Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSCH KGN49XL30

Zobraziť katalóg
BOSCH KGN49XL30
5 1 hodnotení
Chladnička výška 203 cm, energetická trieda A++, objem chladničky 330 l, objem mrazničky 105 l, mraznička dole, hlučnosť 40 dB, klimatická trieda SN-T, počet políc chladničky 5, počet priehradiek mrazničky 3, Nofrost, super chladenie, samoodmrazovacia mraznička a LED osvetlenie, výška 203 cm, šírka 70 cm, hĺbka 67 cm, hmotnosť 87.3 kg,
Kód:  BOCHL0073 Produktové číslo:  KGN49XL30 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH KGN49XL30



5 dôvodov na kúpu kombinovanej chladničky BOSCH KGN49XL30

  • Zásuvky VitaFresh vytvoria ideálne podmienky na skladovanie potravín, ktoré vďaka tomu zostanú dlhšie čerstvé a plné vitamínov
  • Výsuvná sklenená polička EasyAcess umožní pohodlné vkladanie a vyberanie potravín
  • Prémiové LED osvetlenie umiestnené v hornej časti chladničky a v bokoch zabezpečí dokonalé osvetlenie vnútorného priestoru bez oslňovania
  • 70 cm šírka spotrebiča ponúka väčší objem a viac miesta na vaše potraviny
  • Vďaka technológii Perfect Fit je možné spotrebič umiestniť priamo pri bočnej stene alebo nábytku

Žiadna námraza a dokonalé chladenie

Beznámrazová technológia NoFrost vám ušetrí veľa času a námahy, pretože vôbec nie je potrebné mrazničku odmrazovať. Systém MultiAirflow zabezpečuje pozvoľné a rovnomerné prúdenie chladného vzduchu do všetkých úrovní chladničky i mrazničky a zaručí tak minimálne kolísanie teploty na zachovanie prirodzenej chuti a arómy potravín po dlhšiu dobu.

Uchovávajte potraviny až 3× dlhšie čerstvé

Priehradky VitaFresh sa postarajú o optimálne podmienky na skladovanie potravín, ktoré vďaka tomu vydržia omnoho dlhšie čerstvé a zachovajú si všetky dôležité živiny. V zásuvkách je udržiavaná ideálna teplota na skladovanie mäsa a rýb, alebo optimálna vlhkosť na dlhodobé zachovanie čerstvosti ovocia a zeleniny.

100 % využitie priestoru vo vašej kuchyni

Kombinovaná chladnička BOSCH KGN49XL30 disponuje technológiou Perfect Fit, vďaka ktorej ju môžete umiestniť k bočnej stene alebo priamo k nábytku a ušetriť tak veľa miesta. Ak chcete úplne využiť priestor kuchynskej linky a nemáte záujem o vstavanú chladničku, je voľne stojaca chladnička Bosch s technológiou Perfect Fit ideálnou voľbou.


Vedeli ste, že...

V slovenských domácnostiach vyhodíme za rok niekoľko desiatok kg jedla? Chladničky Bosch disponujú modernými technológiami, ktoré efektívne predlžujú čerstvosť potravín a tým prispievajú k znižovaniu plytvania jedlom.


Ešte väčšia, než ste dúfali

XXL chladničky BOSCH so šírkou 70 cm ponúkajú o 19 % viac objemu v porovnaní s bežnou 60 cm širokou chladničkou. Vďaka extra veľkému vnútornému priestoru s objemom 435 litrov v kombinovanej chladničke uskladníte veľké množstvo potravín pre početnú rodinu.

Inteligentné senzory pre optimálne podmienky skladovania

Aby bola dosiahnutá konštantná teplota vnútri chladničky, je spotrebič vybavený inteligentnými senzormi FreshSense, ktoré neustále monitorujú teplotu okolia a na základe nameraných údajov automaticky upravujú teplotu v chladiacej a mraziacej časti. Vďaka tomu je dosiahnutá optimálna konzistencia potravín a ich bezpečné skladovanie.

Moderné a úsporné LED osvetlenie

Vnútorné LED osvetlenie sa postará o rovnomerné a neoslňujúce nasvietenie celého interiéru chladničky. Vďaka modernej LED technológii je navyše znížená spotreba energie a nedochádza k zvyšovaniu teploty, ako je to pri klasických halogénových žiarovkách. Osvetlenie navyše vydrží po celú dobu životnosti spotrebiča.

Šetrná k životnému prostrediu i k vašej peňaženke

Kombinovaná chladnička BOSCH KGN49XL30 sa pýši najúspornejšou energetickou triedou A++. Úsporná prevádzka bola dosiahnutá vďaka množstvu inovatívnych technológií a patentovaných riešení od špeciálnych izolácií cez vysoko výkonné kompresory až po unikátne kondenzátory a výparníky. Vďaka tomu spotrebujú chladničky BOSCH A++ o 21,4 % menej energie v porovnaní so spotrebičmi s energetickou triedou A+.

Rýchle dosiahnutie optimálnej teploty

Aktiváciou funkcie SuperChladenie/SuperMrazenie dôjde k veľmi rýchlemu ochladeniu, alebo zmrazeniu potravín, ktoré boli práve vložené do chladničky/mrazničky. Funkcia zabraňuje ohrievaniu potravín, ktoré sa už v chladničke či mrazničke nachádzajú, vďaka čomu je zabezpečená ich dlhšia trvanlivosť.


Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
435 l Hotovo!
Klimatická trieda
SN-T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
203 cm Hotovo!
Šírka
70 cm Hotovo!
Hĺbka
67 cm Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
435 l Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
15 kg Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
87,3 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky široké chladničky nad 60 cm
» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky nerezové chladničky
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, potřebovala bych vědět, zda rozměr udávaný jako hloubka (tedy 67cm) je skutečně celá hloubka lednice, tedy včetně toho "železářství" vzadu a nebo se jedná o rozměr jen vlastní skříně lednice. děkuji za odpověď

Dobrý den, je součástí této lednice i ten kovový držák na láhve, co je na fotce? Pokud ne, dá se dokoupit? Případně za kolik? Předem děkuji za rychlou reakci.

Diskusia a poradňa k BOSCH KGN49XL30
Príslušenstvo pre BOSCH KGN49XL30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH KGN49XL30.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií