AP+ nový vizuál MPLA318265

BOSCH SGS4HVI33E

Zobraziť katalóg
BOSCH SGS4HVI33E + doživotná záruka AquaStop
5 1 hodnotení
Umývačka riadu štandardná (60 cm), voľne stojaca a s panelom, energetická trieda D, počet súprav riadu (program ECO): 13×, emisie hluku: C, zásuvka na príbory, odložený štart, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej, vodný senzor, aquastop, senzor naplnenia, pripojenie teplej vody, rýchle umývanie, výmenník tepla, extra sušenie a polovičná náplň, výška 84.5 cm, šírka 60 cm, hĺbka 60 cm
Kód:  BOMY192 Produktové číslo:  SGS4HVI33E Stránky výrobcu

BOSCH SGS4HVI33E

Prispôsobte si umývačku riadu na mieru

Určite to poznáte. Veľa riadu, umývačka riadu poruke, ale nech sa snažíte akokoľvek, stále nemôžete naložiť všetok riad do umývačky. Voľne stojacia umývačka riadu Bosch SGS4HVI33E so šírkou 60 cm z nehrdzavejúcej ocele prichádza s pohodlným a flexibilným riešením. Pomocou systému RackMatic ľahko a rýchlo nastavíte výšku horného koša. Koše VarioFlex zasa ponúkajú variabilné riešenie na uloženie riadu. Umývačka riadu Bosch je vybavená aj príborovou zásuvkou VarioDrawer. Voľne stojacia umývačka Bosch SGS4HVI33E ponúka niekoľko programov vrátane tichého a automatického na optimalizované čistenie. Technológia ActiveWater šetrí vodu a energiu. So systémom AquaStop zaručuje spoločnosť Bosch doživotnú záruku na nehody spôsobené vodou a 10-ročnú záruku na hrdzavenie vnútorného plášťa umývačky riadu.

Kľúčové vlastnosti voľne stojacej umývačky riadu Bosch SGS4HVI33E, 60 cm

  • ExtraDry – dodatočné sušenie stlačením tlačidla
  • Koše VarioFlex – variabilný dizajn koša pre viac miesta a jednoduchšie usporiadanie riadu
  • VarioDrawer – zásuvka na príbory
  • 7-zónový displej
  • AquaStop – 100 % ochrana pred nehodami spôsobenými vodou
  • EcoSilence motor – tichý a úsporný pohon s dlhou životnosťou
  • 10 rokov záruka na hrdzavenie vnútorných priestorov umývačky

6 programov

  • Eco 50° – energeticky úsporný program vhodný na umývanie zmiešaného riadu a príborov
  • Auto 45° – 65° – optimalizovaný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov v závislosti od znečistenia umývacej vody
  • Intenzívny 70° – vhodné na silné znečistenie hrncov, panvíc, nechúlostivého riadu a príborov
  • Hodinový 65° – rýchly program vhodný na umývanie zmiešaného riadu a príborov
  • Tichý 50° – umývací program s optimalizáciou hluku, vhodný na umývanie zmiešaného riadu a príborov
  • Obľúbený – uložte si kombináciu svojich obľúbených programov a funkcií

Koše VarioFlex na jednoduché skladovanie a funkcia Rackmatic

Stalo sa vám niekedy, že ste napriek snahe nenaložili do umývačky všetok riad? Preto je voľne stojacia umývačka Bosch SGS4HVI33E vybavená košmi VarioFlex. Je to variabilné a flexibilné riešenie na jednoduchú manipuláciu s košom. Prispôsobte si pohyblivé prvky podľa potreby. V hornom koši je osem pohyblivých prvkov (držiak na sklo, sklopné tŕne, nadstavce) a v dolnom koši deväť. Červeno označené príchytky vám uľahčia orientáciu – teraz si môžete pozrieť, ktoré časti košov môžete upraviť podľa svojich potrieb. Čerešničkou na torte je funkcia Rackmatic, ktorá umožňuje nastavenie výšky horného koša až o 5 cm, a to aj pri plnom zaťažení. Ak teda máte v dolnom koši vyšší alebo objemný riad, môžete horný kôš presunúť do požadovanej výšky jedným dotykom ovládacích rukovätí.

AntiFingerprint

Tiež sa vám nepáčia viditeľné odtlačky prstov takmer na všetkom? Umývačka riadu Bosch SGS4HVI33E je vybavená riešením Bosch AntiFingerprint. Množstvo viditeľných odtlačkov prstov je znížené na minimum.

Voľne stojacia umývačka riadu Bosch SGS4HVI33E s VarioDrawer

Voľne stojacia umývačka riadu Bosch SGS4HVI33E je vybavená zásuvkou na príbory, ktorá plne nahrádza kôš na príbory. Vďaka tomuto praktickému riešeniu získate viac miesta v dolnom koši. Zásuvka je vhodná aj na umývanie menších predmetov, ako sú naberačky, metličky, ale aj malé šálky.

Dávkovací asistent

Dávkovací asistent rovnomerne dávkuje umývaciu tabletu. Počas umývania sa prenáša do špeciálnej záchytnej misky v hornej časti koša. Celý proces umývania je tak tichší a zabraňuje rozpúšťaniu tabliet.

Veľký výber programov umývačky riadu Bosch SGS4HVI33E

Môžete si vybrať zo 6 programov, a to ekologický, automatický, intenzívny, hodinový, tichý a obľúbený. Program Tichý oceníte, ak umývačku spustíte cez noc alebo ak máte návštevu. Program Automatický je užitočný, keď neviete, aký program vybrať. Zistí úroveň znečistenia a zvolí požadovanú úroveň vody, energie a času sušenia. Umývačka riadu Bosch má integrovaný program starostlivosti Machine Care. Programy môžete doplniť o funkciu prídavného sušenia, polovičnú náplň umývania (umývací cyklus prispôsobený menšiemu množstvu riadu) a SpeedPerfect+ (skrátenie času umývania až o 66 % pri normálnom umývacom výkone).

Dodatočné sušenie ExtraDry

Pre dokonale suchý riad môžete pridať funkciu ExtraDry. Vyššími teplotami počas oplachovania a dlhším časom sušenia dosiahnete výnimočne dôkladné sušenie a to stlačením jediného tlačidla.

Doživotná záruka AquaStop a 10-ročná záruka proti hrdzi

S umývačkou BOSCH SGS4HVI33E máte 100 % ochrana proti nehodám spôsobeným vodou počas životnosti spotrebiča. AquaStop je systém pozostávajúci z dvojstennej prívodnej hadice, bezpečnostného ventilu a vaničky s plavákovým spínačom. Spoločnosť Bosch zaručuje ochranu proti poškodeniu vodou. Okrem toho máte desaťročnú záruku na hrdzavenie vnútorného plášťa umývačky.

Menej vody, menej energie, viac výkonu

Vďaka technológii ActiveWater spotrebuje voľne stojacia umývačka riadu BOSCH SGS4HVI33E menej vody a energie. Technológia ActiveWater maximalizuje účinnosť a zabezpečuje ekologické oplachovanie pre dokonale čistý riad. Optimalizovaná distribúcia vody a filtračná technológia spolu s rýchlejším ohrevom a vyšším výkonom čerpadla vedú k dokonalej cirkulácii vody, nižšej spotrebe vody a energie.

Parametre a špecifikácia

Farba
Antikoro Hotovo!
Energetická trieda
D Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
84 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
13 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
5,33 h (320 min) Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
D Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
84 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
13 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
5,33 h (320 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
9,5 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
C Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla, Extra sušenie Hotovo!
Programy umývania
Rýchly, Polovičná náplň Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Odnímateľný vrchný kryt, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
84,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,65 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,9 m (1,9 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,ma prosim tato mycka automaticke otevirani dvirek pri suseni? Dekuji

Dobrý den chci se zeptat zda jde odendat vrchní díl myčky a zabudovat pod kuchynskou linku,má předchozí myčka se dala a ted tam mám prázdné místo díky za odpoved´

zdravim. ako je riesene pripojenie vody? tepla aj studena cez prackovy venil 3/4 alebo klasicky 3/8 ?

Diskusia a poradňa k BOSCH SGS4HVI33E
Príslušenstvo pre BOSCH SGS4HVI33E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SGS4HVI33E.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií