AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Bosch PHD 5980 Brilliant Care

Zobraziť katalóg
Bosch PHD 5980 Brilliant Care
4,5 20 hodnotení
Fén na vlasy 2200W, 3 teploty, 2 rýchlosti, funkcia care, funkcia turbo, ionizačná technológia, 2 oddelené spínače na fúkanie a teplotu, poistka proti prehriatiu, ondulačná tryska, difuzér,
Kód:  EAD9033t Produktové číslo:  PHD5980 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch PHD 5980 Brilliant Care

Šetrný fén Bosch PHD 5980 Brilliant Care v bronzovej farbe môže byť skvelým darčekom pre vašu ženu, priateľku, kamarátku. Vďaka tepelnému nadstavcu a nadstavci na prietok vzduchu nielenže vysuší vlasy ohľaduplne, ale tiež ich vzhľadom ku svojim funkciám dokonale zafixuje do požadovaného tvaru. Ionizačná technológia udrží vlasy lesklé a bez poškodenia. Čistenie je jednoduché, vzduchovú mriežku je možné ľahko vybrať. Sieťový kábel v dĺžke 1,8 m má pútko na rýchle zavesenie prístroja. Tepelná poistka slúži proti prehriatiu. Súčasťou balenia je ondulačná tryska na formovanie a styling, difuzér na zvýšenie objemu.

Kľúčové vlastnosti:

  • Tlačidlo Care - zabezpečí dlhšie trvajúce farbu
  • Tlačidlo Turbo - slúži na extra rýchle vysušenie
  • Tlačidlo Cool - umožní vlasy upraviť do požadovaného stavu
  • 2 oddelené posuvné spínače na fúkanie (2 rýchlosti) a teplotné stupne (3 teploty)

Technické údaje:

  • Rozmery (v x š x h): 10 x 20,5 x 29,5 cm
  • Hmotnosť: 0,710 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch PHD 5980 Brilliant Care Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH PHD 5980 Brilliant Care. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch PHD 5980 Brilliant Care. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch PHD 5980 Brilliant Care. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch PHD 5980 Brilliant Care.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií