Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSCH SMI8YCS01E

Zobraziť katalóg
BOSCH SMI8YCS01E + doživotná záruka AquaStop
4,0 1 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu štandardná (60 cm), vstavaná a s panelom, energetická trieda B, počet súprav riadu (program ECO): 14×, emisie hluku: B, zásuvka na príbory, odložený štart, automatické otváranie dverí, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej, vodný senzor, senzor naplnenia a výmenník tepla, výška 81.5 cm, šírka 59.8 cm, hĺbka 57.3 cm, dvierka nie sú súčasťou balenia
Kód:  BOMY144 Produktové číslo:  SMI8YCS01E Stránky výrobcu

BOSCH SMI8YCS01E

Efektívnejšie umývanie a sušenie s inteligentnou umývačkou riadu Bosch SMI8YCS01E

Máte pocit, že pri ručnom umývaní riadu strácate čas a chceli by ste ušetriť cenné minúty a energiu? Vstavaná umývačka riadu Bosch SMI8YCS01E v zvolenom programe umýva až 14 súprav použitého riadu (program ECO) s nízkou spotrebou vody a energie pri zachovaní vysokého výkonu. Umývačka riadu Bosch využíva pohon EcoSilence Drive, ktorý zabezpečuje veľmi účinné umývanie s nízkou hlučnosťou menej ako 43 dB (emisie hluku prenášaného vzduchom: B). Používanie umývačky je veľmi jednoduché vďaka flexibilnému ukladaniu riadu alebo možnosti používať vlastné kombinácie umývacích programov. K dispozícii sú aj ďalšie pokročilé funkcie, ako napríklad inteligentný systém Home Connect, automatické otváranie dverí, odložený štart a samočistiaci filtračný systém. 

Kľúčové vlastnosti vstavanej umývačky riadu Bosch SMI8YCS01E

  • Systém PerfectDry založený na technológii Zeolith: dokonalé výsledky sušenia s nižšou spotrebou energie aj v prípade ťažko sušiaceho riadu
  • Koše Max Flex Pro: najlepšia možná flexibilita a ochrana vášho riadu s dokonale hladkým vysúvaním 
  • Silence Plus: mimoriadne tichá – emisie hluku prenášaného vzduchom: B
  • Home Connect: inteligentné pripojené domáce spotrebiče vám uľahčia každodenný život 
  • Extra Clean Zone: obzvlášť dôkladné umývanie silne znečisteného riadu v hornom koši

Umývačka riadu Bosch vám ponúka ešte viac inteligentných funkcií s Home Connect

Ak pripojíte umývačku Bosch SMI8YCS01E k inteligentnej technológii Smart Home Connect, budete ju môcť ovládať ešte jednoduchšie a získate prístup k mnohým pokročilým funkciám. Napríklad vám poskytne funkciu jednoduchého spustenia a odstráni akékoľvek pochybnosti o výbere správneho umývacieho programu, stačí zadať stupeň znečistenia, typ a množstvo umývaného riadu a aplikácia vám odporučí správny program. Funkcia počítania tabliet sleduje spotrebu umývačky riadu Bosch SMI8YCS01E a upozorní vás, keď vám zostane posledných päť tabliet. Určite oceníte aj možnosť diaľkovej diagnostiky, ktorá umožňuje zákazníckemu servisu Bosch skontrolovať vašu umývačku cez internet priamo z vášho mobilného zariadenia. Vďaka kompatibilite so službou Amazon Alexa môžete umývačku riadu ovládať aj hlasom. 

BOSCH SMI8YCS01E používa systém sušenia Zeolith

S umývačkou Bosch SMI8YCS01E už nikdy nebudete musieť utierať riad ručne vďaka systému PerfectDry, ktorý zaručuje dokonalé sušenie pomocou patentovanej technológie Zeolith.  Ide o prírodný minerál, ktorý využíva vlhkosť z fázy umývania a premieňa ju na teplý, suchý vzduch, ktorý je ideálny na sušenie. V porovnaní s bežnou umývačkou riadu tak môžete ušetriť až 20 % spotrebovanej energie. Minerál sa po každom umývacom cykle regeneruje, takže vydrží počas celej životnosti umývačky Bosch SMI8YCS01E a nikdy sa nemusí vymieňať. Vďaka funkcii PerfectDry sa môžete spoľahnúť, že všetok riad bude pripravený na uskladnenie ihneď po umytí. 

Vstavaná umývačka riadu Bosch SMI8YCS01E ponúka flexibilný úložný priestor

Umývačka riadu Bosch SMI8YCS01E má nastaviteľný systém košov, čo umožňuje pohodlnejšie plnenie a poskytuje viac úložného priestoru. Vďaka systému Rackmatic možno výšku horného koša ľahko nastaviť v rozmedzí 5 cm a pre maximálnu flexibilitu sú koše vybavené aj výklopnými tanierovými hrotmi a výklopnými držiakmi na poháre. Ak potrebujete ešte viac miesta, vstavaná umývačka Bosch SMI8YCS01E má praktickú zásuvku VarioDrawer, ktorá pridáva v hornej časti umývačky jednu odkladaciu úroveň navyše, čo výrazne uľahčuje vkladanie riadu do umývačky a zvyšuje jej kapacitu. Je to ideálne miesto na príbory a drobné kuchynské náradie, ako sú naberačky, metličky alebo šálky na espresso. Táto zásuvka nahrádza kôš na príbory v dolnom koši, čím vám v dolnej časti umývačky zostane viac miesta. 

Umývačka riadu 60 cm Bosch SMI8YCS01E je úsporná a tichá vďaka EcoSilence Drive

Inovatívna technológia EcoSilence Drive znižuje hluk všetkého, čo by ho mohlo počas umývania zvýšiť, takže pri používaní umývačky Bosch SMI8YCS01E nezáleží na tom, v akú dennú alebo nočnú dobu ju používate. Bezkefový a výnimočne tichý motor EcoSilence Drive je výkonnejší, znižuje hluk spôsobený trením a zabezpečuje oveľa plynulejšiu a tichšiu prevádzku. Okrem toho má umývačka riadu 60 cm Bosch SMI8YCS01E špeciálny tichý program Eco 50 °C, ktorý znižuje hlučnosť umývačky na najnižšiu možnú úroveň. To sa dosiahne zníženým tlakom postreku a predĺženou fázou umývania. Teraz si môžete užívať dokonale čistú a navyše aj tichú domácnosť. 


Silence on demand

Ide potlačenie hluku umývačky riadu Bosch SMI8YCS01E až na 30 minút prostredníctvom aplikácie Home Connect


Umývačka Bosch SMI8YCS01E má funkciu EfficientDry na efektívne sušenie

Vykladanie riadu, ktorý nie je úplne suchý alebo je ešte príliš horúci, môže byť nepríjemné. Vďaka funkcii EfficientDry sa dvierka umývačky po skončení umývacieho programu automaticky otvoria, čo je veľmi praktické riešenie na zlepšenie procesu sušenia. Zabráni sa tak kondenzácii a riad sa jemne ochladí, takže ho môžete ihneď uložiť na poličku bez toho, aby ste ho museli pri vytiahnutí z umývačky Bosch SMI8YCS01E utierať. Táto technológia navyše šetrí energiu. 

Bosch SMI8YCS01E nedá šancu ani silne usadeným nečistotám

Vstavaná umývačka riadu Bosch SMI8YCS01E odstráni všetky nečistoty z vášho riadu pomocou 3 rotujúcich trysiek, ktoré váš riad opláchnu silným prúdom vody. Najmä špinavý riad už nie je potrebné namáčať zvlášť. Umývačka Bosch SMI8YCS01E umýva takýto riad dôkladne s trojnásobným množstvom vody, ale bez potreby použitia väčšieho množstva umývacieho prostriedku alebo vyšších teplôt. Režim Extra Clean Zone je možné zapnúť alebo vypnúť pred každým spustením Bosch SMI8YCS01E. 

Vstavaná umývačka riadu Bosch SMI8YCS01E si poradí aj s pripálenými hrncami

Neviete, čo robiť s pripálenými hrncami a panvicami? Vstavaná umývačka riadu Bosch SMI8YCS01E ponúka jednoduché riešenie vďaka technológii Intensive Zone, ktorá zvyšuje teplotu a tlak vody na riad v dolnom koši, čím zabezpečuje účinné odstránenie nečistôt, mastnoty a špiny aj z veľmi znečistených hrncov a panvíc. V hornom koši môžete zároveň umývať bežný riad. Funkciu Intensive Zone možno vybrať spolu s mnohými programami, ktoré umývačka ponúka. 

Optimálna spotreba vody a umývacieho prostriedku

Správne dávkovanie čistiaceho prostriedku je dôležité pre optimálny výsledok umývania. Dávkovací asistent sa postará o to, aby sa čistiaci prostriedok bez zvyšku rozpustil v špeciálnej záchytnej miske v hornej časti koša. Výsledkom je účinnejšie a tichšie umývanie. Bosch SMI8YCS01E obsahuje aj senzor naplnenia, aby ste neplytvali vodou. Senzor dokáže pomocou snímača rýchlosti otáčania čerpadla zistiť hmotnosť vloženého riadu a podľa toho prispôsobí množstvo použitej vody. To znamená, že pri plne naloženej umývačke riadu spotrebujete viac vody, ako keď je naplnená len do polovice. 

Umývačka riadu Bosch SMI8YCS01E sa ľahko ovláda pomocou jedného tlačidla

Funkcia Obľúbený program vám umožňuje uložiť kombináciu najpoužívanejšieho programu a doplnkových funkcií, čo vám výrazne uľahčí ovládanie inteligentnej umývačky riadu Bosch SMI8YCS01E. Naprogramované nastavenia potom ľahko aktivujete pomocou aplikácie Home Connect alebo priamo stlačením tlačidla na ovládacom paneli umývačky. Môžete napríklad kombinovať funkciu Extra sušenie s programom Eco 50 °C, ktorý zabezpečí mimoriadne tiché umývanie s dokonalým sušením riadu. 

Desaťročná záruka na vnútorný priestor umývačky Bosch SMI8YCS01E

Umývačka riadu Bosch SMI8YCS01E má špeciálnu povrchovú úpravu a pri jej výrobe sa používajú postupy prispôsobené materiálom použitým vo vnútornom priestore umývačky. Vďaka tomu môže výrobca ponúknuť 10-ročnú záruku proti korózii na celý interiér umývačky, zvnútra smerom von. Bosch SMI8YCS01E je navyše vybavená funkciou AquaStop, sofistikovaným bezpečnostným systémom, ktorý v prípade poruchy alebo prasknutia hadice okamžite uzavrie prívod vody do umývačky. To poskytuje 100 % ochranu pred poškodením spôsobeným únikom vody. 


vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
B Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
65 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
14 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,92 h (235 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
9,5 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
B Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla Hotovo!
Programy umývania
Na ochranu skla Hotovo!
Všeobecné funkcie umývačky
Automatické otváranie dverí Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
81,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
59,8 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57,3 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Roční spotřeba energie 0,02 kWh/annum????? neni to chyba?

Diskusia a poradňa k BOSCH SMI8YCS01E
Príslušenstvo pre BOSCH SMI8YCS01E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SMI8YCS01E.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií