Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BOSCH TASSIMO JOY TAS4501

Zobraziť katalóg
BOSCH TASSIMO JOY TAS4501
4,7 61 hodnotení
Kávovar na kapsuly – s patentovou technológiou INTELLIBREW™, prístroj sám rozozná a uvarí nápoj podľa údajov, ktoré si načíta z čiarového kódu na kapsule, kompaktné rozmery, rýchle nahrievanie
Kód:  BOCJY450 Produktové číslo:  TAS4501 Stránky výrobcu

BOSCH TASSIMO JOY TAS4501


Príprava obľúbeného nápoja jediným stlačením

Ak si radi doprajete kvalitnú a lahodnú kávu či iné nápoje a obťažuje vás zložité nastavovanie prístroja, tak vás určite zaujme automatický kapsulový kávovar Bosch TASSIMO JOY. Systém SmartStart umožní spustiť prípravu kávy jednoduchým stlačením tlačidla a o zvyšok sa už postará kávovar sám.


Kompaktný a elegantný dizajn

TASSIMO JOY na prvý pohľad zaujme kompaktnými rozmermi a nadčasovým dizajnom v oranžovej farbe, ktorý podčiarkuje elegantná hlava a mriežka s chrómovaným povrchom. Na flexibilné využitie je kávovar vybavený výškovo nastaviteľným stojanom, čo poteší predovšetkým milovníkov kávy preferujúcich veľké hrnčeky alebo poháre.


Jednoduchá obsluha

TASSIMO JOY umožňuje pripraviť rozmanitú paletu horúcich nápojov ako je silné espresso, lahodná Caffé Crema, voňavé Cappuccino, klasické Latte Macchiato, karamelové Latte Macchiato, horúcu čokoládu a mnoho ďalších. Integrované LED ukazovatele vás informujú o stave prípravy kávy, preto budete mať vždy dokonalý prehľad.


Tassimo Intellibrew

Táto patentovaná technológia vám umožní zakaždým pripraviť lahodnú kávu ako z kaviarne, a to vďaka čiarovému kódu na každej kapsule, ktorý obsahuje informáciu o optimálnom množstve vody, teplote a dobe sparenia na prípravu perfektného nápoja.

Krátka doba prípravy

Inovatívny prietokový ohrievač znižuje čas zohrievania prístroja na minimum. Pri príprave viacerých nápojov nie je nutné vodu ohrievať. Prenosu chutí zabraňuje samovoľné čistenie trysiek parou po dokončení prípravy každej šálky.

XL nádržka na vodu

Aj napriek kompaktnej veľkosti sa kávovar TASSIMO JOY môže pochváliť mimoriadne veľkou nádržkou na vodu, čo je obzvlášť užitočné pri príprave viacerých nápojov naraz. Vďaka tomu nemusíte dopĺňať nádobu vodou tak často. To znamená, že sa môžete plne sústrediť na svojich hostí a vychutnávať si svoje obľúbené nápoje.

Príprava nápoja jediným stlačením tlačidla

Príprava lahodných teplých nápojov s kávovarom TASSIMO je naozaj ľahká! Jednoducho vložte kapsulu T DISC a spustite plne automatickú prípravu nápoja jediným tlačidlom. O všetko ostatné sa už kávovar postará sám.

Jednoduché čistenie

Prístroj vám sám oznámi, kedy potrebuje odvápniť. Proces čistenia sparovacieho systému a odstránenie vodného kameňa sa spustí automaticky po vložení servisnej kapsule so špeciálnym čiarovým kódom, ktorá je súčasťou balenia.

Nastaviteľný stojan na šálky

Na optimálnu prípravu mnohých druhov kávy slúži vymeniteľný stojan na rôzne veľkosti šálok. Jednoduchým nastavením stojana tak vždy vytvoríte kávu ako profesionál.

Odnímateľná nádoba na vodu

Jednoduchej príprave kávy pomáha vyberateľná nádržka na vodu s objemom 1,4 litra. Kávovar je tiež vybavený ukazovateľom množstva vody. Vždy tak budete mať prehľad o spotrebe vody a nutnosti doplnenia.

Automatická úspora energie

Kávovar vám pomáha šetriť náklady hneď niekoľkými spôsobmi. Jedinečný prietokový ohrievač zabezpečí, aby sa pri príprave nápoja ohrialo len nevyhnutné množstvo vody. Po príprave každého nápoja sa spotrebič automaticky prepne do pohotovostného režimu.

Vodný filtračný systém

Filtračný systém BRITA MAXTRA znižuje množstvo vápenca a chlóru na minimum, čím zaisťuje lepšiu arómu a lepšiu chuť v každej šálke. Filtračný systém tiež zaručuje dlhšiu životnosť spotrebiča.

Filtračná kazeta zadarmo

V balení je priložená jedna filtračná kazeta BRITA MAXTRA zadarmo.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 300 W Hotovo!
Tlak čerpadla
3,3 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,4 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Kapsuly

Druh kapsuly
Tassimo Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
31 cm Hotovo!
Šírka
27 cm Hotovo!
Výška
34 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,3 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Zakoupila jsem si tento kávovar pro jeho jednoduchost a velikost. ALE: po jeho návodu zapnutí se rozvítil hrníček a stisknutí tlačítka se nic nedělo. Co dál? Kapsle pro tassimo TDISC. Děkuji za pomoc.

chcem sa spýtať do kávovaru dajú sa dať úplne všetky kapsule tassimo, alebo len vybrane, alebo čo sú napísane len v popise.

Ahoj Alzaci. Potrebujem zohnat tento zazrak ale v bielej/antracit (cirka striebornej) farbe. Budete ho mat a ak ano kedy asi? (BOSCH TAS 4504) D

Prosim vas, preco mate uvedenu povodnu cenu 141EUR ked ten kavovar stoji vsade inde v priemere cca 40-55EUR a je to stredna trieda tassima nie-hodna tejto ceny? Preco zavadzate zakaznikov prosim vas? Je tam zlava mozno tak 10-15EUR max a nie 102EUR ..

Dobrý den dnes jsem obdržel kávovar při stisknutí tlačítka se mi připravila velmi malá káva . Při držení tlačítka už bylo vše ok,musím vždy držet tlačítko.? Děkuji.

Dobry den. Je ku kavovaru pribaleny aj ten T DISC? Ak som to dobre pochopila, ked si budem chciet zaliat caj tak vlozim tam ten TDISC ,nie kapsulu, a vodu si davkujem sama? Vopred dakujem za odpoved.prajem pekny den.

Jak často se má kávovar odvápnovat tabletou a kam se ta tableta má vložit prosím

Dobrý den, bude fungovat kávovar i bez filtrační patrony? děkuji za odpověd Jana

Zvládne tento kávovar aj café latte? :)

Obsahuje také nějaké kapsle s kávou?

123
Diskusia a poradňa k BOSCH TASSIMO JOY TAS4501
Príslušenstvo pre BOSCH TASSIMO JOY TAS4501 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TASSIMO JOY TAS4501. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH TASSIMO JOY TAS4501. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH TASSIMO JOY TAS4501. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH TASSIMO JOY TAS4501.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií