PET PET

Bosch BGC3U330

Zobraziť katalóg
Bosch BGC3U330
Bezvreckový vysávač – 800W, technológia SensorBagless™ Technology, trieda A energetickej účinnosti, trieda účinnosti: koberce C, tvrdé podlahy B, prachové emisie A, kontrola výkonu vďaka SensorControl, 3-dielne kombinované príslušenstvo: štrbinový nadstavec a kefa na čalúnenie, zásobník na prach s objemom: 1.9l, hlučnosť: 79dB, AR: 10m, farba: čierna
Kód:  BOSVB005 Produktové číslo:  BGC3U330 Stránky výrobcu

Bosch BGC3U330

Bezvreckový vysávač Bosch BGC3U330 je ako stvorený na každodenné vysávanie vašej domácnosti. Jeho saciu silu ovplyvňuje motor s príkonom 600 W s čím sa zhoduje aj trieda energetickej účinnosti A. Bezvreckový vysávač ale predovšetkým vyberajte podľa druhu povrchu, ktorý plánujete vysávať – tento stroj sa chváli maximálnou účinnosťou pri vysávaní hrubých aj jemných nečistôt na tvrdých podlahových krytinách a menšou  účinnosťou pri vysávaní kobercov. Vzduch čistí cez HEPA filter. Emisia prachu je vďaka filtru veľmi nízka, a preto sa hodí pre osoby, ktoré majú ťažkosti s dýchaním. Prachové častice sa ukladajú do vyprázdniteľnej nádoby. Tú stačí po každom použití vysypať do koša, umyť a opäť zasunúť do vysávača. Nečistoty sa vysávajú do vrecka, ktoré po naplnení ľahko vynesiete do koša a do vysávača nasadíte nové vrecko. 

Dôležité parametre vysávača Bosch BGC3U330 

  • Užitočný pre osoby s problémami s dýchacími cestami 
  • Skvelá efektivita pri upratovaní podláh
  • Dobrá účinnosť pri upratovaní nečistôt z koberca 
  • Vzduch sa čistí cez HEPA filter 
  • Príslušenstvo: Štrbinová hubica a hubica na čalúnenie 
  • Príkon 600 W 

Výbava bezvreckového vysávača Bosch BGC3U330 

Na dokonalý výsledok pri upratovaní má Bosch BGC3U330 užitočné pomôcky a nadstavce. Súčasťou balenia sa stala štrbinová trubica, ktorou sa s vysávačom bez vrecka bez ťažkostí vojdete zároveň do kútov miestností aj úzkych priestorov. Chlpy mačiek, psov a ďalších domácich maznáčikov z čalúneného nábytku, gaučov i vankúšov bez väčších ťažkostí dostanete nasadením hubice na čalúnenie. Bezvreckový vysávač súčasne s dĺžkou kábla a hadice, vytvárajúci akčný rádius 10 m, určite dostačuje na vysávanie podlahových plôch aj v rozmernejších priestoroch. 

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
10 m Hotovo!
Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
10 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
600 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
79 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
27,6 cm Hotovo!
Výška
32 cm Hotovo!
Hĺbka
46 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch BGC3U330 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH BGC3U330. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch BGC3U330. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch BGC3U330. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch BGC3U330.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií