PET AP+ plus nový vizuál

BOSCH SGU4HVS31E

Zobraziť katalóg
BOSCH SGU4HVS31E + doživotná záruka AquaStop
4,7 3 hodnotení
Umývačka riadu štandardná (60 cm) a s panelom, energetická trieda E, počet súprav riadu (program ECO): 13×, emisie hluku: C, zásuvka na príbory, odložený štart, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej, vodný senzor, aquastop, senzor naplnenia, pripojenie teplej vody, rýchle umývanie, výmenník tepla, extra sušenie a polovičná náplň, výška 81.5 cm, šírka 59.8 cm, hĺbka 57.3 cm
Kód:  BOMY179 Produktové číslo:  SGU4HVS31E Stránky výrobcu

BOSCH SGU4HVS31E

Nemecká kvalita vo vašej kuchyni

Prineste kvalitnú nemeckú technológiu do vašej kuchyne! Podstavná umývačka riadu BOSCHSGU4HVS31E v nerezovom vyhotovení skvele zapadne do vašej domácnosti a stane sa neodmysliteľným pomocníkom. Umývačka BOSCH SGU4HVS31E disponuje šiestimi programami a špeciálnymi funkciami, ako je prídavné sušenie, umývanie s polovičnou náplňou či SpeedPerfect+. Umývačka je navrhnutá pre čo najväčšiepohodlie a flexibilitu.Koše si prispôsobíte podľa potreby, iste oceníte aj príborovú zásuvku VarioDrawer. Veľkou prednosťou umývačky je tichá, ale veľmi výkonná prevádzka. Spoločnosť BOSCH poskytuje desaťročnú záruku proti prehrdzaveniu vnútorného plášťa umývačky a 100 % ochranu AquaStop proti škodám spôsobeným vodou, a topo celú dobu životnosti spotrebiča.


Top 5 benefitov podstavnej umývačky riadu BOSCH SGU4HVS31E, 60 cm

  • Extra sušenie: voliteľná funkcia pre prídavné sušenie
  • 7-zónový displej: zobrazuje zostávajúci čas a bežné informácie, ako napríklad chýbajúce prostriedky
  • Koše VarioFlex a príborová zásuvka
  • VarioDrawer: rozšírené možnosti nastavenia a viac miesta na všetkých úrovniach
  • AquaStop: 100 % ochrana pred škodami spôsobenými vodou, garantovaná po celú dobu životnosti spotrebiča
  • Motor EcoSilence: obzvlášť úsporný a tichý pri prevádzke s mimoriadne dlhou životnosťou.

Flexibilné koše a praktická príborová zásuvka

Úplne nový dizajn košov ponúka maximálny priestor, stabilitu a flexibilitu. Systémy košov BOSCH sa dokonale prispôsobia všetkým vašim potrebám, poskytujú mimoriadnu stabilitu a inovatívne možnosti využitia priestoru. Vďaka sklopným tŕňom a etažérom pojmú aj objemný riad vrátane hrncov a panvíc. Horný kôš je možné navyše vďaka systému Rackmatic výškovo polohovať, a to až o 5 cm aj pri plnom naložení. Výsuvná príborová zásuvka Vario nahrádza klasický kôš na príbory, a tým uvoľní veľa miesta v spodnom koši. Zmestia sa do nej okrem príborov aj naberačky, metly a šálky na espresso. Umyjete tak pohodlne viac riadu.

Umývačka Bosch SGU4HVS31E má výkonný, úsporný a tichý motor

Podstavná umývačka riadu BOSCH SGU4HVS31E s pohonom EcoSilence Drive poskytuje vysoký výkon umývania a zároveň nízku hlučnosť. Je vybavená bezuhlíkovým motorom šetriacim energiu, ktorý optimálne znižuje hluk vznikajúci trením a zabezpečuje oveľa plynulejšiu a tichšiu prevádzku. Technológia ActiveWaterzaspomocou cielenej distribúcie vody, filtračnej technológie a rýchlejšiemu ohrevu zaisťuje ekologické oplachovanie a dokonalý výsledok umývania. Užite si tichú a čistú domácnosť s umývačkou riadu Bosch SGU4HVS31E.


Vedeli ste, že ...

Umývačky Bosch, ktoré nemajú vonkajší displej, premietajú na podlahu informáciu, či už umývací proces skončil. Buď v podobe zostávajúceho času TimeLight, alebo červeného bodu InfoLight. Novinkou je StatusLight – ľahko viditeľná kontrolka v ľavom hornom rohu umývačky, ktorá indikuje, či umývačka beží alebo už je pripravená navyloženie. Presne tak viete, že umývačka doumývala.


Plné využitie sily čistiacich prostriedkov

Vďaka dávkovaciemu asistentovi vypadne umývacia tableta priamo do malej záchytnej misky vpredu na vrchnom koši na riad. Cielený prúd vody rozpustí tabletu kontrolovane a rýchlo. Umývací prostriedok sa rozdelí rovnomerne po celom vnútrajšku umývačky, a tak dosiahnete vždy optimálny výsledok umývania.

Automatický aj tichý program

Neviete si rady, ktorý program vzhľadom na naplnenosť umývačky vybrať? Zvoľte automatický program, ktorý sám spozná mieru zašpinenia riadu a optimálne určí teplotu umývacieho cyklu aj dĺžku sušenia. Podstavná umývačka riadu BOSCHSGU4HVS31E disponuje aj programom tichým, a tak môžete pustiť umývačku bez obáv trebárs cez noc alebo počas návštevy. Celkovo má v ponuke 6 programov, a to Eco (50 °C), Auto (45 – 60 °C), Intenzívny (70 °C), Hodinový (65 °C), Tichý (50 °C) a Obľúbený. Súčasťou ponuky je tiež prídavné sušenie ExtraDry, funkcia Polovičná náplň a SpeedPerfect+.

Doživotná záruka AquaStop a desaťročná záruka proti prehrdzaveniu vnútorného plášťa umývačky

S podstavnou umývačkou riadu BOSCH SGU4HVS31E máte 100 % ochranu proti nehodám spôsobeným vodou, a to po celú dobu životnosti spotrebiča. AquaStop predstavuje systém, ktorý sa skladázdvojstennej prívodnej hadice, bezpečnostného ventilu a záchytky s plavákovým spínačom. Ochrana proti škodám spôsobeným vodou je garantovaná spoločnosťou Bosch. Navyše máte desaťročnú záruku proti prehrdzaveniu vnútorného plášťa umývačky.


Parametre a špecifikácia

Farba
Antikoro Hotovo!
Energetická trieda
E Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
94 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
13 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,75 h (225 min) Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
E Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
94 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
13 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,75 h (225 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
9,5 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
C Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla, Extra sušenie Hotovo!
Programy umývania
Rýchly, Polovičná náplň Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
81,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
59,8 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57,3 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,9 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,65 m (1,65 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH SGU4HVS31E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SGU4HVS31E.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií