Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BOSCH GSN29VW3P

Zobraziť katalóg
BOSCH GSN29VW3P
5 1 hodnotení
Zásuvková mraznička – 161cm, jednodverová (zásuvková) NoFrost mraziak 195l, 211kWh/365 dní – A++, LED-ukazovateľ, auto SuperMrazenie, biela
Kód:  BOMR013 Produktové číslo:  GSN29VW3P Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH GSN29VW3P

Vybavte si domácnosť praktickou zásuvkovou mrazničkou GSN29VW3P. Spotrebič pochádza z dielne Bosch a je tak zaručená maximálna precíznosť spracovania, moderné vychytávky a tým aj vaša spokojnosť. Počas svojej prevádzky spotrebuje za rok 214 kWh, vďaka tomu sa zaraďuje do energetickej triedy A++. K efektívnosti a komfortu prispieva prítomnosť optického aj akustického varovného signálu otvorených dverí alebo zvýšenej teploty. Vnútorný priestor je 200 litrov. Ten je plynule chladený ventilátorom pomocou systému noFrost a MultiAirflow. Mraznička sa určite stane praktickým a vítaným pomocníkom do každej kuchyne. 

Kľúčové vlastnosti zásuvkovej mrazničky Bosch GSN29VW3P

  • Samostatne stojaca zásuvková mraznička od spoločnosti Bosch
  • Technológia NoFrost vás oslobodí od starostí s odmrazovaním
  • VarioZone – vyberateľné odkladacie plochy v mraziacom priestore pre väčšiu variabilitu skladovania potravín
  • 4× transparentné mraziace boxy, z toho je jeden BigBox
  • Optický a akustický varovný signál otvorených dverí alebo zvýšenia teploty
  • Praktická funkcia supermrazenie s automatickou deaktiváciou
  • Mraziaca kapacita je 20 kg za 24 hodín
  • Doba skladovania pri poruche je 25 hodín
  • FreshSense vždy zaručí konštantnú teplotu

Praktická mraznička nesie označenie GSN29VW3P

Vnútorná časť mrazničky GSN29VW3P je rozdelená na 4 transparentné priehradky. Jedna z nich je extra veľká tzv. BigBox a ďalšia priehradka je určená pre intenzívne mrazenie. Funkciu supermrazenie s automatickou deaktiváciou využijete pri vkladaní nových potravín. Tie sa vďaka tomu zmrazia rýchlejšie a neohrejú okolité, už zmrazené veci. Mraznička sa automaticky prepne späť do normálnej prevádzky, hneď ako potraviny dosiahnu požadovanú teplotu. Vďaka tejto funkcii uchováte vaše potraviny dlhšie čerstvé a navyše nedochádza k plytvaniu energie.

Senzory budú pracovať za vás

Senzory FreshSense neustále monitorujú okolitú teplotu a tak riadia teplotu v mrazničke. Vďaka optimálnym podmienkam pre skladovanie budú vaše potraviny skladované s ideálnou konzistenciou, napr. zmrzlina nebude príliš mäkká ani príliš zmrznutá. Výsledkom je konštantná teplota vnútri mrazničky GSN29VW3P, ktorá nie je závislá od okolitej teploty.

Mrazenie bez kompromisov

Nesmieme zabudnúť spomenúť praktický systém noFrost, ktorý rozvádza chladný vzduch ventilátorom do každého kúta mraziaceho priestoru mrazničky GSN29VW3P. Pri tomto prúdení sa potravinám odníma vlhkosť, následne sa voda z topiacej námrazy zhromažďuje v centrálnom výparníku, kde sa vyparí mimo mrazničku. Potraviny sú rýchlejšie zmrazené a príjemným bonusom je potom fakt, že starosti s odmrazovaním môžete pokojne hodiť za hlavu. O správnu chuť i arómu potravín dlhšiu dobu sa postará systém MultiAirflow. Uchovávajte stále čerstvé potraviny s touto skvelou mrazničkou od známej firmy Bosch.

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky
Zásuvková Hotovo!
Typ modelu mrazničky
Samostatne stojací model Hotovo!
Špeciálne funkcie mrazničky
No Frost Hotovo!
Klimatická trieda mrazničky
SN, N, ST, T Hotovo!

Typ mrazničky

Typ mrazničky
Zásuvková Hotovo!
Typ modelu mrazničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vlastnosti mrazničky

Špeciálne funkcie mrazničky
No Frost Hotovo!
Klimatická trieda mrazničky
SN, N, ST, T Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, zajima mne kdyz je ted obdobi black friday, jestli mohu dostat slevu i na tento mrazak Bosch - GSN29VW3P. Dekuji za vyrizeni Tomas Ruzicka

Diskusia a poradňa k BOSCH GSN29VW3P
Príslušenstvo pre BOSCH GSN29VW3P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH GSN29VW3P.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií