PET PET

BOSCH KGE 39AW40

Zobraziť katalóg
BOSCH KGE 39AW40
5 2 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 201cm, A + + +, objem chladničky/mrazničky 247/92l, hlučnosť 38dB (A), LED ukazovatele, LowFrost, CrisperBox, ChillerBox, FlexShelf, 5 sklenených poličiek, LED osvetlenie, alarm dverí, mraziaci výkon 14kg/24hod., biela
Kód:  FAC2600c Produktové číslo:  KGE39AW40 Stránky výrobcu

BOSCH KGE 39AW40

BOSCH KGE39AW40 je moderná kombinovaná chladnička, ktorá ponúka objem úctyhodných 339 litrov a patrí do energeticky úsporné triedy A + + +. Je vybavená množstvom praktických technológií, ktoré si určite obľúbite. Vyniká tiež vnútorným usporiadaním priestoru, ktoré obsahujú prekvapivo veľa dobre organizovaného priestoru s niekoľkými špeciálnymi boxy pre ešte lepšiu trvanlivosť a zachovanie chuti Vašich potravín.

Prehľadné LED ukazovatele Vás informujú o stave chladničky a vždy Vás včas upozorní na prípadný problém. Naviac je BOSCH KGE39AW40 vybavený aj alarmom dverí, čo Vás uchráni pred nebezpečným únikom tepla. Teplotu je možné separátne regulovať ako pre chladiace tak pre mraziacu časť. Vďaka funkcii Holiday môžete v prípade potreby uviesť spotrebič do stavu nízkeho odberu energie pri nízkom zaplnení potravinami a užiť si tak dovolenku s výhľadom zníženého účtu za elektrinu.

Chladnička disponuje režimom dynamického chladenia, vďaka prítomnosti vnútorného ventilátora a je beznámrazová. Keď sa vrátite s veľkého nákupu je nutné veľké množstvo potravín veľmi rýchlo uviesť do skladovacej teploty - k tomu slúži funkcia superchladenie s automatickou deaktiváciou. Vďaka piatim odkladacím plochám z bezpečnostného skla budete mať dostatok dobre organizovaného priestoru. Špeciálne priehradky ešte viac zefektívni rovzržení úložného priestoru - FlexShelf je priehradka na drobné potraviny alebo fľaše a vďaka CrisperBox s reguláciou vlhkosti získate ideálneho partnera pre Vaše ovocie a zeleninu. V neposlednom rade nesmieme zabudnúť na ChillerBox, ktorý je určený pre skladovanie čerstvého mäsa a tiež rýb. Chladnička je vnútorne osvetlená pomocou jasných LED diód.

Vo vnútri mrazničky nájdete tri transparentné mraziace boxy, pričom jeden z nich je vyvedený v prevedení Big box. Systém LowFrost Vás čiastočne ušetrí od nutnosti nepríjemného odmrazovania. Jednotlivé mraziace boxy majú tiež odnímateľná dna a môžete tak v mrazničke vytvoriť jeden naozaj veľký priestor - BOSCH KGE39AW40 tak možno prispôsobiť presne podľa Vašich predstáv. Funkcia supermrazenie si určite nájde aj svoje uplatnenie. Miska na ľad je samozrejmosťou. Mraziaca kapacita chladničky je potom 14 kilogramov za 24 hodín a pri poruche udrží Vaše potraviny pri patričnej teplote ďalších 35 hodín.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
voľne stojace

Konštrukcia chladničky:
kombinovaná
mraznička dole

Energetická trieda:
A + + +

Klimatická trieda:
SN, T

Vlastnosti:
Elektronická regulácia teploty
Optický a akustický varovný signál pri otvorení dverí a pri zvýšení teploty
Funkcia Holiday
Výškovo nastaviteľné nožičky v predu, kolieska vzadu

Chladiaci priestor:
Superchladenie
Dynamické chladenie
Automatické odmrazovanie
5 odkladacích plôch z bezpečnostného skla, tri výsuvné
FlexShelf - priehradka na drobné potraviny alebo fľaše
4 odkladacie priehradky vo dverách
nerezový držiak na fľaše
CrisperBox s reguláciou vlhkosti - pre ovocie a zeleninu
ChillerBox - ideálny pre mäso a ryby
LED osvetlenie vnútorného priestoru

Mraziaci priestor:
funkcia supermrazenie
systém lowFrost - zabraňuje tvorbe námrazy a uľahčuje proces odmrazovania
vyberateľná medzidna mraziacich boxov pre väčšiu flexibilitu
2 transparentné mraziace boxy
1 BigBox

Skladovacia doba pri poruche:
35 h

Rozmery:
201 x 60 x 65 cm

Objem:
Objem celkom: 339 l
Objem chladničky: 247 l
Objem mrazničky: 92 l

Zmrazovacia výkon:
14 kg/24h.

Úroveň hluku:
38 dB.

Farebné prevedenie:
biele

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH KGE 39AW40
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH KGE 39AW40.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií