AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Bosch BGL3A330

Zobraziť katalóg
Bosch BGL3A330
5 1 hodnotení
Vreckový vysávač 650 W, vrecko 4 l, HEPA filter, PowerProtect systém, ukazovateľ výmeny filtračného vrecka, teleskopická trubka, prepínateľná hubica SilentClean Premium
Kód:  EAD1432k Produktové číslo:  BGL3A330 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch BGL3A330

Tento vreckový vysávač ponúka mimoriadne silný výkon v praktickom formáte na rýchle a ľahké vysávanie. Pýši sa novou QuattroPower technológiou zaisťujúcou dobré výsledky vysávania s veľmi nízkou spotrebou elektrickej energie. Šetrí vaše financie a životné prostredie. Jeho výkon si ľahko nastavíte vďaka elektronickej regulácii.

Skvelý pomocník


Je vhodný pre väčšinu typov kobercov a podláh. Zaručuje stabilný silný dlhotrvajúci výkon aj pri zaplnení vrecka vďaka systému PowerProtect. Vrecká sú navyše samotesniace a nie je potrebné ich často meniť. SilentClean Premium je prepínateľná extrémne tichá hubica s vysokým výkonom vysávania. S vysávačom Bosch BGL3A330 ProEnergy bude upratovanie domácnosti úplnou hračkou!

Filtračné vrecko pojme až 4 l nečistôt a automaticky navíjaný kábel má dĺžku 7 metrov. Môžete sa pohodlne pohybovať po miestnosti, bez toho, aby ste neustále museli prepájať kábel do inej zásuvky. Nízka hmotnosť či ergonomické madlo ho predurčuje na jednoduchú manipuláciu a vysávať zvládnu aj deti. Umývateľný HEPA filter zabraňuje vyfukovaniu nečistôt do vzduchu, preto je vhodný aj pre alergikov.

Hlavné prednosti:

  • Hygienický filter vhodný pre alergikov
  • Akčný rádius 10 m
  • 4 otočné kolieska
  • Ukazovateľ výmeny vrecka
  • Elektronická regulácia výkonu

Doplňujúce informácie:

Energetická trieda:
A

Príslušenstvo:
1x tryska na špáry
1x vystužená tryska

Typ vreciek:
G ALL

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Typ filtra
HEPA filter Hotovo!
Príkon
650 W Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
650 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
75 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
26 cm Hotovo!
Výška
28,7 cm Hotovo!
Hĺbka
40 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch BGL3A330 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH BGL3A330. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch BGL3A330. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch BGL3A330. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch BGL3A330.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií