Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bosch MFQ4780

Zobraziť katalóg
Bosch MFQ4780
Ručný mixér 575 W, 5 rýchlostí, momentový a turbo stupeň, XL sekáčik, mixovacia nádoba s mierkou a vekom, 2 hnetacie háky, 2 šľahacie metly, možnosť pripojenia rýchlošľahacej nohy
Kód:  EAV4275z Produktové číslo:  MFQ4780 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch MFQ4780

Domáci profesionálny ručný šľahač MFQ4780 značky Bosh je určený pre tých, ktorí si potrpia na kvalitu a skvelé výsledky! Mixér je navrhnutý v modernom dizajne, má kombináciu čiernej farby s chrómom. V balení nájdete veľké množstvo príslušenstva: antikorovú mixovaciu nohu, sekaciu nádobu, nádobu na mixovanie s mierkou, 2 vysokovýkonné šľahacie metly z ušľachtilej ocele so špeciálnymi guľôčkami Fine Creamer pre lepší výsledok pri šľahaní v krátkom čase, 2 stabilné hnetacie háky, 2 veka.

Podľa potreby si môžete vybrať medzi 5 rýchlostnými stupňami, poprípade turbo funkciu. Disponuje silným, tichým a ľahkým motorom s výkonom 575 W. S prístrojom sa veľmi dobre pracuje, telo má ergonomický tvar. Rozmery prístroja sú 142 x 200 x 75 mm a hmotnosť je 1,1 kg.

Parametre a špecifikácia

Príkon
575 W Hotovo!
Počet rýchlostí
5 Hotovo!
Funkcie
Miesenie, Šľahanie Hotovo!
Príslušenstvo
Miesiace metly, Šľahacie metly, Nádoba na mixovanie Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
575 W Hotovo!
Počet rýchlostí
5 Hotovo!
Funkcie
Miesenie, Šľahanie Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Miesiace metly, Šľahacie metly, Nádoba na mixovanie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, z jakého roku je tento robot a bude jej možné ještě zakoupit?

Diskusia a poradňa k Bosch MFQ4780
Príslušenstvo pre Bosch MFQ4780 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MFQ4780. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch MFQ4780. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch MFQ4780. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch MFQ4780.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií