Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Siguro kuchyňský robot

BOSCH MUM4880

Zobraziť katalóg
BOSCH MUM4880
Kuchynský robot planetárny spôsob miešania, príkon 600 W, materiál vnútorných prevodov plast, objem misy 3.9 l, materiál misy antikoro, počet rýchlostí 4, materiál plášťa antikoro a plast, hmotnosť 6.5 kg, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, k metla, balónová metla, mixér, mlynček na mäso a lis na citrusy/odšťavovač, farba biela
Kód:  EAV3141cAPD Produktové číslo:  MUM4880 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH MUM4880

Prvotriedna kvalita a osvedčená klasika. To sú kuchynské roboty BOSCH série MUM4. Kuchynský robot BOSCH MUM4880 nie je výnimkou. Špeciálne tvarovaná misa, výkonný motor, 3D planetárne miešanie a cukrárska sada nadstavcov urobia z vášho pečenia koncert. Uľahčite si prácu a užite si ušetrený čas pre seba! Rovnako ako pečenie je jednoduché aj následné čistenie. Väčšinu príslušenstva možno umývať v umývačke. Navyše, kuchynský robot BOSCH MUM4880 má hladké povrchy, ktoré ľahko udržíte v čistote.


Kľúčové vlastnosti kuchynského robota BOSCH MUM4880, biely/strieborný

  • Všestranný pomocník pri varení a pečení
  • Výkonný 600 W motor BOSCH
  • Objemná 3,9 l antikorová misa, vhodná pre všetky typy cesta
  • 3D planetárne miešanie
  • Sada na miesenie a miešanie
  • Ľahké čistenie (časť príslušenstva je možné umývať v umývačke)
  • Príslušenstvo:  hnetací hák, miešacie a šľahacie metly, priebehový krájač s 3 kotúčmi (obojstranný plátkovací, obojstranný krájací, strúhací), mixér 1 l, mlynček na mäso, lis na citrusy, stojanček na príslušenstvo

Robot kuchynský BOSCH MUM4880 má výkonný motor

Užite si pečenie a varenie na maximum! Robot kuchynský BOSCH MUM4880 s motorom s príkonom 600 W si ľahko poradí aj s ťažšími kysnutými cestami. Zvoľte jednu zo 4 rýchlostí a nechajte robota spracovať cesto do požadovanej konzistencie.

Tvarovaná antikorová misa pre ešte lepšie výsledky

Antikorová misa domáceho robota BOSCH MUM4880 sa pýši objemom 3,9 litra. Je špeciálne tvarovaná tak, aby použité nadstavce perfektne opisovali jej tvar. Robot v mise spracuje malé aj veľké množstvo surovín. Bez problémov si poradí s 2 kg piškótového alebo 1,5 kg kysnutého cesta.

3D planetárne miešanie pre perfektné výsledky

3D planetárne miešanie sa postará o rovnomerné miešanie prísad. Metla sa pohybuje do troch smerov, zatiaľ čo pohon sa otáča opačne. Vďaka tomuto riešeniu sa účinne odmiešava cesto z bokov, z dna aj zo stredu misy. Cesto je tak pekne nadýchané a konzistentne premiešané.

S robotom na miesenie cesta BOSCH MUM4880 pripravíte dezerty ako z cukrárne

Chceli by ste pripravovať tie najlepšie dezerty ako z vašej obľúbenej cukrárne? S robotom na miesenie cesta BOSCH MUM4880 to určite zvládnete. Okrem  kreatívnych nápadov využite aj špeciálnu cukrársku sadu, ktorá vám pomôže dosiahnuť perfektné výsledky. Sada obsahuje flexibilnú miešaciu metlu, šľahaciu metlu a hnetací hák. Všetko príslušenstvo možno umývať v umývačke.

Bezpečnosť na prvom mieste

Pre vašu bezpečnosť a pohodlné používanie je kuchynský robot BOSCH MUM4880 vybavený gumovými nožičkami, ktoré zaistia plnú stabilitu prístroja počas používania. Kryty prevodov zaručujú vysoký bezpečnostný štandard. Elektronická poistka zase bráni opätovnému zapnutiu a neočakávanému spusteniu motora.

Robot do kuchyne BOSCH so špeciálnou priehradkou

Robot do kuchyne BOSCH MUM4880 je vybavený špeciálnou priehradkou na kábel. Ten vám už nebude pri skladovaní nijako prekážať.

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo
hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, K metla, balónová metla, mixér, mlynček na mäso, lis na citrusy/odšťavovač Hotovo!
Objem misy
3,9 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
3 Hotovo!
Príkon
600 W Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, K metla, balónová metla, mixér, mlynček na mäso, lis na citrusy/odšťavovač Hotovo!
Objem misy
3,9 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
3 Hotovo!

Materiál

Materiál plášťa
Nerez, Plast Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
26,5 cm Hotovo!
Šírka
26,5 cm Hotovo!
Výška
30,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH MUM4880 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MUM4880.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií