Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Bosch SMI58L15EU

Zobraziť katalóg
Bosch SMI58L15EU
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, 13 súprav riadu, A++, 5 programov, 4 teploty, funkcia IntenzivZone, VarioSpeed, AquaSenzor, senzor naplnenia, AquaStop, auto 3 in 1, príborová zásuvka Vario, elektronický ukazovateľ zostávajúceho času v minútach, EcoSilenceDrive, odložený štart 1-24 hod.
Kód:  BOMY21 Produktové číslo:  SMI58L15EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch SMI58L15EU

Máme do vašej modernej kuchyne pripravený produkt od svetoznámej spoločnosti Bosch, ktorý disponuje mnohými novodobými technológiami. Táto vstavaná umývačka riadu si vás získa ako moderným dizajnom, tak tichou prevádzkou aj jednoduchým a intuitívnym ovládaním. Zverte váš špinavý riad do rúk naozajstných odborníkov a uľahčite si každodenný život. Umývačka je nielen šetrná k životnému prostrediu, ale aj k vášmu rozpočtu. A to vďaka veľkej úspore energie, ktorú zabezpečí ekonomická energetická trieda A++. Počas prevádzky vám bude schopná ušetriť nemalé peniaze.

Kľúčové vlastnosti

  • Vstavaná umývačka v modernom vyhotovení
  • 13 súprav riadu na 1 umývací cyklus
  • Ekonomická energetická trieda A++
  • 5 automatických programov a 4 teploty
  • Elektronické odloženie času
  • Moderný systém EcoSilence pracuje bez kief
  • Elektronický ukazovateľ nedostatku soli a leštidla
  • Časová predvoľba 1 až 24 hodín

VarioFlex - viac miesta na ukladanie

Umývačka ponúka rad vychytávok, ktoré zvýšia používateľský komfort na maximum. Ide napríklad o špeciálny systém košov VarioFlex s príborovou zásuvkou Vario na zväčšenie miesta na ukladanie alebo funkciu Vario Speed pre optimálne čistý a suchý riadu za polovicu bežného času.

Zaručený je vždy dokonalý výsledok

Preplachovacia technológia ActiveWater spočíva v optimalizovanej filtračnej technológii, rýchlejšom ohrievaní a výkonnom čerpadle, ktoré zaisťuje perfektnú cirkuláciu vody. To všetko na ekologické oplachovanie a dokonalý výsledok umývania. Spotrebu vody v závislosti od typu a stupňa znečistenia reguluje inteligentný systém AquaSensor a to pomocou svetelného lúča, ktorý riadi umývací proces. AquaSensor dokáže v procese oplachovania vyhodnotiť, či v ňom pokračovať, alebo nie. Spozná to podľa množstva zvyškov jedla, tuku, či pozostatkov čistiaceho prostriedku. 

Riad ako v bavlnke

Systém AquaStop, zahŕňajúci dvojvrstvovú prívodnú hadicu, bezpečnostný ventil a podlahovú vaňu vybavenú plavákovým spínačom, zaisťuje 100 % ochranu proti poškodeniu vodou. Účinnosť umývania zase zvyšuje hospodárny systém EcoSilence, ktorý pracuje bez kief. Vďaka tomu je neobyčajne tichý. Aby nedochádzalo k teplotným šokom, predhrieva sa voda v umývacom priestore. Tento výmenník tepla venuje cennému sklu a porcelánu mimoriadnu starostlivosť bez rizík. O tú sa postará aj unikátna technológia ochrany skla, ktorá neustále reguluje stupeň tvrdosti vody. Predstavuje tak zároveň aj účinnú obranu proti korózii. Vďaka moderným spotrebičom od spoločnosti Bosch môžete dať špinavému riadu, vždy po zatvorení dvierok, zbohom.

 

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, mohu se zeptat jake jsou rozmery celniho kryciho panelu? Vymenuji mycku v jiz existujici kuchyni.Dekuji Vam.

Diskusia a poradňa k Bosch SMI58L15EU
Príslušenstvo pre Bosch SMI58L15EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SMI58L15EU.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií