AP+ nový vizuál PET

Bosch MUM 54211

Zobraziť katalóg
Bosch MUM 54211
Kuchynský robot – planetárny, 900W, 7 rýchlostí, antikorová misa 3,9l, hnetací hák, šľahacie a miešacie metly, multi mlynček 5 v 1, multifunkčné rameno s 3 stupňami pohonu v rozdielnych polohách
Kód:  EAV3145b Produktové číslo:  MUM54211 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch MUM 54211

Dokonalé spracovanie prísad

Kuchynský robot Bosch MUM 54211 sa vďaka svojmu všestrannému využitiu stane nenahraditeľným pomocníkom vo vašej kuchyni. Dynamický planetový prevod umožňuje miešať suroviny v troch smeroch zároveň a elektronické riadenie počtu otáčok umožní nastaviť až 7 stupňov výkonu. Trojzónové multifunkčné rameno a bohaté príslušenstvo robia z tohto prístroja skutočne všestranného pomocníka.


Pohodlné a všestranné použitie

Objemná antikorová misa s maximálnou kapacitou cesta 2 kg a 7 možnosťou nastavenia rýchlosti plus silný momentový stupeň vám poskytnú nekonečnú radosť z pečenia. Stlačením jedného tlačidla ovládate pohyb multifunkčného ramena na čo najjednoduchšiu výmenu miešacích nástrojov. Na zaistenie komfortnej obsluhy je k dispozícii parkovacia poloha a pozvoľný nábeh motora.


Široká škála príslušenstva

  • hnetací hák
  • šľahacie a miešacie metly
  • multi mlynček 5 v 1
  • tmavosivá taštička na príslušenstvo
  • transparentné veko s plniacim otvorom

vypnuté
Výkonný motor

Výkonný motor

V spojení s novými elektronickými prvkami a inovatívnou funkciou Multi-Motion-Drive, zaisťuje 900 W motor vysoký výkon a vysokú rýchlosť miešania, takže aj veľmi ťažké cestá spracujete s optimálnym výsledkom.

vypnuté
EasyArm Lift

EasyArm Lift

Systém EasyArm Lift sa jednoducho ovláda stlačením tlačidla a pomáha pri zdvíhaní multifunkčného ramena, takže môžete vymieňať nástroje na spracovanie cesta obzvlášť jednoducho.

vypnuté
Bezpečné používání

Bezpečné používanie

Na maximálne bezpečné používanie je prístroj vybavený prísavnými gumovými nožičkami, ochranou pred preťažením či poistkou proti opätovnému zapnutiu.

vypnuté
Velká míchací mísa

Veľká miešacia misa

S objemom 3,9 l pre maximálne množstvo až 2 kg cesta táto miešacia misa ponúka dostatočný priestor na realizovanie vašich kreatívnych nápadov. Až sedem úrovní spracovania a výkonná pulzná funkcia.

vypnuté
Taška na příslušenství

Taška na príslušenstvo

Praktická taška poskytuje bezpečné a kompaktné uloženie malých častí príslušenstva. Táto taška a jej obsah sa ľahko zmestí do miešacej misy a je vždy poruke.

vypnuté
Plasty bez BPA

Plasty bez BPA


Všetky plasty, ktoré sa dostanú do kontaktu s jedlom, sú netoxického pôvodu a bez obsahu BPA.


Parametre a špecifikácia

Objem misy
3,9 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
3 Hotovo!
Príkon
900 W Hotovo!

Príslušenstvo

Objem misy
3,9 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
3 Hotovo!

Materiál

Materiál plášťa
Nerez, Plast Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
28 cm Hotovo!
Šírka
28,2 cm Hotovo!
Výška
27,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímá mne, zda má robot kovové nebo plastové převody. Díky, J.

Dobry den, 14.4.2017 som si u vas objednal kuchynsky robot Bosch MUM54211 (Objdnávka 166 095 914). Po otvoreni tovaru doma som zistil, ze neobsahuje slovensky navod na pouzivanie. Chcem poziadat o jeho zaslanie. Dakujem Peter Capkovic

Diskusia a poradňa k Bosch MUM 54211
Príslušenstvo pre Bosch MUM 54211 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MUM 54211. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch MUM 54211. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch MUM 54211. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch MUM 54211.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií