AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bosch TASSIMO TAS5546EE červený

Zobraziť katalóg
Bosch TASSIMO TAS5546EE červený
4,6 27 hodnotení
Kávovar na kapsuly – 1300W, 3.3 bar, prietokové ohrievanie, nádrž na vodu 1.4l, kapsuly T Disc, inteligentné rozoznanie čiarového kódu kapsuly - automatické nastavenie, LED ukazovatele, filtračný systém Brita
Kód:  BOTAS554 Stránky výrobcu

Bosch TASSIMO TAS5546EE červený

Plne automatická príprava stlačením jedného tlačidla

Kávovar na kapsuly BOSCH Tassimo TAS5546EE sa predstavuje ako skvelo vyzerajúci dizajnový prístroj, ktorý si vás ihneď získa minimalistickým hladkým lesklým povrchom a chrómovými doplnkami. Svoj obľúbený nápoj získate prostredníctvom tohto kávovaru naozaj rýchlo - plne automatická príprava stlačením jedného tlačidla vyrieši všetko za vás. LED ukazovatele informujú o stave prístroja, a vy tak máte vždy všetko pod kontrolou.


Kávovar na kapsuly Bosch TASSIMO TAS5546EE

Vychutnávajte si kávu plnými dúškami

Kávovar BOSCH Tassimo TAS5546EE je určený na použitie s kvalitnými kávovými kapsulami T-Disc, ktoré sú dostupné v mnohých rôznych príchutiach a typoch nápoja. Milovníci mliečnych nápojov ocenia špeciálnu inovatívnu technológiu tekutého mlieka priamo vo vnútri kapsuly a na svoje si prídu aj vyznávači espressa v talianskom štýle. Kávovar navyše disponuje inteligentným rozpoznávaním čiarového kódu kapsuly a vykoná na základe tohto rozpoznania všetky potrebné nastavenia automaticky.


Espresso BOSCH Tassimo TAS5546EE sa prispôsobí každému používateľovi

Kávovar BOSCH Tassimo TAS5546EE sa dokonale prispôsobí každému používateľovi - stačí len zvoliť intenzitu nápoja presne podľa osobných preferencií. Vďaka jedinečnému systému prietokového ohrievača je príprava rýchla a čistá. Nechýba ani dostatočne objemný odnímateľný zásobník na vodu.

Kávovar na kapsuly Bosch TASSIMO TAS5546EE

Kávovar na kapsuly Bosch TASSIMO TAS5546EE

Nechýba poistka proti nechcenému spusteniu sparenia

Hlavu si nemusíte lámať ani s veľkosťou hrnčekov či pohárov - výškovo nastaviteľný a vyberateľný podstavec na šálky s mriežkou z nehrdzavejúcej ocele si poradí s akýmkoľvek typom a výškou. Veľký dôraz je kladený tiež na bezpečnostné prvky, reprezentované automatickým bezpečnostným vypnutím pri otvorení hlavy prístroja a tiež bezpečnostnou poistkou, ktorá zabraňuje nechcenému spusteniu sparenia.


Kľúčové vlastnosti kávovaru BOSCH Tassimo TAS5546EE

  • Prietokové ohrievanie
  • Nádrž na vodu 1,4 l
  • Kapsuly T Disc
  • Inteligentné rozoznanie čiarového kódu kapsuly
  • LED ukazovatele
  • Filtračný systém Brita

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 300 W Hotovo!
Tlak čerpadla
3,3 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,4 l Hotovo!

Kapsuly

Druh kapsuly
Tassimo Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
28,3 cm Hotovo!
Šírka
22,1 cm Hotovo!
Výška
28,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
5 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze objednat vodní filtr do kávovaru ? Děkuji Blanka Myšková

Alebo radšej Vás poprosím aj telefónne číslo na predajňu. Na internetovej stránke Alza.sk nie je zadané. Kliknem na "kontakty" a ukáže mi prázdu stranu. Človek keď potrebuje, sa nevie skontaktovať. Ani mailom, ani na telefóne!

Viete ma Vy prosím kontaktovať na môj e-mail? ([email protected] ), na ktorý Vám viem potom aj spätne odpovedať ? Potrebujem Vám zaslať číslo účtu kvôli vráteniu peňazí za reklamáciu výrobku. Žiaľ, akokoľvek sa snažím spojiť s vami e-mailom, vždy mi vypíše "Správu sa neporadilo doručiť." (Áno, mail dávam správny) Ďakujem!

Dobry den, chcem sa opytat aky typ kapsul sa pouziva v tomto kavovare? A ci su bezne dostupne? Dakujem

Smiem sa spýtať prečo je zlacnený zo 150€ na 45,90€?

Dobrý den, jaké všechny nápoje tento kavovar umí? Předem děkuji za odpověď a přeji krásný zbytek dne.

Dobrý deň, má prosím Vás tento kávovar v balení aj ,,skúšobné” kapsule?

Dobrý deň ten filter tam musí byť vo vodealebo sa ma vyberať vždy

Diskusia a poradňa k Bosch TASSIMO TAS5546EE červený
Príslušenstvo pre Bosch TASSIMO TAS5546EE červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TASSIMO TAS5546EE červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch TASSIMO TAS5546EE Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch TASSIMO TAS5546EE Rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch TASSIMO TAS5546EE piros.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií