PET AlzaBoxy Q1

BOSCH HRG5184S1

Zobraziť katalóg
BOSCH HRG5184S1
5 1 hodnotení
Vstavaná rúra s parnou funkciou, farba: nerez a strieborná, čistenie rúry: vodou, gril, horný ohrev, parná funkcia, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev a ventilátor, 3-vrstvové sklo dvierok, časovač, detská poistka, ochladzovací systém, studené dvere rúry a tlmené zatváranie dvierok, s teleskopickým výsuvom, energetická trieda A, objem 71l, sieťový kábel so zástrčkou, V׊×H: 59.5×59.4×54.8cm
Kód:  BOTRO32 Produktové číslo:  HRG5184S1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH HRG5184S1



Šesť dôvodov na kúpu vstavanej rúry BOSCH HRG5184S1

  • Vďaka príprave v horúcej pare budú vaše pokrmy zvonku chrumkavé a vnútri šťavnaté
  • 3D horúci vzduch sa postará o optimálnu distribúciu vzduchu až na troch úrovniach súčasne pre perfektné výsledky pečenia
  • Funkcia AutoPilot30 ponúka tridsať prednastavených programov pre perfektné výsledky pečenia
  • Hladký povrch bez ostrých hrán GranitEmail umožní jednoduché čistenie vnútorného priestoru rúry BOSCH HRG5184S1
  • Dvojnásobný teleskopický výsuv a jeden ClipRail zaručia komfortnú a flexibilnú manipuláciu s plechmi v rúre



Vstavaná rúra BOSCH HRG5184S1 s funkciou AutoPilot

Inteligentná funkcia AutoPilot umožní nastaviť druh pripravovaného pokrmu so zadanou hmotnosťou. O nič viac sa nemusíte starať, pretože druh ohrevu, teplotu a dobu pečenia si program riadi automaticky. Pokrm počas pečenia v rúre BOSCH HRG5184S1 nemusíte podlievať, otáčať ani sa oň inak starať a výsledok bude vždy úplne perfektný.

Zdravá a chutná príprava pokrmov v horúcej pare

Vďaka príprave v horúcej pare si pokrmy uchovajú všetky dôležité vitamíny, minerály a prirodzenú chuť, takže ich nemusíte príliš koreniť ani dosoľovať. Pečenie v pare je k potravinám veľmi ohľaduplné a výsledkom je chrumkavá zelenina, či šťavnatá a krehká hydina alebo ryby. S parnou rúrou BOSCH HRG5184S1 môžete variť aj bez pridania oleja či tuku, takže sú výsledné pokrmy nielen chutnejšie, ale aj zdravšie.


BOSCH HRG5184S1 s 3D horúcim vzduchom pre perfektné výsledky pečenia

Vstavaná rúra BOSCH HRG5184S1 umožňuje piecť až na troch úrovniach naraz. S 3D cirkuláciou horúceho vzduchu je teplo rýchlo a rovnomerne rozvádzané po celom priestore rúry, takže môžete bez problémov piecť spoločne sladké aj pikantné pokrmy bez toho, aby dochádzalo k prenosu chutí.


Vedeli ste, že...

Rúry Bosch prinášajú radosť do vašej kuchyne. Ich ovládanie je jednoduché a prehľadné, aby ste získali dokonalé informácie o príprave pokrmov, ktorá je prekvapivo jednoduchá. Či ide o najvyššie modely s farebným TFT displejom a otočným prstencom, alebo ostatné rady s otočnými voličmi, LED a LCD displejmi, nastavenie a ovládanie bude vždy hračka.


Vstavaná rúra BOSCH HRG5184S1 ponúka vysoký komfort a flexibilitu

Parná rúra BOSCH HRG5184S1 disponuje dvojnásobným teleskopickým výsuvom, ktorý sa jednoducho ovláda a je maximálne bezpečný. V prípade, že teleskopický výsuv úplne vytiahnete, špeciálny mechanizmus ho na oboch stranách zabezpečí, aby nedochádzalo k prevráteniu plechov a ďalšieho príslušenstva. Pečenie je tak oveľa jednoduchšie a bezpečnejšie.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,4 cm Hotovo!
Hĺbka
54,8 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
71 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je rošt uvnitř či plech součástí trouby, dodávky? Nebo je třeba něco dokoupit? Děkuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli má tato trouba digitální termostat, jakou má nejvyšší možnou teplotu a zda má trouba program pro pečení pizzy? Děkuji za odpověď. JC

Dobrý den. Chci se zeptat, za se tedy v této troubě dá péct / vařit v páře. V jednom popisu tato možnost je napsaná, ale v podrobnějším již ne. Děkuji za odpověď.

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na čištění. V popisu j napsáno, že čištění vodou. Ale v detailu to již napsané není. Má tedy tato trouba nějakou funkci čištění? A má 10 přednastavených programů nebo 30, jak jsem četla následně v detailu? Moc děkuji.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda tato trouba má funkci kynutí těsta. Děkuji

Dobry den, jake jsou prosim vnitrni rozmery trouby, resp. rozmery plechu? Dekuji.

Dobrý den, v popisu je informace že trouba obsahuje ventilátor a bez nádržky na vodu. Konkrétně mě zajímá parní funkce páry u které je zmínka v manuálu o zásobníku vody. Je tento tedy obsažen a nebo nádržkou na vodu se nemyslí zásobník vody, ale něco jiného? Děkuji za informaci.

Diskusia a poradňa k BOSCH HRG5184S1
Príslušenstvo pre BOSCH HRG5184S1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH HRG5184S1.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií