Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Bosch SPS69T78EU

Zobraziť katalóg
Bosch SPS69T78EU
4,5 8 hodnotení
Umývačka riadu - 10 súprav riadu, A++, 6 programov, 6 teplôt, funkcia IntenzivZone, VarioSpeed Plus, 1/2 náplň, HygienaPlus, AquaStop, AquaSenzor, VarioFlex Pro systém košov, príborová zásuvka VarioPro, senzor naplnenia, auto 3 in 1, dávkovací asistent, ActiveWater hydraulický systém, EcoSilenceDrive, časová predvoľba 1 - 24 hod., povrch AntiFingerPrint, 84,5 x 45 x 60 cm
Kód:  BOMY16 Produktové číslo:  SPS69T78EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch SPS69T78EU

Túžite po vylepšení do vašej domácnosti, ktoré vám uľahčí každodenný život? Stavte na umývačku značky Bosch. Veľmi skoro zistíte, že voľne stojaci antikorový model ActiveWater je nielen obzvlášť šetrný k životnému prostrediu, ale aj k vášmu rozpočtu. A to vďaka veľkej úspore energie, ktorú zabezpečí ekonomická energetická trieda A++. Okrem toho umývačka ponúka množstvo vylepšení, ktoré zvýšia používateľský komfort na maximum. Ide o špeciálny systém košov VarioFlex s príborovou zásuvkou VarioPro pre viditeľne väčšiu flexibilitu a využitie priestoru, alebo funkciu Vario Speed Plus poskytujúcu až 3× rýchlejšie umývanie riadu s optimálnym výsledkom.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný antikorový materiál
  • 10 súprav riadu na 1 umývací cyklus
  • Ekonomická energetická trieda A++
  • 6 automatických programov a 6 teplôt
  • IntenzivZone - vyššia teplota a striekanie na umývanie obzvlášť špinavých hrncov a panvíc v dolnom koši
  • Glass Rack - stojan na bezpečné uloženie vysokých pohárov v hornom koši
  • Elektronické odloženie času
  • Dávkovací asistent
  • Časová predvoľba 1 - 24 h

Mimoriadne tichá prevádzka

Systém AquaStop, zahŕňajúci dvojvrstvovú prívodnú hadicu, bezpečnostný ventil a podlahovú vaňu vybavenú plavákovým spínačom, zaisťuje 100 % ochranu proti poškodeniu vodou. Účinnosť umývania zase zvyšuje hospodárny systém EcoSilence, ktorý pracuje bez kief. Vďaka tomu je neobyčajne tichý. Tichosť garantuje aj výnimočný systém SuperSilence, ktorý sa hodí do veľkých otvorených kuchýň či kuchýň s jedálňou. Funguje skrze elektronicky ovládaný motor a množstvo opatrení, vďaka ktorým dosahuje hlučnosť iba 40 - 45 dB.

Ekonomické hospodárenie s vodou

Správne dávkovanie vody v závislosti od množstva riadu riadi špeciálny otočný senzor, ktorý rozpozná vodnú hladinu. Na umývanie menšieho množstva riadu využijete cyklus HalfLoad, vďaka ktorému už nemusíte čakať, kým sa umývačka naplní úplne. Preplachovacia technológia ActiveWater spočíva v optimalizovanej filtračnej technológii, rýchlejšom ohrievaní a výkonnom čerpadle, ktoré zaisťuje perfektnú cirkuláciu vody. To všetko na ekologické oplachovanie a dokonalý výsledok umývania. Spotrebu vody v závislosti od typu a stupňa znečistenia reguluje inteligentný systém AquaSensor, a to pomocou svetelného lúča, ktorý riadi umývací proces. AquaSensor dokáže v procese oplachovania vyhodnotiť, či v ňom pokračovať, alebo nie. Spozná to podľa množstva zvyškov jedla, tuku, či pozostatkov čistiaceho prostriedku.

Šetrnosť ku sklu a cennému porcelánu

Optimálne umývanie riadu zaistí dvojité ostrekovacie rameno DuoPower umiestnené v hornom koši. Vďaka cielenej cirkulácii sa voda dostane do každého rohu všetkých vnútorných častí umývačky. Vplyvom tejto presnej regulácie vykazuje každý umývací cyklus mimoriadnu ohľaduplnosť predovšetkým k pohárom. Aby nedochádzalo k teplotným šokom, predhrieva sa voda v umývacom priestore. Tento výmenník tepla venuje cennému sklu a porcelánu mimoriadnu starostlivosť bez rizík. O tú sa postará aj unikátna technológia ochrany skla, ktorá neustále reguluje stupeň tvrdosti vody. Predstavuje tak aj účinnú obranu proti korózii.

Maximálna čistota a prvotriedna hygiena

Možnosť uspokojiť zvýšené hygienické nároky v domácnostiach s alergikmi či malými deťmi ponúka unikátna funkcia HygienePlus. Teplota pri oplachovaní dosahuje až 70 °C, a to počas cca 10 minút. Takýto postup garantuje maximálnu hygienu vďaka antibakteriálnemu umývaniu.

Parametre a špecifikácia

Farba
Antikoro Hotovo!
Typ umývačky
Úzka Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!
Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Úzka Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
45 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je výška myčky po sundání vrchní desky?

Dobry den, 1. da se odstranit horni deska a vysroubovanim nozicek dosahnout 83 cm vyska? 2. 60cm hloubka je rozmer samotne mycky (tudiz s hadici to bude vice), nebo je v tom zapocitany i nejaky prostor na hadice? Ma linka je presne 60cm "hluboka" a rad bych, aby mycka byla plne zapustena a nevykukovala.

Dobrý deň, dá se u tohoto typu myčky sejmout vrchní díl aby se tak snížila její výška?

Diskusia a poradňa k Bosch SPS69T78EU
Príslušenstvo pre Bosch SPS69T78EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SPS69T78EU.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií