AD homeoffice AlzaBoxy Q1

BOSCH KGN36IJ3A

Zobraziť katalóg
BOSCH KGN36IJ3A
Chladnička energetická trieda A++, objem chladničky 237 l, objem mrazničky 87 l, mraznička dole, hlučnosť 39 dB, klimatická trieda SN-T, počet políc chladničky 4, počet priehradiek mrazničky 3, osvetlenie led, nofrost, nulová zóna, samoodmrazovacia mraznička, super chladenie a super mrazenie, výška 187 cm, šírka 60 cm, hĺbka 66 cm, hmotnosť 72kg,
Kód:  BOCHL59 Produktové číslo:  KGN36IJ3A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH KGN36IJ3A

Kombinovaná chladnička značky Bosch KGN36IJ3A Vario Style nadchne energetickou úspornosťou, modernými funkciami aj prepracovaným dizajnom, ktorý umocní možnosť výmeny krytu dverí v rôznych farebných variáciách. V spodnej časti spotrebiča sa nachádza mraznička s objemom 87 litrov a potraviny v nej môžete uložiť do troch priehradiek z priehľadného plastu, vďaka čomu vždy budete mať dokonalý prehľad o ich naplnení. Mraziaci výkon potom dosahuje 14 kilogramov za 24 hodín, v prípade výpadku prúdu či poruchy vaše potraviny vydržia zmrznuté 16 hodín. Objem chladiacej časti spotrebiča je 237 litrov a potraviny možno uložiť do štyroch políc z bezpečnostného skla, z ktorých dve sú výškovo nastaviteľné. Samozrejmosťou je držiak fliaš, priehradky vo dverách a špeciálne zásuvky VitaFresh s reguláciou vlhkosti, ktoré sú určené na skladovanie mäsa, rýb, ovocia a zeleniny.

Kľúčové vlastnosti chladničky BOSCH KGN36IJ3A

  • Moderná chladnička s možnosťou výmeny krytu predných dverí – rôzne farebné variácie
  • Oddelená regulácia teploty pre chladiacu a mraziacu časť
  • Priehradka VitaFresh udrží ovocie, zeleninu, mäso či ryby dlhšie čerstvé
  • Optický a akustický varovný signál pri ponechaní otvorených dverí
  • MultiAirflow systém
  • AirFreshFilter
  • Úsporné LED osvetlenie
  • Beznámrazový systém NoFrost
  • Systém FreshSense zaisťuje perfektnú klímu pre skladovanie

Praktická chladničky po všetkých smeroch

Chladnička Bosch KGN36IJ3A patrí do energetickej triedy A++ a jej ročná spotreba energie dosahuje iba 260 kWh. Je vyrobená v elegantnom antikorovom prevedení s možnosťou výmeny krytu predných dverí, vďaka ktorému perfektne zapadne do každej kuchyne. Používateľský komfort zvyšuje veľmi nízka hlučnosť, optický a akustický signál pri nedovretí dverí či oddelená elektronická regulácia teplôt v chladiacej a mraziacej časti.

Doprajte si maximum chuti s chladničkou Bosch

BOSCH KGN36IJ3A využíva NoFrost systém chladenia, vďaka ktorému sa vzdušná vlhkosť zhromažďuje v centrálnom výparníku a nehromadí sa vnútri chladničky ani na potravinách. Tento chladič, ktorý sťahuje teplo z chladiacej časti, automaticky spotrebič čas od času rozmrazuje. Výsledná kondenzácia je odvádzaná von a vyparuje sa pomocou tepla kompresora v špeciálnej zbernej nádobe.

Systém MultiAirflow zaručuje pozvoľné a rovnomerné prúdenie studeného vzduchu, ktorý zasahuje do všetkých úrovní chladiacich a mraziacich častí. Kolísanie teploty je tak maximálne minimalizované a doba trvania zapnutého chladenia sa znižuje. Vďaka tomuto systému si potraviny uchovajú chuť a arómu po dlhšiu dobu.

Špeciálny filter AirFreshFilter s funkciou AntiBacteria aktívne neutralizuje pachy vo vnútri chladničky a filtruje baktérie. Tento systém absorbuje nepríjemné substancie potravín vydáva intenzívny pach a vzduch potom zostáva čistý a svieži, bez toho aby ste museli filter v priebehu životnosti spotrebiča meniť.

Moderné funkcie chladničky

Funkcia supermrazenie chladničky Bosch chráni zmrazené potraviny pred rozmrazením vo chvíli, keď vkladáte do mrazničky novej potraviny a novo vložené potraviny potom zmrazí podstatne rýchlejšie. Ak je potom aktivovaná funkcia superchladenie, dôjde k veľmi rýchlemu vychladeniu potravín, ktoré do chladničky práve vkladáte a zároveň je zabránené nežiaducemu ohrevu už uskladnených potravín.

Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
324 l Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
324 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
14 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Strieborná Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
187 cm Hotovo!

Vzhľad

Vzhled lednice
Nerez Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
72 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky nerezové chladničky
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH KGN36IJ3A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH KGN36IJ3A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH KGN36IJ3A.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií