Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BOSCH SMS88TI36E

Zobraziť katalóg
BOSCH SMS88TI36E
Umývačka riadu 13 súprav riadu, A +++, 8 programov, 6 teplôt, funkcia IntensiveZone, VarioSpeed Plus, HygienaPlus, extra sušenie, Home Connect, AquaStop, auto 3in1, dávkovací asistent, EcoSilenceDrive, systém košov VarioFlex Pro, príborová zásuvka VarioPro, odložený štart 1-24hod ., farebný TFT displej, farba nerez s povrchom AntiFingerPrint, 84.5x 60x60cm
Kód:  BOMY62 Produktové číslo:  SMS88TI36E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH SMS88TI36E

Bosch SMS88TI36E je špičková a cenovo dostupná umývačka, ktorá vyniká krásnym dizajnom, ktorý zapadne do akejkoľvek kuchyne. Na jeden cyklus dokáže poňať až 13 súprav riadu a radí sa do energetickej triedy A+++, takže vám ušetrí aj peňaženku. Jej hlavnou výhodou sú nielen prvotriedne technológie uľahčujúce prevádzku, ale aj SuperSilence Plus, vďaka čomu je umývačka extrémne tichá a hlučnosť neprekročí hranicu 42 dB. Veľmi účinný motor EcoSilence Drive zaisťuje ešte nižšiu spotrebu elektrickej energie, pracuje bez kief a zaručuje špičkové výsledky za každých okolností.

Kľúčové vlastnosti Bosch SMS88TI36E

  • Umývačka s technológiou PerfectDry
  • Nerezový dizajn s úpravou proti odtlačkom prstov - AntiFingerPrint
  • Prehľadný TFT displej
  • 8 programov a 6 umývacích teplôt
  • Variabilný systém košov VarioFlex Pro
  • Funkcia odložený štart 1 - 24 h
  • VarioSpeed Plus pre skrátené umývanie
  • Bezpečnostný systém AquaStop
  • Technológia Zeolith - optimálne sušenie s minimálnou spotrebou energie
  • Podpora inteligentnej technológie Home Connect

Technológia umývačky Bosch

Trápia vás nerozpustené tablety na dne umývačky? Vďaka dávkovaciemu asistentovi spadne tableta priamo do malej záchytnej misky, kde ju presne mierený prúd okamžite rozpustí. Ušetríte tak na tabletách a ich zbytočnom plytvaní.

Ak stlačíte tlačidlo VarioSpeed Plus, skráti sa čas umývania až o 66 %. Výsledkom sú optimálne čisté a suché riady v najkratšom možnom čase. Nevyhnutnou funkciou je aj systém AquaSenzor, ktorý v závislosti od stupňa znečistenia riadu reguluje spotrebu. Funkcia LoadSensor zistí pomocou otočného senzora množstvo riadu a hladinu vody, ktorú podľa potreby reguluje.

Ďalej umývačka ponúka bezpečnostnú funkciu AquaStop, techniku striedavého umývania alebo funkciu pre antibakteriálne umývanie riadu HygienaPlus.

Šikovná preplachovacia technológia ActiveWater maximalizuje účinnosť a zabezpečuje ekologické oplachovanie pre dokonalý výsledok umývania. Spoločne s cieleným rozložením vody, filtráciou, rýchlejším ohrievaním a vysokým výkonom čerpadla je zaistená dokonalá cirkulácia vody.

Dômyselné riešenie vnútorného priestoru umývačky

Na prehľadnom TFT displeji nájdete všetky informácie. Zobrazí nielen zostávajúci čas, ale aj chýbajúce prostriedky. Veľmi prakticky je riešený vnútorný priestor, ktorý umožňuje jednoduché vkladanie riadu vďaka variabilnému systému košov VarioFlex Pro.

Nájdeme tu strieborné XXL koše s madlom pre bežné riady. Horný výškovo nastaviteľný kôš poskytne extra miesto pre vyšší riad a so systémom RackMatic môžete pohodlne meniť nastavenie výšky aj pri hornom koši naloženom riadom. Získate tak miesto pre väčšie hrnce a na poháre s dlhou stopkou. Príborová zásuvka VarioPro ušetrí miesto v dolnom koši.

Novinkou umývačky Bosch SMS88TI36E je premyslený držiak GlassSecure, ktorý poskytuje stabilnú a spoľahlivú podporu drahocenného skla, predovšetkým pohárov s dlhou stopkou. S prehľadom do neho bezpečne umiestnite až 4 poháre a jednoducho ho zasuniete do spodného koša. Otočné úchyty poháre rýchlo zafixujú a spoločne s dokonalým programom Sklo 40 °C je zaistený skvelý výsledok umývania.

Programy:
Intenzívny 70 °C
Auto 45 °C - 65 °C
Eco 50 °C
Tichý program 50 °C
Krátky 60 °C
Sklo 40 °C
Rýchly 45 °C
Predumytie

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Antikoro Hotovo!
Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!
Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Detská poistka, Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH SMS88TI36E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SMS88TI36E.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií