PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bosch SMV69P20EU

Zobraziť katalóg
Bosch SMV69P20EU
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, 13 súprav riadu, A++, 6 programov, 5 teplôt, funkcia IntenzivZone, VarioSpeed Plus, HygienaPlus, Extra sušenie, AquaSenzor, senzor naplnenia, AquaStop, auto 3 in 1, príborová zásuvka VarioPro, dávkovacie asistent, regeneračná elektronika, TimeLight, EcoSilenceDrive, odložený štart 1-24 hod.
Kód:  BOMY29 Produktové číslo:  SMV69P20EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch SMV69P20EU

Vymeňte vaše staré spotrebiče za moderné a vstavané. Táto umývačka od spoločnosti Bosch predstavuje nepostrádateľného pomocníka každej modernej domácnosti. Umývačka pojme 13 sád riadu a disponuje 6 programami (intenzívny, auto, eco, rýchly, predumytie). Ide o veľmi úspornú umývačku s triedou spotreby energie A++, spotrebou vody len 6,5 l na cyklus a triedou účinnosti sušenia A. Umývačka tak prináša ďalšiu nespornú výhodu - nebude zaťažovať vašu peňaženku. Umývačku poháňa špeciálny EcoSilence Drive motor, ktorý je veľmi výkonný, odolný, tichý a efektívny. Materiál vnútornej vane je vyrobený z antikoru.

Kľúčové vlastnosti

  • VarioSpeed Plus - urýchlenie programu o 66 %
  • Veľmi tichá prevádzka - 42 dB
  • Šetrné umývanie pohárov
  • Garancia bezpečnosti AquaStop
  • Funkcia IntenziveZone pre obzvlášť špinavé riady
  • Výmenník tepla
  • Auto3 v 1 - prispôsobí umývanie použitému umývaciemu prostriedku

Praktické vychytávky

Pri využití funkcie VarioSpeed Plus bude umývanie a sušenie až o 66 % kratšia a váš riad bude stále žiarivo čistý. Umývačka je tiež vybavená funkciou polovičnej náplne a možnosťou odloženého štartu až o 24 hodín. Systém Aqua Senzor reguluje spotrebu vody v závislosti na stupni znečistenia riadu. Cielená cirkulácia vody potom zaisťuje veľkú ohľaduplnosť pri umývaní pohárov a ďalšieho krehkého riadu. Výrobca myslel aj na bezpečnosť a vybavil tak spotrebič funkciou AquaStop, čo je technika striedavého umývania a dávkovania, vďaka ktorým umývačka Bosch urobí z jednej z nenávidených domácich prác príjemnú a pohodovú činnosť.

Flexibilita vnútorného priestoru

Vnútri umývačky nájdete IntensiveZone, teda priestor určený pre obzvlášť špinavé riady, kde je riad dokonale umytý pomocou vyššieho tlaku striekania. Chúlostivejší riad možno umývať v hornom koši. Vnútorný priestor umývačky je riešený veľmi prakticky a umožňuje jednoduché vkladanie riadu vďaka variabilnému systému košov VarioFlex. Navyše môžete nastaviť výšku horného koša do troch polôh pomocou systému RackMatic. Horný aj spodný priestor tak môžete využiť presne podľa svojich potrieb. Zverte váš špinavý riad do rúk naozajstných odborníkov a ušetrený čas radšej strávte so svojimi blízkymi. 

 

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch SMV69P20EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SMV69P20EU.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií