PET Siguro kuchyňský robot

BOSCH MUM58243

Zobraziť katalóg
BOSCH MUM58243
Kuchynský robot planetárny spôsob miešania, príkon 1000 W, materiál vnútorných prevodov plast, objem misy 3.9 l, materiál misy antikoro, počet rýchlostí 7, materiál plášťa plast, tlačidlo pulse (turbo), plynulá regulácia otáčok, šľahanie, miesenie a hnetenie, hmotnosť 7.059 kg, miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla, mixér, lis na citrusy/odšťavovač, nádoba, šľahacia metla a nalievací štít, farba biela
Kód:  BOSKR965 Produktové číslo:  MUM58243 Stránky výrobcu

BOSCH MUM58243

Kuchynský robot BOSCH MUM58243 Lifestyle

Univerzálny kuchynský robot BOSCH MUM58243 dokáže zastať veľa úkonov, a preto bude neoceniteľným parťákom v každej kuchyni. Neúnavný motor s príkonom 1000 W si poradí s rôznymi typmi surovín a môžete s ním piecť každý deň. Silu motora môžete pekne regulovať v rozpätí 7 rýchlostí. Praktická misa z antikora so slušnou veľkosťou 3,9 l dohromady s tzv. planetárnym miešaním vám dokonale premieša cesto na tortu aj chleba. Nesporným plusom je aj obsiahle príslušenstvo, ktoré obsahuje: miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla, mixér, lis na citrusy/odšťavovač, Nádoba, Šľahacia metla a Nalievací štít.

Kuchynský robot a jeho podstatné funkcie BOSCH MUM58243

  • Hlavným materiálom je plast
  • Perfektné spracovanie cesta pomocou planetárneho miešania
  • Misa z praktického antikora s veľkosťou 3,9 l
  • Kuchynský robot má tiež: tlačidlo pulse (turbo), plynulá regulácia otáčok, šľahanie, miesenie a hnetenie
  • Príkon je 1000 W
  • Hmotnosť: 7,059 kg
  • Rozmery: v. 282 mm × š. 282 mm × h. 271 mm
  • Príslušenstvo dopĺňa: miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla, mixér, lis na citrusy/odšťavovač, Nádoba, Šľahacia metla a Nalievací štít
Kuchynský robot BOSCH MUM58243 Vlastnosti/technológia
Kuchynský robot BOSCH MUM58243 Príslušenstvo

Kuchynský robot BOSCH MUM58243 – príslušenstvo

Kuchynský robot BOSCH MUM58243 spolu s jeho príslušenstvom je vďaka svojej variabilite ideálne na prípravu rozličných pochutín. Ušetríte si natiahnuté svaly rúk, pretože na miešanie cesta je tu hnetací hák alebo miešacia metla. V príslušenstve nesmie chýbať balónová metla, ktorá je veľmi nápomocná pri šľahaní šľahačky aj snehu z bielkov. Kuchynský robot s mixérom je vítaným pomocníkom, ak si radi pripravujete smoothie alebo kokteily. V krabici nájdete aj príslušenstvo na výrobu ovocnej šťavy, takže budete môcť mať pri každých raňajkách čerstvý domáci džús. V neposlednom rade sa vám zapáči, že balenie obsahuje strúhací nadstavec, s ktorým budete mať nakrájanú zeleninu na polievku skôr, než vám začne vrieť voda. Vzhľadom k tejto veľkorysej výbave miesič cesta Bosch s bravúrou zastane prácu za viac iných spotrebičov, tým pádom vám zostane nielen viac miesta v kuchyni, ale aj času a financií.

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo
miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla, mixér, lis na citrusy/odšťavovač, Nádoba, Šľahacia metla, Nalievací štít Hotovo!
Objem misy
3,9 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
3 Hotovo!
Príkon
1 000 W Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla, mixér, lis na citrusy/odšťavovač, Nádoba, Šľahacia metla, Nalievací štít Hotovo!
Objem misy
3,9 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
3 Hotovo!

Materiál

Materiál plášťa
Plast Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
27,1 cm Hotovo!
Šírka
28,2 cm Hotovo!
Výška
28,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,06 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH MUM58243 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MUM58243. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH MUM58243.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií