Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSCH SMS46GW01E

Zobraziť katalóg
BOSCH SMS46GW01E
5 12 hodnotení
Umývačka riadu voľne stojacia, energetická trieda A++, 12 súprav riadu, hlučnosť 46 dB, príborový kôš a aquastop, výška 84.5 cm, šírka 60 cm, hĺbka 60 cm
Kód:  BOMY60 Produktové číslo:  SMS46GW01E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH SMS46GW01E

BOSCH SMS46GW01E

Plne rozvinie silu umývacieho prostriedku

Našli ste niekedy nerozpustené tablety na dne umývačky? Vďaka asistentovi dávkovania spadne čistiaca tableta priamo do malej záchytnej misky, kde ju presne mierený prúd okamžite rozpustí. Tým sa prostriedok dostane rovnomerne do celého priestoru, váš riad bude vždy perfektne čistý a vy prestanete plytvať svojimi tabletami.

BOSCH SMS46GW01E

Veľké taniere? Žiadny problém!

Výšku horného koša ľahko upravíte aj pri plnom zaťažení vďaka systému RackMatic s plným vysunutím. Jednoduchým stlačením páčok, nachádzajúcich sa po stranách horného koša, nastavíte jeho výšku v 3 úrovniach. Tento systém uľahčuje ukladanie riadu, ale aj vypratanie košov. Poskytuje teda dostatok miesta pre väčšie hrnce a iný riad v spodnom koši.


BOSCH SMS46GW01E

Výkonný, odolný, tichý a účinný motor

Účinný EcoSilence motor zaisťuje nízku spotrebu elektrickej energie. Pracuje bez kief a zaručuje špičkové výsledky. Na zvýšenie účinnosti umývania sa už viac ako 25 rokov vyvíjajú, testujú a vyrábajú tieto bezuhlíkové motory v továrni v Michalovciach na Slovensku.

BOSCH SMS46GW01E

Jedno plus v hygiene

Umývačka BOSCH je vybavená funkciou HygienaPlus, ktorá je určená na umývanie riadu a kuchynských potrieb, pri ktorých je kladený vysoký dôraz na hygienu. Vďaka zvýšeniu teploty počas oplachovania na 70 °C je zabezpečené odstránenie až 99 % všetkých baktérií a mikróbov.


BOSCH SMS46GW01E

Umyté a usušené 3× rýchlejšie

Šetrite svoj drahocenný čas a nenechajte sa zdržovať od obľúbených činností. To docielite s jedinečnou funkciou VarioSpeed Plus, ktorá dokáže skrátiť dobu umývania a sušenia až o 66 %, samozrejme pri zachovaní špičkových výsledkov.

BOSCH SMS46GW01E

Menej vody, menej energie a lepšie umytý riad

Umývačka Bosch disponuje systémom AquaSensor s infračerveným lúčom, ktorý sa stará o reguláciu vody v závislosti od typu a stupňa znečistenia. Podľa miery znečistenia riadu, systém v procese oplachovania vyhodnocuje, či v oplachovaní pokračovať alebo nie.


BOSCH SMS46GW01E

Pre ohľaduplnú starostlivosť o vaše chúlostivé sklo

Umývačky riadu Bosch, ktoré sú vybavené technológiou ochrany skla neustále regulujú stupeň tvrdosti. Vďaka tomu je zaistené šetrné umývanie cenného skla alebo chúlostivého porcelánu.

BOSCH SMS46GW01E

Záruka 10 rokov proti prehrdzaveniu vnútorného plášťa umývačiek Bosch

Vďaka použitiu kvalitných materiálov a perfektnému spracovaniu poskytuje spoločnosť Bosch k štandardnej záruke navyše ešte zadarmo desaťročnú záruku na prehrdzavenie vnútorného plášťa umývačky. Záruku automaticky získate, ak si zakúpite umývačku Bosch a spĺňate všetky požiadavky uvedené v podrobných podmienkach.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!
Vlastnosti
Odnímateľný vrchný kryt Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,65 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,9 m (1,9 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, prosím, mám dotaz, zda má tento typ SMS46GW01E vrchní zásuvku Vario na příbory nebo spodní koš? Děkuji za odpověď.

Otázka pre majiteľov tejto umývačky. Kde boli vyrobené tie vaše? Je to uvedené na vrchnej strane dverí, po ich otvorení. Ďakujem

Dobrý den, prosím o informaci jestli je koš na příbory u BOSH SMS46GW01E ve spodní část umístěn vpředu u dveří nebo vzadu u zadní stěny. Z obrázku to není patrné. Děkuji.

Dobrý den,včera jsem zakoupil tuto myčku a už při vyndávání z auta z ní začala vytékat voda cca 0,5 litru.Volal jsem vám co s tím ale chlapík nevěděl ,že to zjistí zavolá mi ale nikdo se neozval. Myčka je pořád zabalená v orig.baleni.

Dobry den. Chci se zeptat jestli má myčka samostatnou polici na příbory nebo je vybavena košem který se dává na spodní polici tak jak je na obrázku u výrobku. Dekuji za odpověď

Otveřou se samy dvířka myčky po ukončení mycího programu?

Může se tu prosím nějaký expert vyjádřit, zda má myčka BOSCH SMS46GW01E příborový koš, nebo samostatný příborový šuplík? Děkuji

Dobrý den, můžete mi prosím zjistit, jestli tato myčka je vyrobena v německu? Děkuji

Dobry den, chcem sa opytat aka je vyska vratane noziciek, resp. o kolko sa daju nozicky navysit, potrebujem sa dostat na vysku 88,5cm a na to polozit kuch. dosku

Dobrý den, dočetla jsem se, že tato mycka může být zasunuta pod kuchyňskou linku, a když odendam vrchní část, že se mycka sníží o 3cm. Já bych potřebovala vědět, zda tato mycka po tom sundání krytu bude mít 81,5cm? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k BOSCH SMS46GW01E
Príslušenstvo pre BOSCH SMS46GW01E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SMS46GW01E.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií