PET PET

BOSCH SMI4HCS48E

Zobraziť katalóg
BOSCH SMI4HCS48E
5 1 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu – energetická trieda D, umyje až 14 súprav riadu na jeden cyklus (program ECO), odložený štart, vodný senzor, senzor naplnenia a výmenník tepla, rozmery 81,5 × 59,8 × 57,3 cm (V׊×H), čelný panel na dvierkach nie je súčasťou dodávky
Kód:  BOMY140 Produktové číslo:  SMI4HCS48E Stránky výrobcu

BOSCH SMI4HCS48E

Efektívnejšie pranie a sušenie s inteligentnou umývačkou riadu Bosch SMI4HCS48E

Zdá sa vám, že pri ručnom umývaní riadu mrháte časom a radi by ste ušetrili cenné minúty aj energiu? Vstavaná umývačka riadu Bosch SMI4HCS48E vo vybranom programe umyje až 14 súprav použitého riadu (program ECO), a to s nízkou spotrebou vody aj energie pri zachovaní vysokého výkonu. Vstavaná umývačka riadu Bosch využíva pohon EcoSilence Drive, ktorý zaručuje veľmi efektívne umývanie pri nízkom hluku, ktorý nepresahuje 44 dB (Emisia hluku šíreného vzduchom: B. Používanie umývačky Bosch SMI4HCS48E je veľmi jednoduché aj vďaka flexibilnému ukladaniu riadu či možnosti použiť vlastné kombinácie umývacieho programu. Nechýbajú ani ďalšie pokročilé funkcie, ako je napríklad inteligentné pripojenie Home Connect, funkcia prídavného sušenia, možnosť odloženého štartu či samočistiaci filtračný systém.

Kľúčové vlastnosti vstavanej umývačky riadu Bosch SMI4HCS48E

  • Extra sušenie: voliteľná funkcia pre dodatočné sušenie.
  • Koše Flex: flexibilné a praktické riešenie na jednoduché skladovanie riadu.
  • Silence Plus: pozoruhodne tichá – Emisie hluku prenášaného vzduchom: B.
  • Home Connect: domáce spotrebiče s inteligentným pripojením vám uľahčia každodenný život..
  • Funkcia obľúbený program: vlastná kombinácia programu a doplnkových funkcií jedným dotykom.

Umývačka riadu Bosch ponúka ešte viac inteligentných funkcií s Home Connect

Ak pripojíte umývačku Bosch SMI4HCS48E k smart technológii Home Connect, budete ju môcť ovládať ešte ľahšie a získate prístup k mnohým pokročilým funkciám. Umožní vám napríklad funkciu ľahkého štartu a odstráni pochybnosti o výbere správneho umývacieho programu, stačí zadať stupeň znečistenia, druh a množstvo riadu, ktoré má byť umyté a aplikácia vám sama odporučí správny program. Funkcia počítania tabliet za vás sleduje spotrebu umývačky Bosch SMI4HCS48E a upozorní vás, keď vám zostáva posledných päť umývacích tabliet. Iste oceníte aj možnosť vzdialenej diagnostiky, ktorá umožňuje zákazníckemu servisu Bosch skontrolovať vašu umývačku cez internet priamo z vášho mobilného zariadenia. Vďaka kompatibilite so zariadením Amazon Alexa možno umývačku ovládať tiež hlasom.

Umývačka riadu Bosch SMI4HCS48E ponúka flexibilný úložný priestor

Vstavaná umývačka riadu Bosch SMI4HCS48E disponuje systémom nastaviteľných košov, čo umožňuje pohodlnejšie plnenie a poskytuje viac úložného priestoru. Vďaka systému Rackmatic možno výšku horného koša jednoducho nastaviť v rozmedzí 5 cm a pre maximálnu flexibilitu obsahujú koše tiež sklopné tŕne na taniere a výklopné etažéry na šálky. Ak budete potrebovať ešte viac priestoru, je umývačka Bosch SMI4HCS48E vybavená praktickou príborovou zásuvkou VarioDrawer, ktorá pridáva v hornej časti umývačky jednu odkladaciu úroveň navyše, čo výrazne uľahčuje plnenie umývačky a zvyšuje jej kapacitu. Je to ideálne miesto pre príbory a malé kuchynské potreby, napríklad naberačky, metličky alebo na espresso šálky. Táto zásuvka nahradí príborový košík v dolnom koši a ponechá vám tak viac miesta v spodnej časti umývačky.

Bosch SMI4HCS48E je úsporná a tichá vďaka EcoSilence Drive

Inovatívna technológia EcoSilence Drive znižuje hlučnosť všetkého, čo by ju pri procese umývania mohlo zvyšovať, takže s umývačkou Bosch je úplne jedno, v ktorú dennú či nočnú hodinu ju budete používať. Bezkefový a veľmi tichý EcoSilence Drive motor má vyšší výkon, znižuje hluk vznikajúci trením a zaisťuje tak oveľa plynulejšiu a tichšiu prevádzku. Vstavaná umývačka riadu Bosch SMI4HCS48E je navyše vybavená špeciálnym tichým programom Eco 50 °C, ktorým znížite hladinu hluku umývačky na najnižšiu možnú úroveň. Toto je dosiahnuté zníženým tlakom ostrekovania a predĺženou umývacou fázou. Teraz si ešte len budete môcť užiť perfektne čistú a navyše aj tichú domácnosť.


Silence on demand

Ide o potlačenie hluku umývačky Bosch SMI4HCS48E až na 30 minút prostredníctvom aplikácie Home Connect.


Optimálna spotreba vody a čistiacich prostriedkov

Správne dávkovanie čistiaceho prostriedku je dôležité pre optimálny výsledok umývania. Dávkovací asistent sa postará o to, že čistiaci prostriedok sa bezo zvyšku rozpustí v špeciálnej záchytnej miske v hornej časti koša. Výsledkom je efektívnejšie a tichšie umývanie. K výbave umývačky Bosch SMI4HCS48E patrí aj senzor naplnenia, ktorý zaručuje, že nebudete zbytočne plytvať vodou. Senzor dokáže pomocou snímača rýchlosti otáčania čerpadla zistiť váhu vloženého riadu a podľa toho prispôsobí množstvo použitej vody. Pri plne naloženej umývačke teda spotrebujete viac vody, než keď je naplnená len z polovice.

Umývačka riadu Bosch SMI4HCS48E sa ľahko ovláda pomocou jedného tlačidla

Funkcia Obľúbený program umožňuje uložiť si kombináciu najpoužívanejšieho programu a prídavných funkcií, čo vám výrazne uľahčí ovládanie vašej smart umývačky Bosch SMI4HCS48E. Naprogramované nastavenie potom ľahko spustíte pomocou aplikácie Home Connect alebo priamo stlačením tlačidla na ovládacom paneli umývačky. Kombinovať môžete napríklad funkciu sušenie Extra Dry s programom Eco 50 °C, čo zaistí extrémne tiché umývanie s dokonalým osušením riadu.

Desaťročná záruka na vnútorný priestor umývačky Bosch SMI4HCS48E

Umývačka Bosch SMI4HCS48E má špeciálnu povrchovú úpravu a pri jej výrobe sa používajú výrobné postupy prispôsobené materiálom, z ktorých je vyrobený interiér umývačky. Vďaka tomu vám môže výrobca ponúknuť 10-ročnú záruku proti korózii na celý vnútorný priestor umývačky, zvnútra smerom von. Vstavaná umývačka riadu Bosch SMI4HCS48E je vybavená aj funkciou AquaStop, čo je dômyselný bezpečnostný systém, ktorý v prípade poruchy alebo prasknutia hadice ihneď uzavrie prívod vody do umývačky. Ponúka tak 100 % ochranu proti škodám spôsobeným únikom vody.


vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
D Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
85 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
14 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
4,92 h (295 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
9,5 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
B Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Detská poistka, Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
81,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
59,8 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57,3 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tato myčka automatické otevírání dveří? Sháníme pouze modely, které to nemají. Bojujeme s vlhkostí v místnosti. A má nějaký krátký např. 30min program? Děkuji.

dobrý den, jaká dvířka by bylo třeba objednat? jedná se mi o rozměr-objednavame kuchyňskou linku, tak to chceme vzít při jednom. děkuji

Dobrý den, u ostatních výrobků je hluk uveden v dB. Pokud je uvedeno např. 44 dB, dokážu si to představit. Ale co si mám přestavit pod emisí hluku B? 100 dB nebo 35 dB?

Dobrý den, myčku jsem registroval na Bosh-home. Jak si mám požádat o tablety na mytí? Předem děkuji.

Diskusia a poradňa k BOSCH SMI4HCS48E
Príslušenstvo pre BOSCH SMI4HCS48E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SMI4HCS48E Serie 4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH SMI4HCS48E.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií