Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MS hokej

BOSCH CSG656BS2 Séria 8

Zobraziť katalóg
BOSCH CSG656BS2 Séria 8
Vstavaná rúra – rozmery 45,5 × 59,4 × 54,8 cm (V׊×H), parná, objem 47 l, vybavená programom rýchleho predhriatia, grilom, horným, spodným ohrevom, kruhovým vykurovacím telesom, programom na ohrev tanierov, rozmrazovaním, programom na pizzu, so závesnými roštami, príkon 3300 W, 3-vrstvové sklo dvierok, detská poistka, displej, dotykové ovládanie, tlmené zatváranie dvierok a vnútorné osvetlenie, 1 plech a 1 rošt v balení, katalytické čistenie rúry, energetická trieda A+, sieťový kábel so zástrčkou súčasťou balenia
Kód:  BOTRO73 Produktové číslo:  CSG656BS2 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH CSG656BS2 Séria 8

Ak máte radi moderné technológie, nezaobídete sa bez vstavanej rúry, ktorá vám ponúkne celý rad funkcií na prípravu skvelých pokrmov. Vstavaná rúra s grilom BOSCH CSG656BS2 Séria 8 prináša do modernej kuchyne nielen elegantný a estetický vzhľad, ale aj špičkové funkcie a efektívny výkon. Vďaka svojmu klasickému a univerzálnemu štýlu sa rúra ľahko začlení do akéhokoľvek interiéru a stane sa vynikajúcim doplnkom. Na prípravu všetkých vašich obľúbených jedál ponúka rúra objem 47 l. Jej príkon zodpovedá 3300 W. Vstavaná rúra Bosch spadá do energetickej triedy A+.

Vstavaná rúra BOSCH CSG656BS2 Séria 8 ...
Vstavaná rúra BOSCH CSG656BS2 Séria 8 ...

Hlavné vlastnosti vstavanej rúry BOSCH CSG656BS2 Séria 8

  • Vstavaná rúra Bosch vyniká svojou funkčnosťou, a tiež sa svojím klasickým štýlom dokonale hodí do akéhokoľvek interiéru
  • Celkový objem dosahuje 47 l
  • Jej príkon je 3300 W
  • Vstavaná rúra Bosch spadá do energetickej triedy A+
  • Na ľahké vedenie plechov sú k dispozícii závesné rošty
  • Čistenie rúry: katalytické
  • Ide o teplovzdušnú vstavanú rúru
  • So špeciálnym programom na pizzu bude večera ešte chutnejšia
  • Uľahčuje rozmrazovanie pečiva aj iných potravín
  • Ľahko pripravíte aj výnimočne chutné grilované jedlá
  • Parné pečenie pripraví chutné a zdravé jedlá
  • S funkciou rýchleho predhriatia bude príprava jedál jednoduchá ako nikdy predtým
  • Prepojením spodného a horného ohrevu možno pohodlne pripravovať všetky druhy pokrmov vrátane možnosti grilovania
  • Skvelou novinkou je ohrev tanierov pred servírovaním pokrmov

Príprava jedla sa vám vždy vydarí

Vstavaná rúra BOSCH CSG656BS2 Séria 8 sa postará o to, že čas strávený pečením nebudete ľutovať. Súčasťou jej výbavy sú závesné rošty na vedenie plechov. Špeciálny katalytický povrch sa postará o odstránenie nečistôt a mastnoty zo stien rúry.

Vstavaná rúra BOSCH CSG656BS2 Séria 8 ...
Vstavaná rúra BOSCH CSG656BS2 Séria 8 ...

Vstavaná rúra Bosch dáva k dispozícii rozmanité funkcie

Nezáleží na tom, či pečiete kačicu alebo sa chystáte na tortu, vstavaná rúra BOSCH CSG656BS2 Séria 8 vám vždy umožní vybrať optimálny program. Teplovzdušná rúra patrí k stáliciam na trhu – je ideálna ako na pečenie, tak na ohrievanie. Bonus prinesie aj milovníkom talianskej pizze, pretože má pripravený samostatný program na jej prípravu. Rýchle rozmrazovanie pečiva a iných potravín patrí medzi praktické funkcie tejto rúry. S touto rúrou s grilom budete mať istotu, že vaše jedlá budú vždy perfektne pripravené. Ak chcete jesť zdravo, parné pečenie je tou najlepšou voľbou pre vaše jedlo, aby sa zachovali všetky nutričné hodnoty.

Rýchlejšia príprava jedál a dokonalé stolovanie s BOSCH CSG656BS2 Séria 8

Vstavaná rúra Bosch umožní rýchlejšiu prípravu jedál a dokonalé stolovanie. Rýchle predhriatie rúry vám umožní začať piecť takmer okamžite po vložení jedla. Kombinovaná funkcia spodného a horného ohrevu umožní ľahkú prípravu jedál vrátane ohrevu a grilovania s dokonalou kôrkou. Na štýlové stolovanie môžete využiť predhriatie tanierov v rúre. Pripravené jedlo tak nemusíte po dlhšej dobe znova ohrievať, ale naopak, môžete si ho dlhšie vychutnávať.

Vstavaná rúra BOSCH CSG656BS2 Séria 8 ...
Vstavaná rúra BOSCH CSG656BS2 Séria 8 ...

Vstavaná rúra je bezpečná a ľahko sa udržiava

Vstavaná rúra Bosch je navrhnutá s ohľadom na jednoduchú údržbu a bezpečnosť pri každodennom používaní. Rúra disponuje kvalitnými sklenenými vnútornými dvierkami s bezpečnostným trojvrstvovým sklom. Dvierka rúry sú navrhnuté tak, aby umožňovali jednoduchú a rýchlu údržbu. Rúra je vybavená pántami, ktoré umožňujú tiché a plynulé zatváranie, čo prináša používateľovi väčšie pohodlie pri používaní. Detská poistka ochráni aj tých najmenších kuchárov. S ovládacím panelom nebude možné manipulovať, pretože ho rúra dokáže zablokovať.

BOSCH CSG656BS2 Séria 8 a jej výbava vás poteší

Vstavaná rúra Bosch vám umožní maximálne pohodlie a variabilitu pri príprave vašich obľúbených jedál. Vstavaná rúra s osvetlením vám umožní vidieť dovnútra a sledovať, ako sa vaše jedlo pečie. S moderným a intuitívnym displejom budete mať vždy prehľad o čase, ktorý ešte do konca prípravy zostáva. Moderné dotykové ovládanie rúry ponúka prehľadné rozhranie s minimom tlačidiel na jednoduchú a intuitívnu obsluhu. V balení máte k dispozícii 1 plech a 1 rošt. Súčasťou výrobku je aj sieťový kábel so zástrčkou.

Údaje uvádzané na energetickom štítku rúr a sporákov:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model vstavanej rúry
  • Piktogram v ľavej hornej časti udáva, či ide o spotrebič plynový alebo elektrický
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • Litre: objem priestoru na pečenie (pre štvorčlennú a väčšiu rodinu je vhodná rúra s objemom 70 l a viac)
  • kWh/cycle: spotreba energie na cyklus pri klasickom ohreve/pri ohreve s ventilátorom

__________________________________________________________________

Za prípustné odchýlky od uvedených hodnôt pre rúry sú v rámci hmotnosti, objemu a spotreby energie (plynu) na jeden cyklus považované hodnoty o 5 % vyššie ako je uvedené na štítku. Maximálna hlučnosť musí byť rovnaká alebo nižšia.

Vstavaná rúra BOSCH CSG656BS2 Séria 8 Energetický štítok

Programy:

funkcia rýchleho predhriatia, gril, horný ohrev, okrúhle výhrevné teleso, parná funkcia, rozmrazovanie, spodný ohrev, stupeň na pizzu a ohrev tanierov

Rozmery:

45,5 × 59,4 × 54,8 cm (v × š × h)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Programy rúry
Funkcia rýchleho predhriatia, Gril, Horný ohrev, Okrúhle výhrevné teleso, Parná funkcia, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Stupeň na pizzu, Ohrev tanierov Hotovo!
Príkon
3 300 W Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
45,5 cm Hotovo!
Šírka
59,4 cm Hotovo!
Hĺbka
54,8 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!
Počet plechov v balení
1 Hotovo!
Počet roštov v balení
1 Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
47 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH CSG656BS2 Séria 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH CSG656BS2 Serie 8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH CSG656BS2.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií