Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BOSCH SRV4HMX61E

Zobraziť katalóg
BOSCH SRV4HMX61E + doživotná záruka AquaStop
Vstavaná umývačka riadu úzka (45 cm), vstavaná a plne integrovaná, energetická trieda E, počet súprav riadu (program ECO): 10×, emisie hluku: B, zásuvka na príbory, odložený štart, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej, vodný senzor, aquastop, senzor naplnenia, pripojenie teplej vody, rýchle umývanie, premietanie informácií na podlahu, výmenník tepla, zvukový signál ukončenia umývania a extra sušenie, výška 81.5 cm, šírka 44.8 cm, hĺbka 55 cm
Kód:  BOMY197 Produktové číslo:  SRV4HMX61E Stránky výrobcu

BOSCH SRV4HMX61E

Vyskúšajte výhody úzkej umývačky riadu BOSCH SRV4HMX61E – Zmestí sa takmer kamkoľvek 

Plne vstavaná úzka umývačka riadu BOSCH SRV4HMX61E so šírkou 45 cm je ideálnym pomocníkom do menšej kuchyne či skrátka tam, kde na umývačku so štandardnou šírkou nezostáva priestor. Umývačka disponuje šiestimi programami vrátane automatického, tichého či ekologického. Programy môžete doplniť tromi prídavnými funkciami, a síce prídavné sušenie, Intensive Zone a SpeedPerfect+. Koše VarioFlex ponúkajú flexibilitu v ukladaní riadu. Prispôsobte si priestor umývačky pomocousklopných etažérov a tŕňov. Veľkou prednosťou je tiež príborová zásuvka, v ktorej možno okrem príborov umývať aj menšie predmety, ako sú naberačky, metly alebo malé hrnčeky. Prevádzka umývačky nebude rušiť chod domácnosti. Hladina hluku dosahuje iba 44 dB.

Kľúčové vlastnosti plne vstavanej umývačky riadu BOSCH SRV4HMX61E, 45 cm

  • Extra sušenie: voliteľná funkcia pre prídavné sušenie
  • Koše VarioFlex a príborová zásuvka VarioDrawer: rozšírené možnosti nastavenia pre viac miesta na všetkých úrovniach
  • Silence Plus: pozoruhodne tichá pri 44 dB
  • InfoLight: červené svetlo premietané na zem informuje, či je umývačka zapnutá alebo vypnutá
  • AquaStop: 100 % ochrana pred škodami spôsobenými vodou, garantovaná značkou BOSCH počas celej doby životnosti spotrebiča

Vstavaná umývačka riadu BOSCH SRV4HMX61E ponúka flexibilitu v ukladaní riadu

Systém košov VarioFlex Pro ponúka maximálne flexibilné využitie priestoru umývačky. Koše ľahko prispôsobíte svojim potrebám pomocou sklopných tŕňov a etažérov. Poskytujú vysokú stabilitu a bezpečnosť pre všetky typy riadu. Manipulácia s nimi je veľmi jednoduchá a plynulá. Vďaka systému Rackmatic je možné výškovo polohovať horný kôš až o 5 cm. Vstavaná umývačka riadu Bosch tak pojme aj vyšší či rozmernejší riad, ako sú veľké hrnce a panvice. Úplne v hornej časti umývačky sanachádza príborová zásuvka, ktorá plne nahrádza klasický príborový kôš a uvoľňuje tak miesto v spodnom koši. Okrem príborov do nej môžete vkladať metličky, naberačky alebo aj šálky na espresso.

Umývačka riadu 45 cm BOSCH SRV4HMX61E je tichá, úsporná a výkonná

Umývačka riadu 45 cm BOSCH SRV4HMX61E s pohonom EcoSilence Drive poskytuje vysoký výkon umývania a zároveň nízku hlučnosť iba pri 44 dB. Je vybavená bezuhlíkovým motorom. Ten šetrí energiu, optimálne znižuje hluk vznikajúci trením a zaisťuje oveľa plynulejšiu a tichšiu prevádzku. Technológia ActiveWater zas pomocou cielenej distribúcie vody, filtračnej technológie a rýchlejšiemu ohrevu zaisťuje ekologické oplachovanie a dokonalý výsledok umývania. Užite sitichú a čistú domácnosť s umývačkou riadu BOSCH SRV4HMX61E.


Vedeli ste, že...

Umývačky Bosch, ktoré nemajú vonkajší displej, premietajú na podlahu informáciu, či už umývací proces skončil. Buď v podobe zostávajúceho času TimeLight, alebo červeného bodu InfoLight. Novinkou je StatusLight – ľahko viditeľná kontrolka v ľavom hornom rohu umývačky, ktorá indikuje, či umývačka pracuje alebo je už pripravená na vyloženie. Presne tak viete, že umývačka doumývala. 


Umývačka BOSCH SRV4HMX61E sa nezľakne ani toho najviac zašpineného riadu

Uvarili ste nedeľný obed, ale hrnce zostali také špinavé, že by ste ich najradšej dali odmočiť? Nie je potrebné. Umývačka BOSCH SRV4HMX61E si vďaka funkcii Intensive Zone v spodnom koši poradí aj s tým mimoriadne zašpineným riadom. Spočíva vo zvýšenom tlaku ostrekovania a vyššej teplote vody. Funkciu možno kombinovať s mnohými programami. Zároveň sa nemusíte báť umývať ani chúlostivejší riad v hornom koši.

Plné využitie sily umývacích prostriedkov

Vďaka dávkovaciemu asistentovi vypadne umývacia tableta priamo do malej záchytnej misky vpredu na vrchnom koši na riad. Cielený prúd vody rozpustí tabletu kontrolovane a rýchlo. Umývací prostriedok sa rozdelí rovnomerne po celom vnútrajšku umývačky, a tak dosiahnete vždy optimálny výsledok umývania.

Doživotná záruka AquaStop a desaťročná záruka proti prehrdzaveniu vnútorného plášťa umývačky

S plne vstavanou umývačkou riadu BOSCH SRV4HMX61E máte 100 % ochranu proti nehodám spôsobených vodou, a to počas celej doby životnosti spotrebiča. AquaStop predstavuje systém, ktorý sa skladá z dvojstennej prívodnej hadice, bezpečnostného ventilu a záchytky s plavákovým spínačom. Ochrana proti škodám spôsobených vodou je garantovaná značkou BOSCH. Navyše máte desaťročnú záruku proti prehrdzaveniu vnútorného plášťa umývačky.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
E Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
76 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
10 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,67 h (220 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
9,5 l Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
E Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
76 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
10 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,67 h (220 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
9,5 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
B Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla, Extra sušenie Hotovo!
Programy umývania
Rýchly Hotovo!
Všeobecné funkcie umývačky
Zvukový signál ukončenia umývania, Premietanie informácií na podlahu Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
81,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
44,8 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,65 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
2,5 m (2,5 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak u této myčky funguje "promítání informací na podlahu"? V návodu o tom není žádná zmínka. Děkuji.

Dobry den.pri mycke ponukate aj original prislusenstvo.to znamena ze ho treba objednat zvlast ze nie je sucastou balenia?..vdaka za rychlu odpoved

Dobrý deň, v popise produktu máte uvedené: "Vstavaná umývačka riadu úzka štandardná (60cm)", ďalej je v popise uvedené: "výška 81.5 cm, ŠÍRKA 44.8 cm, hĺbka 55 cm". Takže do šírky to má 60 alebo 45 cm? Mám záujem o tento produkt, ale potrebujem správne rzmery, kedže sa jedná o vstavanú umývačku riadu. Ďakujem za odpoveď.

Diskusia a poradňa k BOSCH SRV4HMX61E
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SRV4HMX61E.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií