AP+ nový vizuál AD homeoffice

BOSCH SPI25CS02E

Zobraziť katalóg
BOSCH SPI25CS02E
5 3 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu s panelom, energetická trieda A+, 9 súprav riadu, hlučnosť 48 dB, príborový kôš a aquastop, výška 81.5 cm, šírka 44.8 cm, hĺbka 57.3 cm,
Kód:  BOMY78 Produktové číslo:  SPI25CS02E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH SPI25CS02E

Šetrné, tiché a úsporné umývanie

Vstavaná umývačka BOSCH SPI25CS02E pojme až 9 súprav riadu a ponúka 6 programov vrátane intenzívneho a úsporného umývania. Umývačka je šetrná nielen k riadu, ale aj k vašim ušiam vďaka programu Silence Plus, ktorý zabezpečí veľmi tichú prevádzku. Tento model sa navyše pýši triedou spotreby energie A+, nízkou spotrebou vody 8,5 l na cyklus a triedou účinnosti sušenia A.


Kľúčové vlastnosti vstavanej umývačky BOSCH SPI25CS02E

  • Úsporný motor EcoSilence Drive
  • Tichý chod – 48 dB
  • Ostrekovacie rameno Duo Power pre šetrné umývanie
  • Ochranný program pre šetrné umývanie a sušenie skla
  • Ochrana AquaStop
  • Výmenník tepla zaručí vždy správnu teplotu
  • Regeneračná elektronika – reguluje použitie zmäkčovača vody
  • Dvierka z nehrdzavejúcej ocele

Naplno rozvinie silu umývacieho prostriedku

Vďaka dávkovaciemu asistentovi vpadne umývacia tableta priamo do malej záchytnej misky, ktorá sa nachádza na vrchnom koši na riad. Cielený prúd vody tabletu rýchlo rozpustí a umývací prostriedok sa rovnomerne rozdelí po celom vnútri umývačky, takže vždy dosiahnete optimálny výsledok umývania. S dávkovacím asistentom môžete bez obáv používať práškové a gélové umývacie prostriedky.


Menej vody, menej energie a lepšie umytý riad

Inteligentný systém AquaSensor pomocou infračerveného lúča reguluje spotrebu vody v závislosti od typu a stupňa znečistenia riadu. Podľa množstva zvyškov jedla, tuku, alebo pozostatkov čistiaceho prostriedku systém priebežne vyhodnocuje, či v oplachovaní pokračovať, alebo nie. Vďaka tomu ušetríte nielen za spotrebu vody, ale usporíte aj elektrickú energiu.


Šetrné umývanie s optimálnym výsledkom

Okrem štandardného striekacieho ramena je umývačka BOSCH vybavená špeciálnym ramenom DuoPower s dvojitým ostrekovaním, ktoré je umiestnené na hornom koši. Skladá sa z dvoch ergonomicky navrhnutých ramien, ktoré zabezpečujú cielenú cirkuláciu vody a jej prístup do každého rohu vnútorných častí umývačky. Vďaka tejto presnej regulácii je každý umývací cyklus obzvlášť šetrný k pohárom a riadu.


Umyté a usušené 3× rýchlejšie

Stlačením tlačidla VarioSpeed Plus sa skráti doba umývania až o 66 %. Dĺžka skráteného času sa okamžite objaví na displeji. Výsledkom je optimálne čistý, žiariaci a suchý riad v najkratšom možnom čase. Táto funkcia je ideálnou voľbou, ak potrebujete umyť veľké množstvo riadu a skla čo najrýchlejšie.


Výkonný, odolný a tichý motor

Táto umývačka je vybavená novým úsporným motorom EcoSilence Drive, ktorý je neobyčajne tichý, účinný a zabezpečuje nízku spotrebu elektrickej energie. Systém EcoSilence Drive navyše pracuje bez kief, vďaka čomu je znížený prevádzkový hluk a výsledkom je vždy špičkovo umytý riad s úžasným leskom.


Ohľaduplná starostlivosť o vaše chúlostivé sklo

Vzhľadom k tomu, že mäkká voda spôsobuje koróziu, umývačka riadu BOSCH SPI25CS02E s technológiou ochrany skla neustále reguluje stupeň tvrdosti. Týmto spôsobom je zabezpečené šetrné umývanie cenného skla a chúlostivého porcelánu. Žiariace poháre bez zvyškov čistiaceho prostriedku sú jednoznačným dôkazom skvelého a šetrného umývania.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze v myčce použít tablety 3+1?

Dobrý den, chtěli jsme do myčky doplnil sůl, ovšem když jsme otevřeli zásobník, nebyla zde vola a sůl byla tvrdla. Tu jsme se tedy pokusili znovu "rozbit" a nalili tam vodu. Po zapnutí myčka hlásí E15. Myčku jsem tedy vyndali, vylili z ni vodu (což je nejčastější příčina této chyby) a zkusili znovu zapnout. Po 5 min hlásí chybu znovu. Co s tím?

Diskusia a poradňa k BOSCH SPI25CS02E
Príslušenstvo pre BOSCH SPI25CS02E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SPI25CS02E.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií