AlzaBoxy Q1 PET

Bosch BGC3U130

Zobraziť katalóg
Bosch BGC3U130
Bezvreckový vysávač príkon 600 W, hlučnosť 80 dB, ročná spotreba energie 28 kWh/annum, HEPA filter, dĺžka kábla 7 m, akčný rádius 10 m, na zbieranie nečistôt, štrbinová hubica a hubica na čalúnenie, materiál trubice kov, šírka 27.6 cm, výška 32 cm, hĺbka 46 cm, farba modrá
Kód:  BOSVB004 Produktové číslo:  BGC3U130 Stránky výrobcu

Bosch BGC3U130

Bezvreckový vysávač Bosch BGC3U130 sa stane nepostrádateľným pomocníkom na bežné upratovanie domu, bytu či kancelárie. Silu sania má na svedomí príkon pohonnej jednotky 600 W s čím sa zhoduje aj energetická účinnosť A. Bezvreckový vysávač zvoľte tiež podľa druhu povrchu, ktorý plánujete upratovať – tento typ zariadenia je výnimočný svojou maximálnou účinnosťou upratovania podláh a okrem toho aj úspornou efektivitou pri upratovaní hrubých aj jemných nečistôt na koberci. Súčasťou vysávača je HEPA filter. Vírenie prachových čiastočiek je minimálne, a preto je vhodný pre všetkých s dýchacími ťažkosťami. Prachové častice sa ukladajú do vyprázdniteľnej nádoby, ktorú môžete ľahko po každom upratovania vysypať do popolnice a opäť zasunúť do vysávača. Prach a iné nečistoty sa ukladajú do jednorazového vrecka, ktoré po naplnení jednoducho vyhodíte do koša a do vysávača nasadíte nové vrecko. 

Zaujímavé vlastnosti vysávača Bosch BGC3U130 

  • Perfektný pre osoby s problémami dýchacích ciest 
  • Znamenitá efektivita pri vysávaní hrubých aj jemných nečistôt na tvrdých povrchoch
  • Úsporná efektivita pri upratovaní kobercov 
  • Filtrovanie nečistôt cez HEPA filter 
  • Príslušenstvo: štrbinová hubica a hubica na čalúnenie 
  • Príkon 600 W 

Výbava vysávača Bosch BGC3U130 

Aby bolo vysávanie skutočne efektívne, obsahuje balenie Bosch BGC3U130 rad užitočných nástrojov. Spravidla najdôležitejšia je tzv. štrbinová trubice, vďaka ktorej sa s vysávačom bez problémov vojdete do rohov miestností. Drobné nečistoty i chlpy zvierat z čalúneného nábytku, koberca aj postele jednoduchšie vysajete  pomocou hubice na čalúnenie a poťahy. Bezvreckový vysávač s dĺžkou hadice a kábla, tvoriaci akčný rádius 10 m, bude postačovať na vysávanie aj vo väčších než klasických priestoroch. 

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
10 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
10 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
600 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
27,6 cm Hotovo!
Výška
32 cm Hotovo!
Hĺbka
46 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch BGC3U130 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH BGC3U130. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch BGC3U130. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch BGC3U130. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch BGC3U130.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií