AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

BOSCH MUM54D00 StartLine

Zobraziť katalóg
BOSCH MUM54D00 StartLine
Kuchynský robot – planetárne hnetenie, príkon 900 W, plastové vnútorné prevody, plastový plášť, objem misy 3,9 l, 7 rýchlostí, súčasťou miešacia metla a hnetací hák, hmotnosť 5,19 kg, rozmery 28 × 28,2 × 27,1 cm (V׊×H), modrá farba
Kód:  EAV3144r1 Produktové číslo:  MUM54D00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH MUM54D00 StartLine

Špičkový kuchynský robot značky Bosch v ultramodernom dizajne, ktorý vám uľahčí prípravu akéhokoľvek pokrmu. Disponuje veľmi výkonným 900 W motorom s planetárnym pohonom a systémom Multi-motion drive. Na optimálny prenos výkonu využijete jednoducho ovládateľné multifunkčné rameno s troma režimami. Kuchynský robot má 7 rýchlostných stupňov a nechýba mu ani celý rad užitočných technológií. Za zmienku stojí napríklad bezpečnostná poistka na zaistenie pohodovej práce bez rizika. Jednoduchú a pohodlnú manipuláciu s prístrojom zaručuje široký plniaci otvor, objemná antikorová misa a prísavné gumové nožičky, ktoré prístroj veľmi dobre zafixujú na pracovnej doske.

Dôležitou súčasťou kuchynských robotov je ich príslušenstvo, ktoré výrazne rozširuje možnosť využitia a typ prevádzky. Okrem antikorovej miešacej misy s objemom 3,9 l vybavenej transparentným vekom s plniacim otvorom, je súčasťou tohto spotrebiča tiež hák na miesenie a šľahacie a miešacie metly. Všetko príslušenstvo môžete navyše jednoducho nechať umyť vo vašej umývačke a o vhodné skladovanie príslušenstva sa postará veľmi praktická extra taštička.

Kľúčové vlastnosti

  • Prekrásny moderný dizajn
  • Planetárny pohon so systémom M ulti-motion drive
  • Výkonný 900 W motor
  • 7 rýchlostných stupňov
  • Multifunkčné rameno s troma režimami
  • Veľká antikorová misa
  • Príslušenstvo umývateľné v umývačke
  • Široká škála príslušenstva

Parametre a špecifikácia:

Príkon:
900 W

Motor:
multi-motion drive
planetárny pohon

Počet rýchlostí:
7

Rameno:
multifunkčný s tromi stupňami pohonu v rozdielnych polohách

Antikorová nádoba:
3,9 litrov s transparentným vekom s plniacim otvorom

Obsah balenia:
Hnetací hák
Šľahacia metla
Miešacia metla
Extra taštička na príslušenstvo
Interaktívne DVD s receptami

Rozmery:
282 × 280 × 271 mm

Hmotnosť:
5,190 kg

Farebné vyhotovenie:
modrá / biela


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosíme o radu zda-li tento typ robota je kompaktní s robotem Bosch mum 52110, který se nám rozbil,ale veskere příslušenství bychom rádi používali i nadále .

Dobrý den, jedná se o řadu BOSCH MUM5? Chtěla bych s k němu dokoupit příslušenství a nevím se kterým by byl kompatibilní? Děkuji Daniela

Diskusia a poradňa k BOSCH MUM54D00 StartLine
Príslušenstvo pre BOSCH MUM54D00 StartLine Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MUM54D00 StartLine. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch MUM54D00 StartLine. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch MUM54D00 StartLine. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch MUM54D00.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií