úplnou hračkou!

Filtračné vrecko pojme až 5 l nečistôt a automaticky navíjaný kábel má dĺžku 7 metrov. Môžete sa tak pohodlne pohybovať po miestnosti, bez toho aby ste neustále museli prepojovať kábel do inej zásuvky. Nízka hmotnosť či ergonomické madlo ho predurčuje k ľahkej manipulácii a vysávať zvládnu aj deti. Umývateľný HEPA filter a patentovaný systém Air Flow zabraňuje vyfukovanie nečistôt do vzduchu, preto je vhodný aj pre alergikov.

Hlavná prednosť i:

  • Hygienický filter a Air Flow
  • Veľmi tichý
  • Akčný rádius 10 m
  • 3 otočné kolieska
  • Ukazovateľ výmeny vrecka
  • Elektronická regulácia výkonu

Doplňujúce informácie:

Energetická trieda:
A

Príslušenstvo:
1 x tryska na špáry
1 x polstrovacia tryska

Typ sáčkov:
G ALL

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Typ filtra
HEPA filter Hotovo!
Príkon
650 W Hotovo!
Hlučnosť
70 dB Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
7 m Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
650 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
70 dB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch BGB45331 SCH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH BGB45331 SCH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH BGB45331 SCH.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií