AP+ nový vizuál Aplikace

Bosch HBA43T350

Zobraziť katalóg
Bosch HBA43T350
5 4 hodnotení
Vstavaná rúra vstavaná, elektrická, energetická trieda A, ecoClean, smalt GranitEmail, zasúvacie gombíky, multifunkčná, 7 funkcií, elektronické hodiny, chladiaci ventilátor, sklopný gril, detská poistka, 3-násobný teleskopický výsuv, osvetlenie, antikoro, 59,5 x 59,5 x 51,5 cm
Kód:  FBT1501b Produktové číslo:  HBA43T350 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch HBA43T350

Vstavaná rúra Bosch HBA43T350 v antikorovom vyhotovení s multifunkciou vám ponúka 7 druhov pečenia. Ide o energeticky úsporný spotrebič pracujúci v energetickej triede A. Tento model sa vyznačuje nielen svojou úspornosťou, ale aj množstvom moderných funkcií či ľahkou údržbou. Vďaka štýlovému vyhotoveniu je ideálnym riešením do každej modernej kuchyne. 

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A
  • Zasúvacie gombíky
  • Detská poistka
  • 3-násobný teleskopický výsuv so STOP funkciou
  • Elektronické hodiny s časovou predvoľbou
  • Samočistenie EcoClean
  • Chladiaci ventilátor

Údržba bez námahy

Čistenie bude jednoduché vďaka novému systému samočistenia rúry s povrchovou úpravou ecoClean. Zadná stena je touto vrstvou pokrytá sériovo, strop a boky si možno doobjednať ako zvláštne príslušenstvo. Táto vysokokvalitná keramická vrstva obmedzuje už počas procesu pečenia vznik nečistôt na minimum, tie sa premenia na ľahko zmývateľný povlak, ktorý možno bez námahy odstrániť.

Vnútorný priestor je vyrobený z GranitEmail, čo je vysoko hodnotná smaltovaná povrchová úprava rúry a smaltovaných dielov príslušenstva. Ide o extra hladký povrch odolný proti nárazu, poškriabaniu a kyselinám. Umožňuje jednoduché čistenie vnútra rúry počas celej doby jej životnosti.

Výborne vybavený spotrebič

Praktický je 3-násobný teleskopický výsuv, s ktorým ľahko vytiahnete rošt alebo plech. Elektronické hodiny s časovou predvoľbou slúžia na nastavenie doby varenia a pečenia, alebo požadovaného ukončenia prípravy pokrmu vrátane detskej poistky. Ak rúra nepečie, zobrazuje sa na nich aktuálny čas. Otočné zasúvacie gombíky možno ľahko ovládať. Vďaka svetelnému krúžku na otočnom gombíku spoznáte na prvý pohľad, či je všetko vypnuté.

 

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
51,5 cm Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
51,5 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Detská poistka, Ochladzovací systém Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
62 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřeboval bych znát podrobnosti o způsobu odvodu tepla a potřebných rozměrech vestavby pro vestavnou pečící troubu. Máme nestandardní rozměry hloubky kuchyňské linky a tím pádem velmi omezené možnosti výběru. Hloubka skříňky od okrajů je 51 cm. Hloubka od vnějšího okraje ke zdi je 54 cm. Například pokud by byla uvedenená hloubka samostatné trouby 51,5 cm, pak zbývá 2,5 cm volného prostoru mezi zdí a troubou. Je tento prostor dostačující pro troubu? Případně můžete nám poradit jaké máme jiné možnosti, jiný vhodný model a podobně? Předem děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Bosch HBA43T350
Príslušenstvo pre Bosch HBA43T350 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH HBA43T350.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií