Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Bosch MUM58225

Zobraziť katalóg
Bosch MUM58225
4,7 3 hodnotení
Kuchynský robot planetárny spôsob miešania, príkon 1000 W, materiál vnútorných prevodov plast, objem misy 3.9 l, materiál misy nehrdzavejúca oceľ, počet rýchlostí 7, materiál plášťa plast, tlačidlo pulse (turbo), hmotnosť 6.277 kg, miešacia metla, hnetací hák, balónová metla a mlynček na mäso, farba biela
Kód:  BOSKR989 Produktové číslo:  MUM58225 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch MUM58225

Kuchynský robot BOSCH MUM58225 je ideálny pomocník do každej domácnosti. Výkonný motor robota vám poskytne úplný komfort pri používaní. Dokonca zvládne spracovať aj ťažké kysnuté cestá či veľké množstvo surovín. Nadstavce vymeníte jednoducho stlačením jedného tlačidla. 7 rýchlostných stupňov sa postará o perfektné výsledky vo vašej kuchyni. Súčasťou robota BOSCH je bohaté príslušenstvo a objemná 3,9-litrová misa. Robot sa pýši 3D planetárnom miešaním pre perfektné premiešanie surovín. Nechýba tiež špeciálna priehradka na kábel a možnosť umývania príslušenstva v umývačke riadu.



Kľúčové vlastnosti kuchynského robota BOSCH MUM58225

  • Robot sa pýši 3D planetárnym miešaním
  • Výkonný motor vám poskytne úplný komfort pri používaní
  • 7 rýchlostných stupňov sa postará o perfektné výsledky
  • Nadstavce vymeníte jednoducho stlačením jedného tlačidla
  • Nechýba tiež špeciálna priehradka na kábel
  • Príslušenstvo je možné umývať v umývačke riadu
  • Dokonca zvládne aj ťažké kysnuté cestá či veľké množstvo surovín
  • Kuchynský robot BOSCH MUM58225 je vybavený veľkou nerezovou misou s objemom 3,9 litrov
  • Vybavený gumovými nožičkami
  • Krytky prevodov zaručujú vysoký bezpečnostný štandard
  • Praktická taštička na cukrárenskú súpravu
  • Jednoduché naplnenie misy
  • Cukrárenské príslušenstvo pre dokonalé dezerty

Kuchynský robot BOSCH MUM58225 ponúka vysoký výkon

Pohodlná výmena nadstavcov kuchynského robota BOSCH

Kuchynský robot BOSCH MUM58225 vám umožní ľahkú výmenu nadstavcov. EasyArm Lift poskytuje úplný komfort pri používaníStačí stlačiť jedno tlačidlo a rameno sa zdvihne. Manipulácia s robotom je naozaj jednoduchá a rýchla.

Robot BOSCH je vybavený výkonným motorom pre jednoduché spracovanie surovín a ciest

Milujete pečenie a varenie? Potom je pre vás kuchynský robot BOSCH MUM58225 ako stvorený. Výkonný motor vám pomôže s každým receptom, ktorý sa chystáte upiecť či uvariť. Dokonca zvládne aj ťažké kysnuté cestá či veľké množstvo surovín. V priebehu chvíľky tak budete mať pripravené krásne nadýchané cesto.

7 rôznych rýchlostných stupňov pre dokonalé pokrmy

Príslušenstvo kuchynského robota BOSCH MUM58225 je vyžaduje iné nastavenie rýchlosti. Vybrať si môžete hneď zo 7 rôznych rýchlostných stupňov, ktoré sa postarajú o dokonale spracované suroviny. V prípade, že potrebujete vyššiu rýchlosť, nastavte si pulznú funkciu, vďaka ktorej budú suroviny spracované rýchlejšie.

3D planetárne miešanie pre perfektne premiešané suroviny

Aby ste mali vaše pokrmy vždy skvele pripravené, je potrebné, aby všetky suroviny boli rovnomerne rozmiešané. S tým vám pomôže inovatívne 3D planetárne miešanie, ktoré zaistí pohyb nástrojov do troch smerov, zatiaľ čo pohon sa otáča naopak. Vďaka tomu budete mať perfektne premiešanú zmes, dokonca aj na bokoch, z dna či stredu misy. Cesto je tak krásne nadýchané a výsledok stojí naozaj za to!

Kvalitná nerezová misa

Kuchynský robot BOSCH MUM58225 je vybavený veľkou nerezovou misou s objemom 3,9 litrov. Vnútorný tvar misy je prispôsobený tak, aby sa všetky nadstavce krásne opisovali jej tvar. Vďaka tomu budete mať vždy perfektne spracované cesto. Misa je samozrejme vhodná pre väčšie, ale aj menšie množstvo surovín. Pohodlne spracujete 2,7 kg piškótového cesta alebo 1,9 kg kysnutého cesta.

Použitie kuchynského robota BOSCH MUM58225 je úplne bezpečné

Bezpečnosť na prvom mieste

Pre vaše bezpečie a pohodlné používanie je kuchynský robot BOSCH MUM58225 vybavený gumovými nožičkami, ktoré zaistia plnú stabilitu prístroja počas používania. Krytky prevodov zaručujú vysoký bezpečnostný štandard. Elektronická poistka zasa bráni opätovnému zapnutiu a neočakávanému spusteniu motora.

Kuchynský robot BOSCH MUM58225 vám zaistí úplný komfort

Špeciálna priehradka na kábel

Kuchynský robot BOSCH MUM58225 je vybavený špeciálnou priehradkou, do ktorej pohodlne a rýchlo vložíte kábel. Odteraz vám nebude nikde prekážať.

Praktická taštička na cukrárenskú súpravu

Aby ste mali poriadok nielen v kuchyni, ale aj vo vašich spotrebičoch, je kuchynský robot BOSCH MUM58225 vybavený praktickou taštičkou, do ktorej uložíte cukrársku súpravu spoločne s kotúčmi. Tašku môžete ľahko uložiť do misy a mať tak vždy všetko po ruke.

Jednoduché naplnenie misy

Ak potrebujete vložiť ďalšie prísady do misy, využite automatickú parkovaciu pozíciu, ktorá vytvorí miesto tam, kde potrebujete. Ľahko tak môžete priliať mlieko či pridať ostatné suroviny do miesiča cesta BOSCH MUM58225. Nadstavce na cesto sa samy zastavia pri zadnej stene misy a umožnia tak jednoduché plnenie spredu.

Cukrárenské príslušenstvo pre dokonalé dezerty

Pripravte dokonale vláčne a chutné dezerty pomocou špeciálneho cukrárenského príslušenstva. Kuchynský robot BOSCH MUM58225 vám ponúkne miešač, metlu na šľahanie a hák na miesenieOdteraz bude príprava cesta úplná hračka. Všetko príslušenstvo je možné umývať v umývačke riadu.

Jednoduchá údržba kuchynského robota BOSCH MUM58225

Jednoduché čistenie príslušenstva

Každý to poznáme, koľko práce zaberie upratať celú kuchyňu, keď pečieme či varíme. Kuchynský robot je vybavený príslušenstvom, ktoré možno ľahko vložiť do umývačky riaduVďaka tomu získate hŕbu času na ďalšie vaše aktivity či nasledujúcu prípravu pokrmov.


Parametre a špecifikácia

Objem misy
3,9 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
1 Hotovo!
Príkon
1 000 W Hotovo!

Príslušenstvo

Objem misy
3,9 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
1 Hotovo!

Materiál

Materiál plášťa
Plast Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
27,1 cm Hotovo!
Šírka
28 cm Hotovo!
Výška
28,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,28 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň Keť si tento produkt kúpim mám us vnom mlincek na mäso alebo si ho musím dokupit ďakujem za odpoveď a prajem pekný deň.

Dobrý deň, prosím, bude pasovať k tomuto robotu príslušenstvo BOSH MUM5 MUZ5VL1? Ďakujem.

Dobrý den , prosím lze k robotu Kuchyňský robot Bosch MUM58225 dokoupit ještě nějaké příslušenství ...děkuji Marie

Dobrý den, prosím, u vnitřních převodů je napsáno, že jsou z plastu. Jedná se o obyčejný plast, či tvrzený? Přišlo mi, že u ostatních podobných výrobku od Boshe byl uveden tvrzený plas nebo kov. Děkuji

Diskusia a poradňa k Bosch MUM58225
Príslušenstvo pre Bosch MUM58225 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bosch MUM58225. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch MUM58225. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch MUM58225. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch MUM58225.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií