Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSCH Súprava príslušenstva pre umývačky riadu

Zobraziť katalóg
BOSCH Súprava príslušenstva pre umývačky riadu
4,8 4 hodnotení
Sada príslušenstva – zložená z čističa, držiaka, striekacej hlavy a klipu, strojná umývačka pre umývačky riadu, s držiakom fliaš v dolnom koši umývačiek riadu, ktoré nemôžu byť prevrátené, fľaše a vázy sa už nesmú prekrývať, rozstriekavacia hlava je ideálna pre všetky druhy nadmerných kuchynských potrieb ako sú kovové tukové filtre, pekáča alebo veľké panvice, svorka pre upevnenie malých plastových dielov, ako sú viečka
Kód:  BOPRIS006 Produktové číslo:  576338 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH Súprava príslušenstva pre umývačky riadu Predaj skončil

BOSCH Súprava príslušenstva pre umývačky riadu

Určite sa vám už stalo, že nie všetok riad bol v umývačke umytý úplne a zostali na ňom zvyšky jedla alebo mastnota. Majte poháre a taniere vždy žiarivo čisté. Pomôže vám s tým súprava príslušenstva pre umývačky Bosch, ktorá obsahuje čistič, držadlo, rozprašovač a svorky. Ako prvé si určite obľúbite rozprašovaciou hlavu, ktorá si hravo poradí s čistením väčšieho riadu, ako sú plechy na pečenie, veľké panvice a dokonca vyčistí aj kovový tukový filter. S čistením vrchnákov od detských fliaš si perfektne poradia 3 svorky, ktoré malé plastové diely v umývačke dokonale zafixujú. Ide o veká alebo šálky na pitie. S týmto malým pomocníkom vo vnútri vašej umývačky budete spokojní.

Kľúčové vlastnosti súpravy príslušenstva pre umývačky riadu Bosch 576338

  • Súprava obsahuje čistič, držiak, striekaciu hlavu a klip
  • Určené pre umývačky Bosch, Siemens
  • Držiak na fľaše možno pripevniť na spodný kôš umývačky
  • Vyrobená v Nemecku
  • Používaním týchto výrobkov predĺžite životnosť vašej umývačky
  • Kvalitné spracovanie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je rozstřikovací hlava kompatibilní s myčkou Bosch SMI46KS03E? Nebo je snad přímo univerzální a použitelná pro všechny typy myček Bosch? Děkuji za odpověď.

Je příslušenství komaktibilni s myčkou Bosch smv46mx03e?

Diskusia a poradňa k BOSCH Súprava príslušenstva pre umývačky riadu
Príslušenstvo pre BOSCH Súprava príslušenstva pre umývačky riadu Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH Sada příslušenství pro myčky nádobí. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH Mosogatógép tartozék készlet.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií