LEGO v APP pro AP+

Bosch KGN39VL45

Zobraziť katalóg
Bosch KGN39VL45
4,8 6 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 203cm, A+++, objem 279/87l, hlučnosť 36dB, NoFrost, funkcia superchladenie, supermrazenie, MultiAirflow systém, priehradka vitaFresh 24l, LED osvetlenie, mraziaci kapacita 14kg/24hod., 203x60x66cm
Kód:  BOCHL0016 Produktové číslo:  KGN39VL45 Stránky výrobcu

Bosch KGN39VL45

Kombinovaná chladnička značky Bosch nadchne energetickou úspornosťou, modernými funkciami i skvelým dizajnom. V spodnej časti spotrebiča sa nachádza mraznička s objemom 87 litrov a potraviny v nej môžete uložiť do troch priehradiek z priehľadného plastu, vďaka čomu vždy budete mať dokonalý prehľad o ich naplnení. Mraziaci výkon potom dosahuje 14 kilogramov za 24 hodín, v prípade výpadku prúdu či poruchy vaše potraviny vydržia zmrznuté 16 hodín. Objem chladiacej časti spotrebiča je 279 litrov a potraviny možno uložiť do piatich políc z bezpečnostného skla, z ktorých tri sú výškovo nastaviteľné. Samozrejmosťou je držiak fliaš, priehradky vo dverách a zásuvka na ovocie a zeleninu s objemom 24 litrov.  

Kľúčové vlastnosti

  • Úsporné LED osvetlenie
  • Oddelená regulácia teploty pre chladiacu a mraziacu časť
  • Priehradka VitaFresh Plus udrží ovocie a zeleninu dlhšie čerstvé
  • Optický a akustický varovný signál pri ponechaní otvorených dverí
  • MultiAirflow systém
  • AirFreshFilter

Praktická po všetkých smeroch

Chladnička patrí do energetickej triedy A+++ a jej ročná spotreba energie dosahuje iba 182 kWh. Je vyvedená v elegantnom nerezovom prevedení, vďaka ktorému perfektne zapadne do každej kuchyne. Užívateľský komfort zvyšuje veľmi nízka hlučnosť, optický a akustický signál pri nedovretí dverí či oddelená elektronická regulácia teplôt v chladiacej a mraziacej časti. 

Doprajte si maximum chuti

Spotrebič využíva NoFrost systém chladenia, vďaka ktorému sa vzdušná vlhkosť zhromažďuje v centrálnom výparníku a nehromadí sa vnútri chladničky ani na potravinách. Tento chladič, ktorý sťahuje teplo z chladiacej časti, automaticky spotrebič čas od času rozmrazuje. Výsledná kondenzácia je odvádzaná von a vyparuje sa pomocou tepla kompresora v špeciálnej zbernej nádobe. 

SystémMultiAirflow zaručuje pozvoľné a rovnomerné prúdenie studeného vzduchu, ktorý zasahuje do všetkých úrovní chladiacich a mraziacich častí. Kolísanie teploty je tak maximálne minimalizované a doba trvania zapnutého chladenia sa znižuje. Vďaka tomuto systému si potraviny uchovajú chuť a arómu po dlhšiu dobu.

Špeciálny filterAirFreshFilter s funkciou AntiBacteria aktívne neutralizuje pachy vo vnútri chladničky a odfiltruje baktérie. Tento systém absorbuje nepríjemné substancie potravín vydávajúcich intenzívny pach a vzduch potom zostáva čistý a svieži, bez toho aby ste museli filter v priebehu životnosti spotrebiča meniť.

Moderné funkcie

Funkcia supermrazenia chráni mrazené potraviny pred rozmrazením vo chvíli, keď vkladáte do mrazničky nové potraviny a novo vložené potraviny potom zmrazí podstatne rýchlejšie. Ak je potom aktivovaná funkcia superchladenia, dôjde k veľmi rýchlemu vychladeniu potravín, ktoré do chladničky práve vkladáte a zároveň je zabránené nežiaducemu ohrevu už uskladnených potravín. Teplotu znížite jednoduchým stlačením tlačidla, a aby nedochádzalo k zbytočne vysokej spotrebe energie, funkcia sa po šiestich hodinách automaticky vypne.
 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má se toto před zapojením sundávat? Odkaz do neznáma

Dobry den, je nezbytne vyuziti aut. servisu pro prohozeni dveri ci lze zvladnout doma? Dekuji.

Dobrý den! Prosím jenom informaci - jak dlouho mám schovávat krabici od koupené ledničky? Ledníčka je fajn, zatím funguje, vracet ji nebudu. Předem děkuji :)

Dobrý deň prajem, chcem sa opýtať aký mechanizmus je použitý na zásuvkách v chladničke. Nakoľko by som bol nerád ak by vydávali otravný vrzgot/piskot. Ďakujem

Diskusia a poradňa k Bosch KGN39VL45
Príslušenstvo pre Bosch KGN39VL45
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH KGN39VL45.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií