AD homeoffice PET

Bosch CBG635BS3

Zobraziť katalóg
Bosch CBG635BS3
5 1 hodnotení
Vstavaná rúra – rozmery 45,5 × 59,4 × 54,8 cm (V׊×H), objem 47 l, vybavená grilom, spodným ohrevom, rozmrazovaním, ventilátorom, so závesnými roštami, príkon 2990 W, detská poistka, dotykové ovládanie, ochladzovací systém a tlmené zatváranie dvierok, katalytické čistenie rúry, energetická trieda A+
Kód:  BOTROV8 Produktové číslo:  CBG635BS3 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch CBG635BS3

Samostatná vstavaná elektrická rúra Bosch CBG635BS3 v antikorovom vyhotovení sa pýši svojím zaradením do energetickej triedy A+, a je teda veľmi úsporným spotrebičom. Komfortné ovládanie je zabezpečené vďaka prstencu a TFT grafickému displeju. Môžete si teda ľahko nastaviť začiatok či koniec doby pečenia, požadovanú teplotu a tiež rúru uzamknúť detským zámkom. Multifunkčná rúra ponúka až 13 funkcií možností regulácie teploty 30 – 300 °C, od klasického pečenia cez gril až po 4D horúci vzduch. O miesto nie je núdza, pretože rúra ponúka objem až 47 litrov.

Kľúčové vlastnosti elektrickej rúry Bosch CBG635BS3

  • Špičková elektrická rúra v úspornej energetickej triede A+
  • Ovládanie pomocou prstenca a TFT dotykového displeja
  • Programovanie doby pečenia
  • Multifunkčná rúra - 13 druhov ohrevu
  • Ukazovateľ aktuálnej teploty a zostatkového tepla
  • Výklopné dvierka SoftMove pre tiché otváranie a zatváranie
  • EcoClean Direct - špeciálny povrch zadnej steny, ktorá automaticky pohltí tuky
  • Funkcia AutoPilot - 10 prednastavených automatických programov

Jednoduchá údržba a nespočetné množstvo funkcií rúry Bosch

Vďaka funkcii EcoClean Direct už nebudete musieť rúru čistiť. Špeciálny povrch z antracitového smaltu umožňuje absorbovať nečistoty z rúry. Medzi ďalšie vymoženosti patrí aj 4D horúci vzduch. Ten zaisťuje perfektnú distribúciu tepla pre optimálne výsledky pečenia. Kúzlo funkcia spočíva v rovnomernom rozložení teploty v štyroch rôznych úrovniach vďaka zmene otáčania ventilátora za prevádzky. Táto funkcia umožňuje dokonca piecť na všetkých štyroch úrovniach zároveň.

AutoPilot s 10 programami

Podľa druhu pripravovaného jedla si pomocou voliča vyberiete jeden z programov AutoPilot, zadáte len hmotnosť pokrmu a to je všetko! Druh ohrevu, teplotu a čas si program riadi automaticky. Pokrm počas pečenia nemusíte podlievať, otáčať ani sa oň inak starať.

Programy

4D horúci vzduch, horúci vzduch eco, horný/spodný ohrev, Eco horný/spodný ohrev, cirkulačný infra-gril, veľkoplošný gril, maloplošný gril, stupeň pre pizzu, spodný ohrev, pomalé varenie, rozmrazovanie, predhrievanie, udržiavanie tepla

Príslušenstvo:
1× kombinovaný rošt
1× univerzálna panvica

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky katalytické rúry
» Všetky kompaktné rúry
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch CBG635BS3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH CBG635BS3 Serie 8.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií