Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BOSCH HMG6764S1 Séria 8

Zobraziť katalóg
BOSCH HMG6764S1 Séria 8
5 1 hodnotení
Vstavaná rúra – rozmery 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (V׊×H), objem 67 l, vybavená grilom, horným, spodným a mikrovlnným ohrevom, pravým horúcim vzduchom, rozmrazovaním, ventilátorom, disponuje teleskopickým vysúvaním plechu, príkon 3600 W, časovač, detská poistka, ochladzovací systém, studené dvere rúry, termosonda a tlmené zatváranie dvierok, pyrolytické čistenie rúry, energetická trieda A, sieťový kábel so zástrčkou súčasťou balenia
Kód:  BOTRO31 Produktové číslo:  HMG6764S1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH HMG6764S1 Séria 8



Sedem dôvodov na kúpu vstavanej rúry BOSCH HMG6764S1

  • Senzor PerfectBake poskytuje jednoduchú cestu k perfektným výsledkom pečenia
  • Vysoko presná teplotná sonda PerfectRoast zabezpečí vždy profesionálne výsledky pečenia
  • 4D Horúci vzduch sa postará o perfektnú distribúciu tepla pre optimálne výsledky pečenia na akejkoľvek úrovni
  • Funkcia Assist na automatické nastavenie optimálneho druhu ohrevu, teploty a dĺžky prípravy širokej škály pokrmov
  • Mikrovlnná funkcia na rýchle rozmrazenie potravín, alebo na rýchlu prípravu pokrmov
  • Pyrolýza zabezpečí jednoduchú údržbu vstavanej rúry BOSCH HMG6764S1 vďaka automatickému čisteniu
  • Výsuvný systém s jednonásobným teleskopickým výsuvom na jednoduchú manipuláciu s plechmi

Vstavaná rúra BOSCH HMG6764S1 s funkciou Assist

Vďaka inteligentnej funkcii Assist jednoducho vyberiete požadovaný druh jedla a multifunkčná rúra BOSCH HMG6764S1 automaticky nastaví najvhodnejší spôsob, optimálnu teplotu a dobu pečenia. Toto nastavenie môžete samozrejme individuálne upraviť, aby bol dosiahnutý čo najlepší výsledok.

Vstavaná rúra BOSCH HMG6764S1 so senzorom PerfectBake

Pomocou presného senzora pečenia PerfectBake rúra BOSCH HMG6764S1 neustále sleduje obsah vlhkosti v pokrmoch a na základe zistených hodnôt automaticky upravuje všetky nastavenia. Jediné, čo musíte urobiť, je zvoliť druh pokrmu a stlačiť tlačidlo „štart“. Výsledkom je vynikajúci chlieb, koláč, alebo Quiche.


Profesionálna teplotná sonda PerfectRoast

Vstavaná rúra BOSCH HMG6764S1 je vybavená teplotnou sondou PerfectRoast, vďaka ktorej každý pokrm upečiete ako profesionálny kuchár a s oveľa menšou námahou. Pomocou merania troch vysoko citlivých bodov rúra vypočíta a zobrazí teplotu nameranú v strede pečenej potraviny s presnosťou na stupeň i sekundu. Výsledkom je dokonale prepečený pokrm s vynikajúcou chuťou a šťavnatosťou.


BOSCH HMG6764S1 so 4D horúcim vzduchom pre perfektné výsledky pečenia

Vďaka funkcii 4D Horúci vzduch môžete jedlo umiestniť na akúkoľvek zo štyroch úrovní vnútri rúry a zakaždým dosiahnete perfektné výsledky. Vstavaná rúra BOSCH HMG6764S1 totiž disponuje inovovaným ventilátorom, ktorý počas prevádzky mení smer otáčania a rovnomerne distribuuje teplo do celého priestoru rúry. S funkciou 4D Horúci vzduch navyše môžete piecť na všetkých štyroch úrovniach zároveň a vždy dosiahnete perfektné výsledky.


Vedeli ste, že...

Rúry Bosch prinášajú radosť do vašej kuchyne. Ich ovládanie je jednoduché a prehľadné, aby ste získali dokonalé informácie o príprave pokrmov, ktorá je prekvapivo jednoduchá. Či ide o najvyššie modely s farebným TFT displejom a otočným prstencom, alebo ostatné rady s otočnými voličmi, LED a LCD displejmi, nastavenie a ovládanie bude vždy hračka.


Čistenie bez námahy pomocou pyrolýzy

Už žiadne namáhavé čistenie. Teplovzdušná rúra BOSCH HMG6764S1 využíva systém čistenia pomocou pyrolýzy, ktorý rúru zahreje na asi 480 °C. Vďaka vysokej teplote sa zvyšky tuku a drobné čiastočky potravín spália prakticky na popol, ktorý potom stačí ľahko zotrieť vlhkou handričkou. Stačí stlačiť jediné tlačidlo a rúra BOSCH sa vyčistí úplne automaticky vrátane všetkých stien, dna a dvierok spotrebiča.

Vstavaná rúra BOSCH HMG6764S1 disponuje mikrovlnným ohrevom

Kombinovaná rúra BOSCH HMG6764S1 s mikrovlnným ohrevom ponúka dva systémy varenia v jednom spotrebiči. Integrovaná mikrovlnná funkcia dokáže okrem rýchleho ohrevu, alebo rozmrazovania pokrmov aj viditeľne skrátiť dobu prípravy, pokiaľ ju používate v kombinácii s klasickým pečením. Mikrovlny sú optimálne aj na rýchle rozmrazenie pečiva, chleba, rýb, alebo mäsa a na prípravu kurčiat, zeleniny, či roastbeefu.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 600 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,4 cm Hotovo!
Hĺbka
54,8 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
Časovač, Detská poistka, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
67 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aky je prosim Vas rozdiel medzi touto: Bosch HMG6764S1 https://www.alza.sk/bosch-hmg6764s1-d5771245.htm a touto: Bosch HNG6764S1 https://www.alza.sk/siemens-hng6764s1-d7372500.htm Okrem ceny tam nevidim podstatny rozdiel.

Dobrý den, rád bych se zeptal a pokud jsem pochopil popis trouby správně, tak lze použít jako samostatnou mikrovlnnou troubu. Nicméně trouba nemá vnitřní otočný talíř. Je potom ohřívaný pokrm rovnoměrně ohříván? Nebo je mikrovlnný zdroj několikanásobný ze všech stran? V manuálu trouby jsem info nenašel. Děkuji za info, hezký den.

Dobrý den, můžete úvest rozměr pečících plechů pro tuto troubu. Děkuji.

Dobrý deň, koľko trvá zohriatie taniera polievky? Ďakujem za odpoveď

Je dostupna aj v bielej farbe (oznacenie je HNG6764W6)?

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na mikrovlnnou funkci u této trouby. Z popisu chápu, že je hlavně pro rychlejší funkci jiných programů. Zajímá mě, jestli se dá používat i jako klasická mikrovlnka. Např. pro ohřev mléka v hrnku. Děkuji.

Diskusia a poradňa k BOSCH HMG6764S1 Séria 8
Príslušenstvo pre BOSCH HMG6764S1 Séria 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH HMG6764S1 Serie 8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH HMG6764S1.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií