Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

BOSCH MAS 4104W

Zobraziť katalóg
BOSCH MAS 4104W
5 4 hodnotení
Elektrický krájač 110 W, nastavenie rezu až do šírky 17 mm, sklopný spotrebič, dvojbodový bezpečnostný vypínač, ochrana prstov a držiak zvyškov, servírovacia miska, farba biela
Kód:  EAV918a02 Produktové číslo:  MAS4104W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH MAS 4104W

Perfektný kuchynský krájač značky BOSCH vás prekvapí mimoriadne ostrým nožom. Vhodný ako do domácnosti, tak do reštauračných zariadení. Ocení ho každý kuchár aj gazdiná. Nôž je vyrobený z antikorovej ocele a je vlnito zbrúsený. Vďaka týmto vlastnostiam si ľahko poradí so všetkými druhmi potravín. Pripravte skvelú hostinu pre vašich najbližších! S týmto krájačom docielite ultratenké plátky, čo oceníte najmä pri príprave syrov alebo šunky. Možnosť nastavenia hrúbky až na 17 mm umožní nakrájať aj silné krajce chleba. Súčasťou je aj praktický servírovací podnos. Vďaka dvojbodovému bezpečnostnému vypínaču sa nemusíte obávať zranenia pri krájaní. Prísavné nožičky skvelo udržujú stabilitu prístroja. Krájač možno zložiť, čím ušetrí veľa priestoru na kuchynskej linke. Tento nenahraditeľný pomocník nesmie chýbať v žiadnej kuchyni. Kvalitná značková výroba a dlhodobá životnosť krájača je zaručená.

Kľúčové vlastnosti

  • Kuchynský krájač na všetky druhy potravín (šunka, syr, zelenina, ovocie, pečivo)
  • Nôž je vyrobený z antikorovej ocele a je vlnito zbrúsený
  • Plynulé nastavenie rezu až do šírky 17 mm
  • Momentová prevádzka
  • Elektronická regulácia otáčok
  • Dvojbodový bezpečnostný vypínač
  • Nakrájané potraviny padajú priamo na servírovací podnos
  • Úložný priestor na kábel
  • Prístroj je možné zložiť pre maximálnu úsporu priestoru
  • Všetky plastové časti sú bez obsahu BPA

Parametre a špecifikácia

Typ
Elektrický Hotovo!
Príkon
110 W Hotovo!
Max. hrúbka rezu
17 mm Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Druh
Krájač Hotovo!

Typ

Typ
Elektrický Hotovo!

Kotúč a rez

Príkon
110 W Hotovo!
Max. hrúbka rezu
17 mm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Druh

Druh
Krájač Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kráječ Bosch MAS4104W je vybaven tzv. trvalým spínačem. Už několikrát se mi stalo, že jsem krájel chleba, pustil jsem tlačítka spínače a nůž se stále otáčel (dokonce jsem se z toho důvodu lehce poranil). Prosím o informaci, jak vyřadit trvalý spínač z funkce, aby se nůž zastavil vždy když pustím tlačítka spínače. Jsem zvyklý na kráječ se spínačem pro pravou ruku, bohužel takovéto kráječe z trhu zmizely - nebo se mýlím?

Uvádíte, že produkt je sklopný. Prosím o míry ve sklopeném stavu.

Diskusia a poradňa k BOSCH MAS 4104W
Príslušenstvo pre BOSCH MAS 4104W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MAS 4104W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH MAS 4104W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH MAS 4104W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH MAS 4104W.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií