Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

BOSCH KGN36NL3A

Zobraziť katalóg
BOSCH KGN36NL3A
Chladnička – A++, spotreba energie: 235 kWh/rok, úžitkový objem celkom: 302l, multiBox, NoFrost, MultiAirflow, hlučnosť: 42dB (A) re 1pW, (V׊×H): 186×60×66cm
Kód:  BOCHL0082 Produktové číslo:  KGN36NL3A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH KGN36NL3A

Kombinovaná chladnička Bosch KGN36NL3A je skvele vybavená a navyše nadchne svojou energetickou úspornosťou, nádherným dizajnom i modernými funkciami. Mraznička sa nachádza v spodnej časti a ponúka 87 litrov priestoru. Tu sú umiestnené 3 mraziace priehradky, z čoho jedna je EasyAccess Freezer Box. Mraziaci výkon dosahuje 11 kilogramov za 24 hodín, v prípade výpadku prúdu či poruchy vaše potraviny vydržia zmrznuté 19 hodín. Chladiaca časť disponuje 215 litrami a na uskladnenie vašich potravín tak bude vždy dosť miesta. Umiestniť ich možno do 4 políc z bezpečnostného skla, z ktorých tri sú výškovo nastaviteľné. Samozrejmosťou je držiak fliaš, priehradky vo dverách a zásuvka na zeleninu a ovocie. Zaiste poteší skutočnosť, že spotrebič spadá do energeticky úspornej triedy A++ a počas jedného roka prevádzky spotrebuje iba okolo 235 kWh.

Kľúčové vlastnosti chladničky Bosch KGN36NL3A

  • Voľne stojaca chladnička s mrazničkou umiestnenou v spodnej časti
  • Energetická účinnosť A++
  • Na skladovanie ovocia a zeleniny je pripravená multiBox transparentná zásuvka
  • Ochrana pred tvorbou ľadu – NoFrost
  • Konštantnú cirkuláciu vzduchu na všetkých úrovniach zaručí systém MultiAirflow
  • Integrovaná horizontálna rúčka
  • LED osvetlenie
  • Veľký vnútorný priestor
  • Varovný signál otvorených dverí
  • Moderné antikorové vyhotovenie 

Chladnička BOSCH KGN36NL3A je skvelá voľba

Užívateľský komfort zvyšuje veľmi nízka hlučnosť, oddelená elektronická regulácia teplôt v chladiacej a mraziacej časti a varovný signál pri nedovretí dverí. Prítomné sú nepostrádateľné funkcie, medzi ne patrí napr. systém MultiAirflow. Vďaka tomuto systému si potraviny uchovajú chuť a arómu po dlhšiu dobu. S týmto systémom je do všetkých úrovní chladiacich a mraziacich častí rozvádzaný studený vzduch. Určite oceníte aj prítomnosť systému chladenia NoFrost – vzdušná vlhkosť sa zhromažďuje v centrálnom výparníku chladničky Bosch KGN36NL3A a nehromadí sa vnútri chladničky. Výparník potom odvádza prebytočné teplo z chladiacej časti a automaticky spotrebič rozmrazuje. Nahromadená kondenzácia je odvádzaná von a vyparuje sa pomocou tepla kompresora v špeciálnej zbernej nádobe. 

Všetko rýchlo zmrazené

Vymoženosťou chladničky Bosch KGN36NL3A je funkcia supermrazenia so zamrazovacou automatikou. Tá sa hodí v momente, kedy sú do chladničky vkladané nové potraviny. Všetky novo vložené potraviny zmrazí podstatne rýchlejšie. Teplotu znížite jednoduchým stlačením tlačidla, a aby nedochádzalo k zbytočne vysokej spotrebe energie, funkcia sa po určitej dobe automaticky vypne sama. 


Parametre a špecifikácia

Klimatická trieda
SN-T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
186 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky klasicky široké chladničky
» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH KGN36NL3A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH KGN36NL3A.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií