Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSCH KGN392IDA

Zobraziť katalóg
BOSCH KGN392IDA
5 4 hodnotení
Chladnička s mrazničkou dole, energetická trieda D, klimatická trieda SN a T, objem chladničky 279l, objem mrazničky 89l, smer otvárania: voliteľný, počet políc chladničky 5, počet priehradiek mrazničky 3, počet chladiacich okruhov 2, antikorová farba, funkcie: no Frost, samorozmrazovacia mraznička, s výparníkom, displej, nulová zóna, LED osvetlenie, super chladenie, super mrazenie, twin Cooling, ventilácia, 203×60×66cm (V׊×H)
Kód:  BOCHL075 Produktové číslo:  KGN392IDA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH KGN392IDA



5 dôvodov na kúpu kombinovanej chladničky BOSCH KGN392IDA

  • Technológia FreshSense zabezpečí optimálnu klímu vo vnútri chladničky za každých podmienok a uchová tak vaše potraviny dlhšie čerstvé
  • Zásuvky VitaFresh vytvoria ideálne podmienky na skladovanie potravín, ktoré vďaka nim zostanú dlhšie čerstvé a plné vitamínov
  • Systém MultiAirflow sa postará o rovnomernú cirkuláciu vzduchu v chladničke pre dlhodobú čerstvosť potravín
  • Vďaka technológii Perfect Fit môžete spotrebič umiestniť priamo pri bočnej stene alebo nábytku.
  • Prémiové osvetlenie LED umiestnené v hornej časti chladničky zabezpečí dokonalé osvetlenie vnútorného priestoru bez oslňovania


Žiadna námraza a dokonalé chladenie

Beznámrazová technológia NoFrost vám ušetrí veľa času a námahy, pretože vôbec nie je potrebné mrazničku odmrazovať. Systém MultiAirflow zabezpečuje pozvoľné a rovnomerné prúdenie chladného vzduchu do všetkých úrovní chladničky i mrazničky a zabezpečí tak minimálne kolísanie teploty na uchovanie prirodzenej chuti a vône potravín po dlhšiu dobu. 

Kombinovaná chladnička BOSCH KGN392IDA uchová potraviny až 3 × dlhšie čerstvé

Priehradky VitaFresh sa postarajú o optimálne podmienky na skladovanie potravín, ktoré vďaka tomu vydržia oveľa dlhšie čerstvé a zachovajú si všetky dôležité živiny. V zásuvkách je udržiavaná ideálna teplota na skladovanie mäsa a rýb či optimálna vlhkosť na dlhodobé zachovanie čerstvosti ovocia a zeleniny.

100 % využitie priestoru vo vašej kuchyni

Kombinovaná chladnička BOSCH KGN392IDA disponuje technológiou Perfect Fit, vďaka ktorej ju môžete umiestniť pri stene alebo priamo pri nábytku a ušetriť tak veľa miesta. Ak chcete úplne využiť priestor kuchynskej linky a nemáte záujem o vstavanú chladničku, je voľne stojaca chladnička BOSCH KGN392IDA s technológiou Perfect Fit ideálnou voľbou.


Vedeli ste, že...

V slovenských domácnostiach vyhodíme za rok viac ako 80 kg jedla? Chladničky Bosch disponujú modernými technológiami, ktoré efektívne predlžujú čerstvosť potravín a tým prispievajú k znižovaniu plytvania jedlom.


Inteligentné senzory na optimálne podmienky skladovania

Aby bola dosiahnutá konštantná teplota vo vnútri chladničky BOSCH KGN392IDA, je spotrebič vybavený inteligentnými senzormi FreshSense, ktoré neustále monitorujú teplotu okolia a na základe nameraných údajov automaticky upravujú teplotu v chladiacej a mraziacej časti. Vďaka tomu majú potraviny optimálnu teplotu a vydržia dlhšie čerstvé.

Chladnička s mrazničkou BOSCH KGN392IDA disponuje moderným a úsporným osvetlením LED

Vnútorné LEDkové osvetlenie sa postará o rovnomerné a neoslnivé nasvietenie celého interiéru chladničky. Navyše, vďaka modernej LEDkovej technológii je znížená spotreba energie a nedochádza k zvyšovaniu teploty, ako je to pri klasických halogénových žiarovkách. Osvetlenie navyše vydrží počas celej životnosti spotrebiča.

Chladnička s mrazničkou BOSCH KGN392IDA rýchlo dosiahne požadovanú teplotu

Aktiváciou funkcie SuperChladenie/SuperMrazenie dôjde vo vnútri chladničky BOSCH KGN392IDA k veľmi rýchlemu ochladeniu, alebo zmrazeniu potravín, ktoré boli práve vložené do chladiacej či mraziacej časti. Funkcia zabraňuje ohrievaniu potravín, ktoré sa už v chladničke či mrazničke nachádzajú, vďaka čomu je zaistená ich dlhšia trvanlivosť.


Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
366 l Hotovo!
Klimatická trieda
SN, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky
D Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
191 kWh/annum Hotovo!
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom
C Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Funkcie chladničky

Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky
Áno Hotovo!
Smer otvárania chladničky
Voliteľný Hotovo!
Klimatická trieda chladničky
SN, T Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
5ks Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
3ks Hotovo!
Počet chladiacich okruhov chladničky
2 × Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
366 l Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
14 kg Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
203 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
82,71 kg Hotovo!

Typ chladiva chladničky

Typ chladiva chladničky
R600 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
No Frost, Samorozmrazovacia mraznička, S výparníkom, Displej, Nulová zóna, LED osvetlenie, Super chladenie, Super mrazenie, Twin Cooling, Ventilácia Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí
Áno Hotovo!
Smer otvárania
Voliteľný Hotovo!
Nábeh dverí
Nie Hotovo!
Klimatická trieda
SN, T Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky úsporné chladničky energetickej triedy D
» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky nerezové chladničky
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci dát lednici do výklenku o výšce 214 cm, šířce 64 cm a hloubce 46 cm (lednice bude z výklenku částečně vyčnívat). Je to tak možné kvůli větrání? Děkuji.

Dobrý den, je možné ledničku vsadit natěsno mezi korpusy kuchyně bez obav ze zvýšení spotřeby? Jaká mezera musí být zachována mezi zdí a lednicí? Díky.

Dobrý den, lze nezávisle na chodu lednice vypnout mrazák? Děkuji.

Dobrý den, má tato lednice kompresor invertorový, nebo obyčejný?

Dobrý den, když objednám přes vaše stránky a přivezou mi ledničku domů, tak si odvezou automaticky tu starou? Děkuji za odpověd.

Dobrý den, změnu orientace otvírání dveří můžu provést sám ? aby to nemělo vliv na záruku ? nebo musí servis ? jsou k tomu v balení vše potřebné díly? nebo lze už objednat pravé nebo levé ? v pdf návodu jsem ani nenašel postup. Děkuji.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli má lednice 1 nebo 2 kompresory. Děkuji za odpověď

Dobrý den, prosím Vás, jak je lednice uspořádaná zezadu ? Je tam klasicky ta kostra nebo je možné lednici dát až přímo ke zdi ? Díky

Dobrý den, proč je horní zásuvka mrazáku otevřená? Lze případně vyměnit za zavřenou? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, rád bych u Vás zakoupil kombinovanou chladničku BOSCH KGN392IDA za cenu 19 990,-. Potřeboval bych však otočit otevírání dveří. Standartě je otevírání pravé - potřebuji změnit na levé. Lze u Vás tuto službu poskytnou? Případně zařídit přes originál servis Bosch? Cena za tuto službu? Lze tuto lednici umístit přímo ke zdi / stěnám nebo potřebuje nějaký odstup? Máte ji na nějaké prodejně vystavenou? Děkuji za odpověď.

12
Diskusia a poradňa k BOSCH KGN392IDA
Príslušenstvo pre BOSCH KGN392IDA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH KGN392IDA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH KGN392IDA.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií